[media]https://www.youtube.com/watch?v=eD9S3eLOOvU[/media]

hahauahuahuahuha ağır malım lan ! ağır malım yani öyle böyle değil tek elle falan olmaz en az çift elle ki kalksın

Gereksiz eleştri gizli hayranlıktır diye bir söz var çok severim bu sözü.

İşte bu arkadaşlar yüzünden Recep İvedik serileri trilyon basıyor :)

Neyse trollük bunlara forum moderatorleri tarafından verilmiş kutsal bi görev en nihayetinde trollesinler sonuçta bu dizideki esprileri belli bi iq seviyesi anlıyabilr

oh neyse kısa da olsa biraz kurtuluyoz

sezon finaline girmiş iken konuyu kilitleyedebiliriz

Bence Berat ve Habib ikilisi,Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisini kıskanıyor.

Recep ivedigin kise rekorlari aldigi bir ulkede bu dizinin sevilmemesine sasmamak lazim tabi sonucta cikip böhöhö yapmiyolar komik degiller

Bu mesaj tapatalk'dan yardırıldı

Recep ivedigin kise rekorlari aldigi bir ulkede bu dizinin sevilmemesine sasmamak lazim tabi sonucta cikip böhöhö yapmiyolar komik degiller

Bu mesaj tapatalk'dan yardırıldı

Espirileri anlayacak zeka düzeyinde olmayan çok insanlar var ülkede.

Eğitim avrupa seviyesinde olsaydı ne spor'da en çok genç nüfüsa sahip olmamıza rağmen başarısız olurduk ne de bu saçma filmler ve ona benzeyen saçma sapan programlar bu kadar izlenirdi. Hırsızlar'da ülkeyi yönetemezlerdi.

He yav espriler çok zekice cidden. Hiçbirini anlamadım.

Benim dizide gördüğüm her konusma rapçi hızında söylenirken arada mutlaka bir espri yapılıyor. Geneli ince ve komik olmasına rağmen pancar motoru gibi konuşan karakterler, her cümleye espri gizleme çabası ve ani hızlı kamera açılarının değişmesi falan fistan tv bana dayak atıyormuş gibi hissediyorum. Yani cidden size o zorlama konuşmalar kaç bölüm oldu itici gelmedi mi hala ? Bana yarım saat yetti soğumam için. Dakikada 12190 espri bombardımanına tutulduğum için arada güldüklerimde oldu tabi.

Bu Ahmet Kural ve ekürisinin ani yükselişini akranım olan gençlerin heyecanına bağlıyorum. Bu ikiliye overrated demek bana kalırsa yanlış olmaz. Öyle ilahlaştırılmışlar ki laf söylemek yasak. Osursalar gülecek millet.

Olm su dizi iyi, kötü muhabbetlerini.çok abartiyorsunuz. Herkesin zevki farkli, biseyi beğenmek veya begenmemek üzerinden tumevarim çok gereksiz. Ben izlerken çok eğleniyorum. Tabii bu tarz yapımlarda Simpsons etkisi var. Ne kadar.çok film izleyip, kitap okuduysaniz Simpsons i o kadar seversiniz derler. Leyla Mecnuj, Kardeş Payı gibi diziler de güncel olaylar, sosyal medyada on plana çıkanlar, yabancı yerli, dizi, film ve kitaplara bolca atıf bulunuyor. Bunlarin hepsini takip etmek kolay da değil hele standart calisan eden ortalama bir birey için.

-Tapatalk-

İlk cevabı kaale almıyorum. Çünkü daha basit bir yapım bulana kadar çocuk kavgasına dönüşmesin. (sen orçoyu izle gibi misal.)

Diğer cevap için ise itiraz edilecek birşey bulamıyorum. Evet sürekli birşeyler gönderme var dizide. Bazısı komik bazısı değil. (hepsi komik olacak değil.) Ama işte benim için sorun konuşmaların rapçilerin battle dedikleri atışmalar halinde olması. E bu durum başkasına bana verdiği gibi rahatsızlık vermiyor olabilir. Bu durumda da benim yapacağım fanboyların aksine "bu diziyi anlaybilmek için iq nuz 250+ olmalı" gibi ahkam kesmemek veya "bunu izleyip gülen insanlar varsa ülkenin bu haline şaşırmamak lazım" gibi sosyolojik çıkarım yapmamaktır.

En fazla bana hitap etmediği için izlemem. Birde böyle ilahlaştıranlar görürsem gereksiz yere bu tarz gereksiz tartışmalara girerim.

Olm su dizi iyi, kötü muhabbetlerini.çok abartiyorsunuz. Herkesin zevki farkli, biseyi beğenmek veya begenmemek üzerinden tumevarim çok gereksiz. Ben izlerken çok eğleniyorum. Tabii bu tarz yapımlarda Simpsons etkisi var. Ne kadar.çok film izleyip, kitap okuduysaniz Simpsons i o kadar seversiniz derler. Leyla Mecnuj, Kardeş Payı gibi diziler de güncel olaylar, sosyal medyada on plana çıkanlar, yabancı yerli, dizi, film ve kitaplara bolca atıf bulunuyor. Bunlarin hepsini takip etmek kolay da değil hele standart calisan eden ortalama bir birey için.

-Tapatalk-

evet kesinlikle oyle. mesela sezon finalinde mafyanin vermicem sahnesi o videoyu bilmeyen icin bi sey ifade etmez elbette ama bileni eglendiriyor iste

Ya o çok bariz bir örnek, geçen bölümde Jaime.gibi oldum oldu olacak kayaların orada idman yapalım diyordu mesela sadece GoT izlemek de yetmez akista olmak gerekir. Ki bu da bariz. Çok daha ince detaylar oluyor.

Bunlarla dolu olunca herkesin aynı tadı alması mümkün değil. Bu durum.tad alanı kültürlü yapmayacağı gibi almayani da kültürsüz yapmaz. Bir de absürd mizah hiç bir zaman çok.tutan.bir tarz.olmadi.dünyada. Hollywooddan örnekleri, Hot Shots, Naked Gun, Scary Movie seriler falan. Çok az.

-Tapatalk-

tam ve hd özet nereden bulabiliriz 22. bölüm için

He yav espriler çok zekice cidden. Hiçbirini anlamadım.

Benim dizide gördüğüm her konusma rapçi hızında söylenirken arada mutlaka bir espri yapılıyor. Geneli ince ve komik olmasına rağmen pancar motoru gibi konuşan karakterler, her cümleye espri gizleme çabası ve ani hızlı kamera açılarının değişmesi falan fistan tv bana dayak atıyormuş gibi hissediyorum. Yani cidden size o zorlama konuşmalar kaç bölüm oldu itici gelmedi mi hala ? Bana yarım saat yetti soğumam için. Dakikada 12190 espri bombardımanına tutulduğum için arada güldüklerimde oldu tabi.

Bu Ahmet Kural ve ekürisinin ani yükselişini akranım olan gençlerin heyecanına bağlıyorum. Bu ikiliye overrated demek bana kalırsa yanlış olmaz. Öyle ilahlaştırılmışlar ki laf söylemek yasak. Osursalar gülecek millet.

şu dizi için yapılmış en dolgun yorum

Geri
Üst Alt