Konuk oyuncu olur bence yani umarım bu saatten sonra Burak Satıbol hariç kimseye gerek yok mevcut ekip yeterli sadece Burak'a eyvallah derim...

Kardeş payı tam gaz devam umarım kadroda bi eksilme yoktur

Senaristlerden birisi öğlen twit attı. Ocak ayı bitmeden evinize misafir olacağız diye. Aynı gün aynı saat diyor. 15'i konusunda yalanlama gelmişti. Muhtemelen 22'sinde başlayacaklar. :k19:

29 Ocak 2015/22.00...

23. bölümün fragmanı nihayet düştü.

Herkesin hayatı tehlikede olduğundan tüm mahalleli Sivas/Divriği'ye taşınmış olarak çıkıyor karşımıza 2. sezonun ilk bölümünde.
Fragmandaki en güzel detaylar Hilmi'nin "dünyaya barışı getireceğiz deyip bizi Divriği'ye getirdiniz" lafı ile Ahmet şarkı söylerken Murat'ın yine giremediği andı.
:asd22:

0:29 daki takla atan adam bir ara televizyonlara çıkan şu uçan adam değil miydi lan. Ona benzettim :D

0:29 daki takla atan adam bir ara televizyonlara çıkan şu uçan adam değil miydi lan. Ona benzettim :D

Düğün Dernek'te Selçuk Aydemir bi rolde oynamıştı. Damat kaçmasın diye elini tutsun diye Sivas'ın gençlerinden birini getirmişlerdi falan... Ben de Selçuk Aydemir'in o haline benzettim ya. Hatta fotoğrafı;

dugun-dernek-butun-filmleri-sollayacak.jpg

Star TV açalım.

{taptap}

Fragmanlarda Ayhan Taş(Sezai Usta) yok çekimlere baktım

Herkesi gördüm bir onu göremedim inşallah ayrılmamıştır.

bipsiz ciksin onu izlicez :D

Geri
Üst Alt