Bu haftaki bölümü evdeki kalabalıktan yarım yamalak izledim yarın izleyeyim de hasret gidereyim.

Şu Galatasaray'a laf çakma mevzusu; başkası yapsa cidden çok bozulacağım şeyleri bu herifler yapınca çok seviyorum. ve Serap bir diziye edebileceği en büyük iltifatı eder.
:D

20.30'a çekilmiş yayın saati. hakettikleri saati buldular sonunda. yeni sezonda 2 bölümde rating sıralamasında ilk 2deydiler.

Maçla çakışacak diye aklım çıkıyodu. maç 7'deymiş çok mutluyum şu an:D

Ilk 2 bolum sönüktü. Umarim toparlar.

Sezai nin yeni rolunu de sevmedim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çok iyi rating aldıkları için erken saate çekilmiş sanırım kurtlar vadisinin sonunu da bu dizi getirecek. (Amin)

Yeni bölümler hakkında senaryosunun olmadığı skeçler topluluğu haline geldiği gibi eleştiriler var ama benim hoşuma gidiyor baya açıkçası güzel zaman geçirtiyor.

yine guzel bolumdu.
Alinin 20-25 saniye bi konusmasi vardi kahvede 'deger vermek' ile ilgili cok iyiydi o sozler

Bence eskisi kadar güzel değil çok zorlama.

Eskiden mahalle ortamı vardı kahvehane vardı daha güzeldi.

Evlere tesisat yapmaya gidiyorlardı daha doğal geliyordu.

Şimdi tüm karakterler gıcıklaşmış.

Ama eski karısını ayarlıcak nerdeyse adama.

dizinin ana konusu yok nereye gidiyor belli degil
son sezonu olur büyük ihtimalle

Ben baya eğlendim son bölümde. Ama ana konu noksanlığı bariz. Amerikan tarzı sit-com olsa kaldırır da Türk usulu uzun sistemde zorlanırlar gibi bu şekilde. Yine de bunu eleştirilecek bir durum olarak görmüyorum.

Seinfeld hiçbir şey hakkında olması ile meşhurdu, Big Bang Theory yenilerden en ufak bir ana hikayeye sahip değil ama götürüyor.

Günceli malzeme olarak kullandıkça götürürsün de işte süre mevzu var.

Aynen ana bölümde sıkıntı vardı ama bu bölüm ciddi anlamda komikti,ilk 2 bölümden sonra toparlanmış gibi gördüm inş hikayeyi de kıvırırlar

Saat değişikliği şüphesiz reytinglerde etkili oldu. Gel gelelim dizinin ilk sezonda daha sıcak olduğuysa gayet bariz.
Ben gülmüyor muyum? Hala haykırarak güldüğüm anlar oluyor ama işte o tat eksik kalınca biraz yavanlaşıyor.
İşler Güçler'de de aynı mevzu olmuştu. İlk sezon enfesti ikinci sezon aynı hızla geriye sarmaya başladı maalesef.

Filmin başında da oturmamıştı 5-6. bölümden sonra zevk alarak izlemeye başladım. yine aynı sıkıntı var konu tam olarak oturmadı bence 2-3 bölüme oturmasını bekliyorum

Edit:Sezai'nin muhabbetini 2 bölüme bağlarlar diyordum gittikçe uzattılar inşallah kısa dönemde bağlarlar normale döner

hacilar son bolum neydi oyle yaa , espiriler cok ust seviyede , eski formunu tutuyor .. hele su kartal varya .. Kartal bizim forumun aynasi

cumartesi 22:15 e alinmis diyolla

Geri
Üst Alt