Karışık Bir Gönül Olayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Attığı mesajı nasıl gordun. Telefon mu kurcaliyorsun renkdas.

Naz yapıyordur kızların çoğu boyle

Net ve kesin konusacaksin. Ya sevgili olalım yada hiç görüşmeyelim diyeceksin. Seviyorsa zaten kalır. Sevmiyorsa gitmesi senin için daha iyi. Göz görmezse gönül katlanır. Bosu boşuna kendine acı cektirme

Bu olayı geçen sene de okumuştum burda. Tekrar sormanda ki amaç ne anlamadım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Üstüne epey gelişmeler oldu farkındaysan geçen sene diyorsun hocam. Aynı tas aynı hamam giderken daha çok yakınlaşıp yine aynı tas aynı hamam gidiyor so abv.

ben çok kaypak biri olduğum için bu olayı Yunus kadar uzatmazdım. Ama adam cidden seviyor kızı ve ne yaparsa yapsın uzaklaşamıyor.
Benim kendisine tavsiyem evlenme teklifi etmesi yönünde olur. Çünkü düştüğü bu aşk çukurundan başka türlü kurtulamaz

Ama şu konuyu Muzaffer açmış olsaydı karıyı en az 3 kere dövmüş olurdu.

Yok eğer Ünsal açsaydı, iş yerinde bir kız var 6 aydır açıklamıyorum ne yapmam falan yazardı.

Bu gibi örneklere bakınca sen aşıksın arkadaş diyorum sana yunusum

kızın yerınde olsam seni engellerdim

Seni çok iyi anlıyorum. Benzer durum benim de başıma gelmişti 5 yıl önce. Tepkiler, tripler birebir aynı neredeyse.

Benim düşüncem kız seni oyalıyor. Ondan sana yar olmaz. Zamanında ofisten bir arkadaşım, ablam gibi severim bu durumumla alakalı çok güzel bir tespit yapmıştı ve birebir doğru çıktı. “Gökhan bu kız seni oyalıyor, bunu unutma; kadınlar bir dalı tutmadan diğer dalı bırakmaz” demişti. O kadar haklıydı ki. Bu olaylardan 1 sene sonra kız müteahhit bir barzoyla evlendi zaten. Onun arkasından 1 sene sonra da ben evlendim. 3 yıllık güzel bir evliliğim ve 1 tane aslanlar gibi oğlum var.

İyi ki de onunla olmamış diyorum şimdi. Çünkü olsaydı eğer uzun sürmezdi evlilik.

Sen de yol yakınken vazgeç. Sonra kafanı taşlara vurma.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu kadar naz yapan biri ile ciddi bir yola girdiğinde sana hayatı zindan edebilir. Naz yapmasının iki sebebi olabilir ya başka bir alternatif var ya da seni istediği kıvama getirmek istiyor.

Merak ettim okudum, madem okudum yorumumu eksik etmeyeyim.

Çalışma hayatımda yan ofisten, plazanın yemek kısmından öğlenleri ya da sigara molalarından doğan temaslarım çok oldu - kimisi kendince ilerledi kimisiyle uğraşmadım bile.

"Fasulye" filminde Haluk Bilginer'in bir repliği vardır. "nerede çatırtı patırtı varsa, oradan bir an önce...İKİLE"

bir ilişki kafa rahatlığı yaratmalı hayatta , sinir stres, ufak hesap , güvensilzik vs değil. Birazda oyalama kısmı ile ilgili Cem Yılmaz'ı hatırlatayım, kızların mekanizmasının nasıl çalıştığına dair. Yukarıda bir arkadaşın aldığı tavsiye "bir kız bir dalı tutmadan diğerini bırakmaz" çok doğru laftır.

Bana göre yoluna devam et.

Ilk konuya o kızdan uzak dur diye yazmıştık diye hatırlıyorum. Bir senedir bunlarla mi uğraşıyorsun yaw. Kestir kurtul renkdaş niye saplanıp kaldın ve hayatını zehir ettin.

Biz sana ne desek yine bildiğini yapacaksın galiba.

Lafı gevelemeden söyleyim bu kızdan uzak dur.
O da senden uzak dursun.
Kız seni allak bullak etmiş, sen de buna izin vermişsin.

Eğer evlilik felan düşünüyorsan, eşini iyi seç. O senin hayatın boyunca yanında olacak kişi.
Bu kızdan olmaz.

ben çok kaypak biri olduğum için bu olayı Yunus kadar uzatmazdım. Ama adam cidden seviyor kızı ve ne yaparsa yapsın uzaklaşamıyor.
Benim kendisine tavsiyem evlenme teklifi etmesi yönünde olur. Çünkü düştüğü bu aşk çukurundan başka türlü kurtulamaz

Ama şu konuyu Muzaffer açmış olsaydı karıyı en az 3 kere dövmüş olurdu.

Yok eğer Ünsal açsaydı, iş yerinde bir kız var 6 aydır açıklamıyorum ne yapmam falan yazardı.

Bu gibi örneklere bakınca sen aşıksın arkadaş diyorum sana yunusum
Ünsal kızdan dayak yerdi

Biz sana ne desek yine bildiğini yapacaksın galiba.

Lafı gevelemeden söyleyim bu kızdan uzak dur.
O da senden uzak dursun.
Kız seni allak bullak etmiş, sen de buna izin vermişsin.

Eğer evlilik felan düşünüyorsan, eşini iyi seç. O senin hayatın boyunca yanında olacak kişi.
Bu kızdan olmaz.
Gönül ferman dinlemiyor

Hayatına aksiyon istiyorsan devam et ama bana sorarsan boşa geçen zaman. Alışkanlık olmuş sadece sizde. Sevgi mevgi yok gibi

Eski açtığın konuya bunu yazmıştım hala aynı fikirdeyim kaç kurtar kendini

Screenshot_2022-04-03-00-24-46-565_com.android.chrome.webp

Zaman kayibi demek bizim icin kolay, cünkü seven sensin ama ya kizin kafasi cok karisik ve dengesiz yani kendide ne istedigini bilmiyor veya daha kötüsü ikinci bir erkek var bunun isin icinde. Sanki gönlü onda ama karsi tarafi ikna edemedigi icin o olmasa en azindan sen varsin havasinda olabilir. Yokmu bu kizi taniyip sorup sorusturacak kisiler, acaba bu kizin hayatinda baska biri daha var mi diye? Öyle bir durum varsa zaten hemen bitirirsin bu konuyu , bosuna ne zaman nede daha fazla gönlünü kaybedersin.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt