Yunus Emre Bahçivan
Parçalı Üye
- 1 Haziran 2016
- 4.044
- 1.406
- 813
...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen seneki olayın devamı zaten adam çözemediği için fikrimizi almak istemişBu olayı geçen sene de okumuştum burda. Tekrar sormanda ki amaç ne anlamadım.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Üstüne epey gelişmeler oldu farkındaysan geçen sene diyorsun hocam. Aynı tas aynı hamam giderken daha çok yakınlaşıp yine aynı tas aynı hamam gidiyor so abv.Bu olayı geçen sene de okumuştum burda. Tekrar sormanda ki amaç ne anlamadım.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Üstüne epey gelişmeler oldu farkındaysan geçen sene diyorsun hocam. Aynı tas aynı hamam giderken daha çok yakınlaşıp yine aynı tas aynı hamam gidiyor so abv.
Ünsal kızdan dayak yerdiben çok kaypak biri olduğum için bu olayı Yunus kadar uzatmazdım. Ama adam cidden seviyor kızı ve ne yaparsa yapsın uzaklaşamıyor.
Benim kendisine tavsiyem evlenme teklifi etmesi yönünde olur. Çünkü düştüğü bu aşk çukurundan başka türlü kurtulamaz
Ama şu konuyu Muzaffer açmış olsaydı karıyı en az 3 kere dövmüş olurdu.
Yok eğer Ünsal açsaydı, iş yerinde bir kız var 6 aydır açıklamıyorum ne yapmam falan yazardı.
Bu gibi örneklere bakınca sen aşıksın arkadaş diyorum sana yunusum
Gönül ferman dinlemiyorBiz sana ne desek yine bildiğini yapacaksın galiba.
Lafı gevelemeden söyleyim bu kızdan uzak dur.
O da senden uzak dursun.
Kız seni allak bullak etmiş, sen de buna izin vermişsin.
Eğer evlilik felan düşünüyorsan, eşini iyi seç. O senin hayatın boyunca yanında olacak kişi.
Bu kızdan olmaz.