Karışık Bir Kız Mevzusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kıza bira aldırmak seninle sevgili olma ihtimali yüzde 1 bile değil

Net bir şekilde kız işten kovma diye öyle davranmış sana,sende seviyo diye yorumlayıp yanlış anlamışsın

BİRA uyutur tabi visky alacaktın bülbül gibi şakırdı sana.. Bir kızı kendinize aşık etmeye çalışmayın senin ilk bakışta yaşadığın duyguyu o yaşamıyorsa sonuç hep aynıdır. Sen çok iyi birisin çok iyi bir insansın ama olmaz!!

Kizi elinden tut ve kacir. Sessiz biyeri gidin ve bas basa kalin. Orada bu is ya olacak ya da tamamen yollariniz ayrilacak.

Hocam bu kız sorunlu ve ne istediğini bilmiyor. Bu tür insanlar ile aşk meşk işine girersen çok basın ağrır. Hele birde belli edersen nekadar çok istediğini, ipi geçirir boynuna seni deli eder. Isteseydi zaten olmuştu çoktan şimdiye.

Yol ver gitsin. Ama iyi bir eleman, sorun değil diyorsan birak çalışsın, ekmeginden etmeye değmez.

benim patronum ofise dildo saklardı ki canım seks istiyor mu diye yoklardı.
hepte işe yarardi, denenebilir.

doruk ses etmeyeyim diyorum da kazık kadar adamsın gerizekalı mısın? kazık kadar adamsın yakışıyor mu böyle çocukça şeyler

Son düzenleme:
Eski patronumda benimle sohbet etmeyi çok severdi saatlerce kahve içer muhabbet ederdik. Mutsuz olduğumda saçımla oynar, işler yoğun bile olsa bana izin verir eve gönderirdi.

250 tl sodexom olmasin ragmeb beni yedirir içirir, mutlaka hafta bir kez sürpriz hediyeler alırdı. Arada bakışirdık yani 5 ay böyle devam etmişti, diğer arkadaşlarım öküz gibi çalışırken ben hiç bir iş yapmazdım.

Bir gün fotokopi almak için makineye gittigimde iş arkadaşlarim tarafindan konulduğunu düşündüğüm Ibne yazili A4 ebatlarında bir kağıt buldum. O gün şartellerim attı dedim patrona bana 3 gün izin ver düsünmem lazim dedim.

Gittim eve tabi durumu ailemle konuşamazdım mecbur sevgilime anlattim. bunun gerçekten yanliş oldugünu ve iş arkadaşlarimin hakli olabileceğini söyledi. Gerçekten ibnelik söz konusu olabilirmiş dedi. Neyse düsündüm taşındim ve Tokmakçı holdingin sahibi patronum Kubatla konuştum.

Bana bunca şey yaşadık yalan miydı dedi . Doruk lütfen biraz daha düşün gerekirse arkadaşlarindan fikir al dedi. Napacağimı bilmiyorum lütfen bir akıl verin

Patronun erkekse niyeti bozmuş gibi görünmekte..

İşin sonunda hem fiziki hem de duygusal olarak tahribata uğrayabilirsin

umarım kısa sürede çözümlenir

Saygılarımla

Ekli dosyalar

• 709C1314-B01B-4226-A921-1EA5E68587BD.gif
    709C1314-B01B-4226-A921-1EA5E68587BD.gif
    327,1 KB · Görüntüleme: 27
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt