Kartal: "Ligde en çok transfer yapan ve yüksek maliyetli transferleri yapan ekip, Trabzonspor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Ülker Stadı'nda Fenerbahçe ile Trabzonspor'un 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal: "Bu alınan 1 puan çok önemli ve kıymetli. Ortaya konan futbolu taraftarımıza armağan ediyorum."

İsmail Kartal: "Ne tesadüf ki ilk maçta da erken kırmızı kart çıkmıştı!"

İsmail Kartal: "11'e 11 olsaydı, inanıyorum ki maçı kazanabilirdik."

İsmail Kartal: "Ahmet'in bir el pozisyonu var. Son adam. Es geçildi."

İsmail Kartal: "Abdullah Avcı'yı tebrik etmek gerekiyor, istikrarlı bir yükselişi var Trabzonspor'la beraber. Ancak şunu da unutmayalım ki, bugün ligde en çok transfer yapan ve yüksek maliyetli transferleri yapan ekip, Trabzonspor."

İsmail Kartal: "Biz, devre arası dahi transfer yapamadık FFP anlaşmaları nedeniyle. Bazı kulüplerimizde de bu sıkıntılar var. Trabzonspor, bu arayı iyi değerlendirdi. Çok yüksek maliyetli oyuncular transfer ettiler. Devre arası bile... Visca, kim istemez?"

İsmail Kartal: "Trabzonspor, doğru planlama yaptı. Onlar, geçen seneden bu planlamaları yaptıkları için avantaj sağladılar ve iyi değerlendirdiler. Önümüzdeki sene ne olur, bilemem."

İsmail bir tuhaf adamdır.

En azından böyle açıklamalar yaparak düşecek bir teknik ekibimiz olmadı hiç bir zaman

nerden geliyor demiş bu değirmenin suyu tebirkler arap ismail
fb taraftaarları da bu gün hükümetin takımı ts diye tezahuratta bulunmuştu

bu ülkede bazı şeylere bi tek fb sesini çıkarabiliyor ne yazık ki biizmkiler de sinsin köşede ağlasınlar

Arap Aykut’tan daha iyi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O kadar konuşuyorsan bunların gelirleri belliyken bu paraları nerden buldu, kim yardım ediyor da deseydin

"Önümüzdeki sene ne olur, bilemem."

Erken secim ollirsa ve isler degisirse, bir daha böyle para harcayamazlar mi demeye getirmis

Iyi planlama yapmadilar peskes cekildi oyuncular trabzona. Visca'yi istanbul kulupleri 8'den asagi alamaz iken trabzon nasil ucuz maliyete aldi onu konusmak gerekir.

Ahmetin pozisyonu son adam değil. Onun haricinde söyledikleri doğru biz istesek yada Fener istese Visca'yı en az 10 isterlerdi. Öyle Tl bazında da değil direkt Avro yani.

Trabzon bu sezonki firsati yakalamisken pahali ve cok transferler yapti, malum diger 3 takim sampiyonluk yarisinda yok o sebeple bir daha boyle bir sansi zor yakalariz diye dusunduklerini dusunuyorum.

Geri
Üst Alt