Kartal stoperini buldu: Sidnei

Cevap: Kartal stoperini buldu

6738.jpg

övündüğü tek şeyide kaybetti..

Arma (kimin arması, sembolü olursa olsun) kirletmek yakışmıyor. He Türk bayrağının üzerini başka bayrakla kapatmak kimsenin haddine değil. Ata'mızdan feyz almak lazım.

Arma (kimin arması, sembolü olursa olsun) kirletmek yakışmıyor. He Türk bayrağının üzerini başka bayrakla kapatmak kimsenin haddine değil. Ata'mızdan feyz almak lazım.

Yeter be,bu ne yahu.Gelmiş ucuz milliyetçi ayakları yapıyorsunuz burda.

Git bu çakma milliyetçiliği Milli takımda Beşiktaştan oyuncu yok diye Avusturyalıyız muhabbeti yapanlara yedir.

Cevap: Kartal stoperini buldu: Sidnei

Ersan'dan vazgecmek mi bu hamle? Sivok-Toraman-Sidnei-Egemen ve altyapi'dan gencler yeterlidir sanirim bjk icin.

Git bu çakma milliyetçiliği Milli takımda Beşiktaştan oyuncu yok diye Avusturyalıyız muhabbeti yapanlara yedir.

Türk Bayrağı' na her ne durumda olunursa olunsun saygı gösterilmeli denildiğinde ucuz milliyetçilik, çakma milliyetçilik hatta milliyetçilik oluyor. Çoğu zamanda milliyetçilik ile ülkücülük eşdeğer oluyor. Bunu da kendisinden sekiz yaş büyük birine saygısızca bir Türk evladı söylüyor. Yazık...

Ekrem Beşiktaş'lılardan çok daha faza Beşiktaş hakkında bilgin var sanki Beşiktaş'lısın ?

Hayırlı olsun.

Türk Bayrağı' na her ne durumda olunursa olunsun saygı gösterilmeli denildiğinde ucuz milliyetçilik, çakma milliyetçilik hatta milliyetçilik oluyor. Çoğu zamanda milliyetçilik ile ülkücülük eşdeğer oluyor. Bunu da kendisinden sekiz yaş büyük birine saygısızca bir Türk evladı söylüyor. Yazık...

Eğer zahmet edip okusaydın tüm yazılanları mevzunun Türk Bayrağı olmadığı anlardın.

"Türk Bayrağına saygı gösterilmeli" sözüne karşı birşey söylemediğimi de anlardın.

Beşiktaş üzerine yapılan geyiği çekemeyip,Bayrak üzerinden savunma yapan Başiktaşlılara söylediklerimin arkasındayım.

Saygısızca bir Türk evladı söylüyor derken yaptığın ironiye de yaşın ve konuyu yanlış anlayıp aşırı tepki verdiğin öngörüsüyle mazur görüyorum.

Ekrem Beşiktaş'lılardan çok daha faza Beşiktaş hakkında bilgin var sanki Beşiktaş'lısın ?

1-) Yukarıda ki mesajımdan bunu nerden çıkardın?

2-) İşim gereği birçok takım ve futbolcu hakkında oldukça bilgi sahibiyimdir, özellikle bana para kazandıranlar hakkında.

3-) Drogba konusunda ki duyumumu "Transfer Nöbeti" başlıklı konuda kaynağımla birlikte paylaştım ancak hiçbir sorgu sual olmadan konudan atıldım ve dediklerim şu anda klübün yetkili kişileri tarafından da söyleniyor.

4-) Paraya çevrilmeyen bilgi boş bilgidir aynı boş boş konuşmak gibi.

sidnei cok iyi oyuncu vede genc.ozaman benfica salakmi satiyor

Benfica niye satmasinki ? Luisao ve Jardel'le zaten cok iyi iki defanscilari var. Portekiz futbolunun en buyuk yeteneklerinden Roderick Miranda var o bolgede oynayan. 8 milyon euro'ya opsiyonu var. Boru degil, 8 milyon euro.

Benfica niye satmasinki ? Luisao ve Jardel'le zaten cok iyi iki defanscilari var. Portekiz futbolunun en buyuk yeteneklerinden Roderick Miranda var o bolgede oynayan. 8 milyon euro'ya opsiyonu var. Boru degil, 8 milyon euro.

Açıklandı mı 8 milyon euro olduğu ?

cok iyi bir stoper.

Eğer zahmet edip okusaydın tüm yazılanları mevzunun Türk Bayrağı olmadığı anlardın.

"Türk Bayrağına saygı gösterilmeli" sözüne karşı birşey söylemediğimi de anlardın.

Beşiktaş üzerine yapılan geyiği çekemeyip,Bayrak üzerinden savunma yapan Başiktaşlılara söylediklerimin arkasındayım.

Saygısızca bir Türk evladı söylüyor derken yaptığın ironiye de yaşın ve konuyu yanlış anlayıp aşırı tepki verdiğin öngörüsüyle mazur görüyorum.

Türk Bayrağına laf söylemek, yada saygıdan yoksun bir üslupla yazılan bir yazının içinde kullanmak, konu her ne olursa olsun kimsenin haddine değildir. Ne yazık ki okullarımızda Türk Bayrağı' nın neleri simgelediği ve ne anlamlara geldiği yeteri kadar öğretilmiyor. Ayrıca Beşiktaş' la ilgili yapılan her geyikte lafı Türk Bayrağına getiren Beşiktaşlılar da ne yazık ki Türk Bayrağı' nın ehemmiyetinin farkında değiller. Bende bu eğitim sisteminden dolayı halen kendini haklı gösterme çabanı mazur görüyorum.

Bonservisinin daha pahalı olcagını düşünüyorum. Opsiyonu 8 yapmazlar

Bak kardeşim, bunun milliyetçilikle alakası yok, ki ben milliyetçi de değilim zaten. Bayrak, arma, sembol düşmanının dahi olsa önemlidir, biz böyle gördük, böyle yetiştirildik, bu 1. O bayrağı oraya sen koymadıysan sen kaldıramazsın, bu 2.

Antuda falan da rakamlı makamlı Galatasaray amblemleri var, onlar da kendince "geyik" yapıyor. Antudan bir farkın olmasın mı istiyorsun? O zaman kaldırın rakiplere üyeliği, rahata erin.

Son olarak, dışarıda yüzyüze kullanamayacağın üslubu burada kullanma kardeşim. Beşiktaşlıyım diye otomatikman posta koyableceğin ergen statüsüne girmiyorum. Öyle git, ayak yapma, yedir falan. Kimin kısmeti neyse bulur, getirir yediririm. Terbiyesizliğin lüzumu yok.

Geri
Üst Alt