Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne o lan oto boka adam olduruyonuz. nasil bi toplumuz biz
Daha uyumadin mi reis sen![]()
yok ya dogum gunu olayi vardi birinin cok gec geldim. yoksa coktan ogrenirdim
Sirf bir kar topu icin olduguna inanmiyorum ve inan mak istemiyorum. acaba kendi aralarinda önceden bir vukatimi vardi ölen kisi ile dükkan sahibinin, sirf bir kar topu atildi diye katil olacak kadar da degildir o kisi.
ilgimi ceken 10-15 kisilik bir arkadas grubu olarak kar topu oynamaya cikmislar, sizin gibi arkadaslara yaziklar olsun. 10 Kisi bir adami da mi durduramadiniz , haberde önce sopa ile saldirmis diyor nerdeydiniz o arada durduramadiniz mi bir adami?
Sırf ters ters bakıyor diye adam öldürecek binlerce manyak var bu ülkedeemin ol bu ülke kartopu için gözünü kırpmadan adam kesecek sapık kaynıyor..
E bir de "esnaf gerektiğinde polistir, askerdir" diye gaz verdin mi manyaklara, her şey kendiliğinden oluyor..
Sırf ters ters bakıyor diye adam öldürecek binlerce manyak var bu ülkede
Ben zaten bu torba yasa saçmalığını bir türlü algılayamadım yasanın torbası mı olur. Torba yasa diye 50 tane şey dolduruyorlar 3-5 tanesi faydalı gerisi saçma sapan şeyler. Birde karşı çıkınca o 3-5 şeyi öne sürüp bunlar bakın bunlara karşı çıkıyorlar diye siyaset yapıyorlarNede olsa bir kaç yıl sonra topluma geri dönecek böyle hayvanlar, torba yasa çıkarta çıkarta kanun elek gibi oldu.
,iyi halden 3te 1 indirim alır,pişmanlıktan 3te 1 daha iner .Ağır tahrik vardı der yarıya iner.Alkolluydum kendimde değilim der ceza yine hafifler sonra da hakim özür diler kusura bakmayın boşuna ceza vermişiz der salar dışarı.