kartopu yüzünden adam öldürmek

Haber Kanalları dolu kötü haberler ile... bırakın GS spor forumunda biraz uzak kalalım politik,dünya ve kötü haberler den.

Doldurmayin forumu spor dan bukadar uzak konular ile...veya bi nevi ayrı olan tartışma bölümünde açın bu konuları.

İnanılmaz agresifleşti insanlar.
Siyaset ve ekonomi toplumun bu haline çok etki ediyor.
Özellikle akp gerilim siyaseti uyguluyor. Gerilimden nemalanıyor.

Barbar kayniyor ulke. Bu tip basliklardaki cozum onerilerine de bakinca toplum olarak siddete ne kadar meyilli bir millet oldugumuzu cok net goruyoruz.

Son düzenleme:
Sirf bir kar topu icin olduguna inanmiyorum ve inan mak istemiyorum. acaba kendi aralarinda önceden bir vukatimi vardi ölen kisi ile dükkan sahibinin, sirf bir kar topu atildi diye katil olacak kadar da degildir o kisi.

ilgimi ceken 10-15 kisilik bir arkadas grubu olarak kar topu oynamaya cikmislar, sizin gibi arkadaslara yaziklar olsun. 10 Kisi bir adami da mi durduramadiniz , haberde önce sopa ile saldirmis diyor nerdeydiniz o arada durduramadiniz mi bir adami?

En agir cezayi vereceksin bu tiplere

Demek ki guvendikleri biri veya birileri var

Yoksa bu kadar rahat insan oldurulemez

Ne demek kar topu yuzunden insan oldurmek yahu

Insanlar tecavuzculere idam cezasi istiyor; o zaman aynisini katillere de uygulayacaksin

Allah rahmet eylesin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleme:
Sirf bir kar topu icin olduguna inanmiyorum ve inan mak istemiyorum. acaba kendi aralarinda önceden bir vukatimi vardi ölen kisi ile dükkan sahibinin, sirf bir kar topu atildi diye katil olacak kadar da degildir o kisi.

ilgimi ceken 10-15 kisilik bir arkadas grubu olarak kar topu oynamaya cikmislar, sizin gibi arkadaslara yaziklar olsun. 10 Kisi bir adami da mi durduramadiniz , haberde önce sopa ile saldirmis diyor nerdeydiniz o arada durduramadiniz mi bir adami?

emin ol bu ülke kartopu için gözünü kırpmadan adam kesecek sapık kaynıyor..

E bir de "esnaf gerektiğinde polistir, askerdir" diye gaz verdin mi manyaklara, her şey kendiliğinden oluyor..

emin ol bu ülke kartopu için gözünü kırpmadan adam kesecek sapık kaynıyor..

E bir de "esnaf gerektiğinde polistir, askerdir" diye gaz verdin mi manyaklara, her şey kendiliğinden oluyor..
Sırf ters ters bakıyor diye adam öldürecek binlerce manyak var bu ülkede

Sadece Türkiye'de olabilecek bir olay.

Nede olsa bir kaç yıl sonra topluma geri dönecek böyle hayvanlar, torba yasa çıkarta çıkarta kanun elek gibi oldu.
,iyi halden 3te 1 indirim alır,pişmanlıktan 3te 1 daha iner .Ağır tahrik vardı der yarıya iner.Alkolluydum kendimde değilim der ceza yine hafifler sonra da hakim özür diler kusura bakmayın boşuna ceza vermişiz der salar dışarı.

Nede olsa bir kaç yıl sonra topluma geri dönecek böyle hayvanlar, torba yasa çıkarta çıkarta kanun elek gibi oldu.
,iyi halden 3te 1 indirim alır,pişmanlıktan 3te 1 daha iner .Ağır tahrik vardı der yarıya iner.Alkolluydum kendimde değilim der ceza yine hafifler sonra da hakim özür diler kusura bakmayın boşuna ceza vermişiz der salar dışarı.
Ben zaten bu torba yasa saçmalığını bir türlü algılayamadım yasanın torbası mı olur. Torba yasa diye 50 tane şey dolduruyorlar 3-5 tanesi faydalı gerisi saçma sapan şeyler. Birde karşı çıkınca o 3-5 şeyi öne sürüp bunlar bakın bunlara karşı çıkıyorlar diye siyaset yapıyorlar

yine bu ülkede yasadıgımıza lanet ettigimiz birgün

öldürülen adamın avukatı canlı yayına bağlandı. 10 kişi niye adama saldırmadı diyorsunuz da avukatın anlattığına göre adam ilk sopayla saldırınca elinden sopayı almışlar ve polisi aramışlar.polisin gelmesini beklerken bu hayvan içeriden bıçakla gelmiş aniden ilk önce bir kıza sallamış bıçağı daha sonra kıza yardım etmek isteyen adama sallıyor daha sonra ölen arkadaş yardıma gidiyor bu arada ayağı kayınca yere düşüyor bu sırada o cani adamın kalbine saplıyor bıçağı ve büyük soğuk kanlılıkla dükkanına girip bıçağı ve ellerini yıkadıktan sonra birini??? telefonla arıyor gülerek yaptığı olayı anlatıyor ve dışarı çıkıp ölen adamın arkadaşlarına bana bir şey olmayacak 2-3 güne çıkarım diye bağırıyor!!!

Geri
Üst Alt