Kasımpaşa Karşısında İlk 11'imiz Belli Oldu

s-7a57d11c9b6a9b81046096805f004ed47041002f.jpg

Kerem antrenmanda neler yapıyor acaba merak ediyorum
Mental açidan düsüste olan oyuncularin zaaflari genelde antrenmanda degil maçlarda belli olur. Keremin üzerinde ekstra bir baski var. Geçen sezon kral ilan ettiginiz, 25 M dediginiz oyuncuya bu sezon çöp ilan ediyorsunuz. Ya sabir

Kerem antrenmanda neler yapıyor acaba merak ediyorum
Herkes Kerem in antrenmanlarda çok çalışkan olduğunu söylüyordu. Okan hoca dahil. Onun derdi maç performansları. Hep birşeyler ispatlamaya çalışıyor ve her seferinde daha da kötü oluyor kendisi için. Kendisini törpülemesi gerekiyor. Ben çok severim Kerem i ama biraz yedekte kalıp kendisine çeki düzen vermesi şart oldu.

Okan Hoca Emin hamlesiyle doğru yaptı.
Abdülkerim belki fena bir topçu değil, ama seni her an yakabilir Bomba bir Stoper.

Edit: Cezalı mış

her maçta gol atan yusuf erdoğan olmadığı için içim rahat :)

Mental açidan düsüste olan oyuncularin zaaflari genelde antrenmanda degil maçlarda belli olur. Keremin üzerinde ekstra bir baski var. Geçen sezon kral ilan ettiginiz, 25 M dediginiz oyuncuya bu sezon çöp ilan ediyorsunuz. Ya sabir
Çöpe atmıyoruz bır kaç maç kenarda kalabilir. Kendine gelmesi saglanabilir. Yedekte bekleyen adamlara saygısızlık kerem in 11 de olması.

bakalım kerem forma tehlikeye girince toparlayacak mı son kez ilk 11 olması doğru karar bence

Geçen haftaki kadro Kerem'in aksaması dışında 10 kişi kalana kadar takır takır top yapıyordu. Marjinal bir değişiklik beklemiyordum. Performans durumuna göre bu kez yedek kulübesi daha zengin. İyi oyun ve güzel bir galibiyet gelir umarım.

Geri
Üst Alt