- 12 Ocak 2013
- 50.757
- 60.093
- 4.323
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerine koyacağın Türk söyle?Nasıl kadroda Kerem ne alaka diyorum
Mental açidan düsüste olan oyuncularin zaaflari genelde antrenmanda degil maçlarda belli olur. Keremin üzerinde ekstra bir baski var. Geçen sezon kral ilan ettiginiz, 25 M dediginiz oyuncuya bu sezon çöp ilan ediyorsunuz. Ya sabirKerem antrenmanda neler yapıyor acaba merak ediyorum
Herkes Kerem in antrenmanlarda çok çalışkan olduğunu söylüyordu. Okan hoca dahil. Onun derdi maç performansları. Hep birşeyler ispatlamaya çalışıyor ve her seferinde daha da kötü oluyor kendisi için. Kendisini törpülemesi gerekiyor. Ben çok severim Kerem i ama biraz yedekte kalıp kendisine çeki düzen vermesi şart oldu.Kerem antrenmanda neler yapıyor acaba merak ediyorum
cezali üstadOkan Hoca Emin hamlesiyle doğru yaptı.
Abdülkerim belki fena bir topçu değil, ama seni her an yakabilir Bomba bir Stoper.
CezaliOkan Hoca Emin hamlesiyle doğru yaptı.
Abdülkerim belki fena bir topçu değil, ama seni her an yakabilir Bomba bir Stoper.
itin bi tarafına sokmak lazım ne de olsa rakibin oyuncusu.kerem bu mac gol atar yine pohpohlanmaya baslar
Çöpe atmıyoruz bır kaç maç kenarda kalabilir. Kendine gelmesi saglanabilir. Yedekte bekleyen adamlara saygısızlık kerem in 11 de olması.Mental açidan düsüste olan oyuncularin zaaflari genelde antrenmanda degil maçlarda belli olur. Keremin üzerinde ekstra bir baski var. Geçen sezon kral ilan ettiginiz, 25 M dediginiz oyuncuya bu sezon çöp ilan ediyorsunuz. Ya sabir
?Okan Hoca Emin hamlesiyle doğru yaptı.
Anlıyorum tmm.cezali üstad
Barış Alper. Hamza Akman.Yerine koyacağın Türk söyle?