Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.863
- 12.952
- 2.343
Teşekkür ederim Canfrog abiHarikulade bir detay Truman Lightning.
Approach-ūl perfect
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim Canfrog abiHarikulade bir detay Truman Lightning.
Approach-ūl perfect
Sarper abi bunlarla insani diyalog ile uzlaşma olmadığı için bende uzun zamandır #aakfb deyip geçiyorum. Anladıkları dil bu.Bence gülünecek bir şey yok ortada Terim abi
GS'nin şampiyonlukları kupaları var,bunların yok diye her şeyi kendilerine hak görüyorlar bu adamlar
Yeter artık gına geldi bunların bu gerilim yaratan tezahüratlarından da tavırlarından da
Doğru söylüyorsun Murat abiSarper abi bunlarla insani diyalog ile uzlaşma olmadığı için bende uzun zamandır #aakfb deyip geçiyorum. Anladıkları dil bu.
Durust olmak gerekirse , hepsini bir dusunemiyorum.Sarper abi bunlarla insani diyalog ile uzlaşma olmadığı için bende uzun zamandır #aakfb deyip geçiyorum. Anladıkları dil bu.
Renkdaş zamanında gs 14 sene şampiyon olamamış. O zamanki gs taraftarının rakibe böyle saygısızlıklar terbiyesizlikler yaptığını hiç sanmıyorumBir şeyi atlıyoruz
Fener en son şampiyon olduğunda bu adam 40 yaşındaydı.
Fener en son şampiyonlar ligine gittiğinde bu adam 36 yaşındaydi
Bu adam 15 yaşında fanatik olmaya başladığında yıl 1988'di
1988 den 2000 yılına kadar yani 27 yaşına kadar 12 senede 2 fb şampiyonluğu görürken, 8 GS şampiyonluğu, 2 GS Avrupa kupası gördü
Sonra şikeli Fener şampiyonlukları
Denizli Bursa Sivas rezillikleri (sayamadığım kaç tane artık unuttuk) gördü
Bu adam az bile küfrediyor
Adamın hayatını GAASSARAY silkelemiş
Biraz anlayışlı olun yahu
Forumdaki ismini ne zaman Recep Kavukçu olarak revize ettireceksin ?dursun başkan kavugu almalı
Son dönemlerde tiyatroyla ilgilenen tek kişi diye buna vermişlerdir. Bence alternatifsizliktenGecmiste bu kavugu takanlara baktımda hepsi usta isimler.
Bunun vasfi neki vermisler kavugu