Kavuğun Yeni Sahibi Şevket Çoruh Oldu

Bence gülünecek bir şey yok ortada Terim abi

GS'nin şampiyonlukları kupaları var,bunların yok diye her şeyi kendilerine hak görüyorlar bu adamlar

Yeter artık gına geldi bunların bu gerilim yaratan tezahüratlarından da tavırlarından da
Sarper abi bunlarla insani diyalog ile uzlaşma olmadığı için bende uzun zamandır #aakfb deyip geçiyorum. Anladıkları dil bu.

Sarper abi bunlarla insani diyalog ile uzlaşma olmadığı için bende uzun zamandır #aakfb deyip geçiyorum. Anladıkları dil bu.
Durust olmak gerekirse , hepsini bir dusunemiyorum.

Belki dogma buyume kadikoylu oldugum, sokakta her turlusunu cok gordugum icindir.

Ali Koc mantalitesine sahip olanlar, o fanatizm seviyesine ulasanlar dedigin gibi baska dilden anlamiyor. Asla 2 kelime futbol bir sey konusmam onlarla. Futbolu birak hayata dair herhangi bir sey bile paylasilmaz.

Bazilari sadece ruh hastasi gibi davraniyorlar konu fener olunca, normalde cok iyi insanlar. Bu kategoride arkadasim epey var.

Son ayrimim her seyi net goren, gordugu icinde elini ayagini bu konulardan cekip sukuneti secmis olan kisiler.

Son iki senedir de - normalde umursamam bile kufur o su bu- ama su terorist tezahurati yuzunden, soyleyen birine denk gelsem aninda kavga edebilirim. Gozum karariyor sinirden.

Bir şeyi atlıyoruz

Fener en son şampiyon olduğunda bu adam 40 yaşındaydı.
Fener en son şampiyonlar ligine gittiğinde bu adam 36 yaşındaydi
Bu adam 15 yaşında fanatik olmaya başladığında yıl 1988'di
1988 den 2000 yılına kadar yani 27 yaşına kadar 12 senede 2 fb şampiyonluğu görürken, 8 GS şampiyonluğu, 2 GS Avrupa kupası gördü
Sonra şikeli Fener şampiyonlukları
Denizli Bursa Sivas rezillikleri (sayamadığım kaç tane artık unuttuk) gördü

Bu adam az bile küfrediyor
Adamın hayatını GAASSARAY silkelemiş
Biraz anlayışlı olun yahu
Renkdaş zamanında gs 14 sene şampiyon olamamış. O zamanki gs taraftarının rakibe böyle saygısızlıklar terbiyesizlikler yaptığını hiç sanmıyorum

Kavuk olayinda rahmetli Rasim oztekin epey beklemisti kavuğu devretmek icin sevkete zoraki verdi bence ,kavuk geleneginde verilen kisinin kendi tiyatrosu olması ve bu tiyatroyu halk yararına yeni sanatcilarla paylaşması gerekiyor ve kavugun verildiği kişide güldürü alaninda biri olmalı ve genç olmali ,sevket o dönem butun parasını tiyatroya yatirmisti ve gercekten pek cok tiyatro yapmak isteyen kişiye on ayak oluyor sahnesini acıyor
Ama işte her fenerli gibi zayif karakterli bu da 12 sene şampiyon olamayınca hepsinin aküler yandı zaten fener kitlesi ünlülere bakin aralarında kaç tane akli yerinde kisi var

ismail dümbüllü'nün lavuğu.

Gecmiste bu kavugu takanlara baktımda hepsi usta isimler.
Bunun vasfi neki vermisler kavugu

Bunun bir alt versiyonu Yeni Alisan , Hakan Ural ve Avrupa Yakasindaki keltos zaten

Dusunun artik gerisini..

Geri
Üst Alt