Kavuğun Yeni Sahibi Şevket Çoruh Oldu

Fanatik holiganın teki. 80 yıl önce rahmetli olmuş kurucu başkanımıza küfür ederken görüntülendi. Hadi rakibe saygın yok, bize yok, sanatçılığına yok, bari temsil ettiğin geleneğe bi saygın olsun. Kavuğu haketmeyen herifin tekiymiş meğer. Yazıklar olsun. Hakaret etmemek için kendimi zor tutuyorum şurada.

Kavuk tiyatronun sanatin ve sanatcinin simgesi, bazi degerlerin de temsilcisi sayilir.

Hangi takimli oldugu onemli degil, bu simgeyi tasimis insanlar hem icra ettikleri sanatinda, hem hayatinda gerek toplumsal problemleri, gerek siyasal dertleri kendilerince ele alip islemislerdir.

Artik yok- yeni jenerasyon, hatta mevcut ve bir onceki jenerasyon da dahil bu degerler yok ve cocuklara aktarilmiyor.

He tribundeki fenerli bir profil diye yazmiyorum bunu, toplumsal sorunlarin ve umursamazligin zirve yapmasinin sonuclari.haliyle karakterle alakali.gelismemis ya da surdurulememis degerlerle alakali. Bu kavuk detayida CV ye eklenmis bir sey gibi geliyor haliyle herkese.

Arka Sokaklardan da biran önce dehlensin. Has Galatasaraylı olan Sarp Levendoğlu Barış Bozoğlu karakteri ile çok daha iyi

Bunlar da sanatçı diye geçiniyor, yetenek zaten yok birde ahlaksız üstüne.. Rasim Öztekin hayatta olsa muhtemelen kahrından ölürdü bu defada..

Ben bunları gerçekten anlayamıyorum. Siz sanatçısınız, sizin halkı birbirine düşürecek hareketlerden uzak kalmanız gerekiyor. Yani saymakla bitmiyor bunların rezilliklerini. Bedri Baykam ı mı söyleyeyim? Fazıl Sayı ı mı? Ezeldeki Tefo mudur nedir onu mu? Athena Gökhan ı mı diyeyim? Şaka gibiler hepsi. Arkadaşım takım tabi ki tutacaksınız ama kimsenin de kalbini kırmayacaksınız, siz tvlere çıkıp söz alan, söz hakkı olan insanlarsınız. Bu nedenle ağzınızdan çıkanı düşünceksiniz. Siyasi olabilirsiniz, muhalif olabilirsiniz. Ama bu takım tutma, sevda işi kimsenin kalbini kırmayacaksınız. Şimdi öbür tarafta büyük ihtimalle Ferhan Şensoy, Rasim e ''ulan muzo senin yapacağın işi seveyim'' diyip Şevket Çoruh u dillendiriyordur. Yazık.

Geri
Üst Alt