GSC Haber Kavukcu'dan Barış Alper Açıklaması Geldi

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Abdullah Kavukçu: "Barış Alper Yılmaz, aidiyeti ve sahadaki hırsıyla Galatasaray için çok büyük bir değerdir. Kayserispor maçı kafilesinde yer almamasının nedeni, içinde bulunduğu sürecin kendisine daha fazla yük olmaması amacıyla, teknik heyetimiz ve yönetimimizin ortak kararıdır.

Bu karar tamamen oyuncumuzu koruma amaçlı olup, kadro dışı bırakılması gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir."

gec kaldiniz taraftarlar hain ilan etti bile (ben dahil)

Bravo size de.

Evet beklenen olmus
Takımda kalıyor

Açıklamayı yapan Erinç Bilican filan mı?

Böyle bir kolpaya neden ihtiyaç duyuldu acaba

rezalet. umarım bir daha forma yüzü göremez satılmasa bile çürüsün kulübede.

Türkçe meali ,araplara ve onlara yol gösteren fenerli at hirsizlarina kamışı gostermisiz ama kamışın boyunu biz belirleriz demisiz

Hayatımda bunlar kadar beceriksizini görmedim adam Galatasaray'a alenen ihanet etti hiç birşey olmamış gibi oyuncumuzu korumak için diyor sizin koruyacağınız tek şey Galatasaray'ın itibarı hiçbirşey olmamış gibi 11 mi oynayacak bundan sonra ne çapsız adamlarsınız siz

Satmayacağız lafının arkasını doldurmak için lazım böyle açıklama. Bana kalsa götürülmeliydi bile. İt gibi vereceksiniz 50 milyonu. Barış zaten gözümüzden düştü ama menajerler yerine Galatasaray alacak o parayı.

Geri
Üst Alt