Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.789
- 94.870
- 4.978
Ben beğendim açıklamayı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulübün istediği sartlar olmazsa hicbiryere gidemez bukadar basit ,taviz vermek demek senin kulübün marka değerini düşürmenin ve yeni tavizler fırsat vermen demek ,su an eli güçlü olan taraf oyuncu degil kulüptür,kulübün istediği sartlar olusmazsa gitmez bukadar basit kaybeden oyuncu olur keyfi bilir,polyanna gibi satalım demekle olmuyor bu işler, asla ama asla taviz vermemeliyizOyuncu köprüleri atmış bilmem farkinda mısın? Oynatmak zorunda mıyız istediği yere gidebilir
Kavukcu bariş alperden özur de dileseydin tam tüy dikerdin![]()
Oyuncu istediği yere gidemez, gidecekse GS'nin istediği şartlarda olur. İsak'ta Newcastle'ın yaptığını yapıyorsun işte. Anlamak bu kadar zor olmamalı. Sırf burada açıklama üzerine mastürbasyon yapılması için GS zararına olacak açıklama yapılmamalı. Sizin istediğiniz menajerinin istediği ile aynı şey. Isak, Goyekeres gibi örnekler yaşadık hangisinde kadro dışı oldu biraz mantık.Oyuncu köprüleri atmış bilmem farkinda mısın? Oynatmak zorunda mıyız istediği yere gidebilir
Gerçekleri konuşmak zararımıza olurmuş renktaş. GSyi tehdit edip antrenmanlara çıkmayan heriften halen kalırsa faydalanırız diye umudu olanlar var. Yönetim zaten topçuların oyuncağı olmuş. Kafalarına göre tatil yapıyorlar zam istiyorlar falan.Kavukcu bariş alperden özur de dileseydin tam tüy dikerdin![]()
Sebep?süresiz kadro dısı menajerlerin elini güclendirir
Ta sebep sorma reis. Sebep Galatasaray’ın istediğinin olmaması için atılan postlardan işteSebep?
topcuyla baglantıyı koparmamak gerekiyorSebep?