Kaya Temel: "Galatasaray en az 3-4 transfer daha yapacak"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
"Stoper, sol bek, kanat ve 10 numara. Galatasaray en az 3-4 transfer daha yapacak. "

"Okan Buruk, performansından memnun olmadığı Derrick Köhn'ün ayrılığına onay verdi. Oyuncu ise Türkiye'den ayrılmak istemiyor. Spartak Moskova ile görüşmeler devam ediyor. Her an her şey olabilir."

"Galatasaray, Derrick Köhn'ün ayrılığı sonrası Lucas Digne'yi kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor."

"Abdülkerim'e Arabistan'dan teklif var ama Abdülkerim kalmak istiyor."

"Spartak Moskova, Kerem Aktürkoğlu için Türkiye'ye temsilci gönderdi. Oyuncunun menajeri ile Spartak Moskova anlaşma noktasına geldi. Kerem Rusya'ya gitmek istemese bile görüşmeler devam ediyor."

"Arabistan'dan teklifler var doğru ama Zaha Türkiye'den ayrılmak istemiyor. Gelen teklifler Zaha'yı ikna ederse ayrılabilir. Ayrıca Ziyech'e Arabistan'dan teklifler var. Yakın çevresine sordum, 'net durum yok' dediler. Orada da bir belirsizlik var."

(Kaya Temel)

lig başlarken bu transfer gündemi çok komik.

bir haltı pazarlamaz
menajerlere para verir ama satışta hiç bir menajerden verim alamaz
2 elzem trasnferini çat diye bitiremez , işkence gibi süreç olur
birden homurdanmaya aman ayaklanmasınlar diye 4 trasfer haberi yaptırtır.

yöneticiden daha çok Kaya Temel söylemleri mi bizim baz alacağımız şey.

bir halta yaramıyor yönetim.

Allahınız varsa sönmüş yıldız veya fırsat transferi gibi saçma sapan işlere girişmezsiniz.

eldekileri çıkaramıyoruz, üzerine bir de depay falan kitlemeyin yüksek maaşlı.

seversiniz öyle işleri malum

Yusuf yazıcıdan da uzak durun. 4M maaş nedir arkadaş

En çok merak ettiğim 10 numara transferi alternatif mi düşünülüyor Mertens yerine mi

Kerem'e şunu söyleyebilmeyi çok isterdim;

Her şeyi yapabilecek yetenekte olup maalesef zayıf fundamental yüzünden bocalıyorsun. Gerçekten özel bir koçla çalışsa, 6 ay içerisinde harika bir gelişim gösterecek. Zira yaş olarak da bir hücum kanat oyuncusu için prime yaşlara gelmeye başladı ve 3-4 sene sürecek prime döneminden sonra da düşüş başlayacak haliyle.

Yusuf 4 Milyon TL istiyorsa gelebilir gelsin şut falan öğretsin alt yapıya.

Balayı yapmaya kulüp arıyor belli ki bak sinirlendim

Abi 3-4 falan değil konu, çok olsun rahatlasın millet gibi davranıyorlar.

Köhn'ü sat - Locko'yu al
Olursa İlkay
İlkay olmazsa kiralık defansif bir orta saha (birbirlerinin alternatifi değiller tabii ama bütçe babında)

Yani 2 adam şu aşamada yeterli. Locko'yu özellikle söylüyorum ki millet hala bek oyuncularının ne kadar önemli olduğunun farkında değil gibi. Hala geçiştirelim gözüyle bakıyorlar.

10 numarayı geçiştirebilirsin, zaten Mertens var, gerekirse Sara oynar, olmadı ikili forvet oynarsın mecbur kalırsan.

Sağ bekte 1 asil, 2 adam var.

Ama sol bekte yarım adam bile yok. Alternatifi de yok.

Ön liberoda bizim beklediğimiz hatta mecbur kaldığımız işleri yapabilecek bir adam yok.

Öyle biraz da Rabiot'yu zorlayayım, biraz daha Chiesa'yla ilgileneyim maksat gönüller hoş olsun değil yani konu. Ortada olmazsa olmaz bir durum var.

Locko Nottingham'a gitmek üzere diyorlar. İhtimal vermiyorum ama Digne kiralanabilirse süper olur.

Yusuf’a 4 yıl için 4 milyon euro vermem. Cenk Ergün hariç kimse vermez

Geri
Üst Alt