Cenk Özdemir
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 4.696
- 2.730
- 303
Titanik’in batmasından 14 yıl önce bir kitapta yaşanan olayların tamamının anlatıldığını bilenler bu olayı anlamlandırmakta zorlanmayacaktır 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mizahın karasımı olur ırkcılıgı bırakın artık ya
Titanik’in batmasından 14 yıl önce bir kitapta yaşanan olayların tamamının anlatıldığını bilenler bu olayı anlamlandırmakta zorlanmayacaktır![]()
Valla belli de olmaz, adamlar zamanında tek oyuncuyla tabutun içinde geçen 1 buçuk saatlik film yapmıştı zamanında.Filmi milmi çıkmaz bunun, Titanic'te dans, eğlence, sınıf ayrımı, seks, vs. öğeler ok, burada 5mt² yere nasıl senaryo yazcaksın, olmaz o iş. Bok yoluna gittikleriyle kaldılar.
kesfe katilanlardan biri olan ingiliz milyarder harding cok daha tehlikeli gorevlere katilmis 3 tane derin dalis rekoru var mariana cukuruna inmis adam titanic cok daha dusuk kalibrede bir olay herif icin ama keske bu denizaltina biraz daha supheyle yaklassalardi.Düşündüm de adam başı 250.000 Dolar para verip okyanusun dibine inip içe doğru patlamak... Ortada büyük bir vizyon var.
?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu gerçek mi ya![]()
Titanic Batmadan 14 Yıl Önce Kitabının Yazıldığını Biliyor muydunuz?
1861 yılında doğan Morgan Robertson, gençliğinde denizcilik de dahil birkaç meslek icra eder. Daha sonraları işini bırakan Robertson, yazar olmaya karar veri...onedio.com
Yabancı kaynaklarda da var ama ben çok ütopik bulmadım. Sebebi şu, titanik bir günde ortaya çıkan bir yapı değil, seneler boyu inşaası sürmüştür. Teknik özellikleri yazılıp çizilmiştir. Adamda hikaye yazacaksam en ünlü geminin hikayesini yazayım demiş ve geminin ismine titan demiştir. Ben havacılıkla ilgili hikaye yazsam Türkiyenin f35 üretme ortağı olduğu yıllarda, yazardım f35li hikaye, daha f35 piyasaya sürülmeden. Birde o dönemlerde en sıkıntılı durumların başında bu tarz başıboş dolaşan icebergler gemilere ciddi zarar veriyordu, batmasına sebep oluyordu. tepeden meteor çarpıp batırsa ve bunu bilse ciddi ciddi şüphelenirim ama bu olan bi durum. Bu yüzden çok afaki gelmedi bu kitap işi.Bu gerçek mi ya
zengin de olsa insan sonuçtaDünyada her gün insanlar türlü türlü kazalar geçirerek ölüyor. 3-4 tane zenginin parasıyla yaptıkları bir keyfi-eylem yüzünden ölmüş olmaları neden bu kadar çok konuşuluyor, inanılmaz gerçekten.