Kayıp Denizaltına Ulaşıldı: 5 Ölü

Titanik’in batmasından 14 yıl önce bir kitapta yaşanan olayların tamamının anlatıldığını bilenler bu olayı anlamlandırmakta zorlanmayacaktır 😈😈😈

Kayıp denizaltı patlayarak infilak etti

Uzmanlardan yapılan açıklamalar “enkaz alanı” söyleminin denizaltının parçalanması anlamına geldiğini belirtiyor. Bu patlama gemideki ciddi bir arızaya ve genellikle de bir patlamayı işaret ediyor. Atlantik Okyanusu'nun 4 km’den daha derinine inen kayıp Titan denizaltısının saliseler içinde yok olduğu belirtiliyor. Uzmanlar, arıza ve patlama süreçlerinin milisaniyeler içerisinde gerçekleştiğini belirtiyor.

Bir süre önce OceanGate’e ait olan Titan denizaltı aracında bulunan mürettebatın oksijeni zaten tükenmişti. Enkaz alanının bulunmasıyla ise arama ve kurtarma çalışmaları doğal olarak kasvetli bir hale büründü. Enkazın uzaktan kumandalı bir sualtı robotu tarafından arama alanı içinde keşfedildiği ve değerlendirilmekte olduğu belirtildi.

Suleyman arkadasimin ogluyla ayni siniftaydi lise de. Zengin mi degil mi anlamazsin. Iyi cocukmus. Babasi maalesef cok risk aldi oglunu da yanina almakla.

Filmi milmi çıkmaz bunun, Titanic'te dans, eğlence, sınıf ayrımı, seks, vs. öğeler ok, burada 5mt² yere nasıl senaryo yazcaksın, olmaz o iş. Bok yoluna gittikleriyle kaldılar.

Filmi milmi çıkmaz bunun, Titanic'te dans, eğlence, sınıf ayrımı, seks, vs. öğeler ok, burada 5mt² yere nasıl senaryo yazcaksın, olmaz o iş. Bok yoluna gittikleriyle kaldılar.
Valla belli de olmaz, adamlar zamanında tek oyuncuyla tabutun içinde geçen 1 buçuk saatlik film yapmıştı zamanında.

Düşündüm de adam başı 250.000 Dolar para verip okyanusun dibine inip içe doğru patlamak... Ortada büyük bir vizyon var.

Düşündüm de adam başı 250.000 Dolar para verip okyanusun dibine inip içe doğru patlamak... Ortada büyük bir vizyon var.
kesfe katilanlardan biri olan ingiliz milyarder harding cok daha tehlikeli gorevlere katilmis 3 tane derin dalis rekoru var mariana cukuruna inmis adam titanic cok daha dusuk kalibrede bir olay herif icin ama keske bu denizaltina biraz daha supheyle yaklassalardi.

askeri olmayan bir ekipmana bu kadar guvenilmez sadece iki yillik teknoloji

bu arada ayni aracin daha once birkac kez basari ile gorevi tamamladigini hatirlatalim

Zenginlerin de cok cani sıkılıyo, 250 bin dolar mi yüro mu verip batmis gemiyi görmek ne dir lan

Yabancı kaynaklarda da var ama ben çok ütopik bulmadım. Sebebi şu, titanik bir günde ortaya çıkan bir yapı değil, seneler boyu inşaası sürmüştür. Teknik özellikleri yazılıp çizilmiştir. Adamda hikaye yazacaksam en ünlü geminin hikayesini yazayım demiş ve geminin ismine titan demiştir. Ben havacılıkla ilgili hikaye yazsam Türkiyenin f35 üretme ortağı olduğu yıllarda, yazardım f35li hikaye, daha f35 piyasaya sürülmeden. Birde o dönemlerde en sıkıntılı durumların başında bu tarz başıboş dolaşan icebergler gemilere ciddi zarar veriyordu, batmasına sebep oluyordu. tepeden meteor çarpıp batırsa ve bunu bilse ciddi ciddi şüphelenirim ama bu olan bi durum. Bu yüzden çok afaki gelmedi bu kitap işi.

Birde şöyle bir durum var, titanikin sahibi amcamız, batmadan önce titaniki ve kardeşini sigortalatıp hem titaniki hemde sigorta şirketini batırmışta olabilir :asd:

Dünyada her gün insanlar türlü türlü kazalar geçirerek ölüyor. 3-4 tane zenginin parasıyla yaptıkları bir keyfi-eylem yüzünden ölmüş olmaları neden bu kadar çok konuşuluyor, inanılmaz gerçekten.

uzayda patlamayi denizaltinda patlamaya terclh ederim. madem o kadar zenginsin git uzayda patla.

Dünyada her gün insanlar türlü türlü kazalar geçirerek ölüyor. 3-4 tane zenginin parasıyla yaptıkları bir keyfi-eylem yüzünden ölmüş olmaları neden bu kadar çok konuşuluyor, inanılmaz gerçekten.
zengin de olsa insan sonuçta
o denizaltıda sen de olabilirdin

berbat bi ölüm şekli psikolojik olarak özellikle

Geri
Üst Alt