Kayseri Mağlubiyetinden Sonra Futbolculara 1 Gün İzin!

Yani yorum yapamiyorum ben...

Simdi, Mourinho dinazor denilen hani Mou olsa, bu gece ter idmani, sabah da erkenden sert bir idman yaptirirdi. Bence de izin verelim, Icardi reis'e de bir Milano kacamagi yakisir.
Onlar sezonun basindaydi yav şov bitti gercek dunyaya döndük. Artik 1 gün de izin yaparlar.
Ayrica hazirlik yapsalar ne olur yav 15 gundur hazirlandılar da ne oldu. Gezsinler kafalarina gore takiksinlar mac günü çıkar oynarlar nasıl olsa değişen yok. Okan bu sefer gider nelssonu falan keser pva kanat oynar.

1 gun izin normal diyenler var lakin carsamba gunu de macimiz oldugunu unutuyorsunuz galiba. takim sanki super uyum icinde de habire izin veriyor Okan Buruk.

gerekirse florya'da kampa gircek takım dışarı adım atılmıcak ama nerdee

Az vermişler, deplasmandan -1 averaj ile dönmek büyük başarı.

1 az ya 3 gün verilmeliydi hepsi şöyle bi ülkelerine gitseydi oliveira kardesim marmarise gitseydi özlerler sonra

Yeter lan sövecem artık bu ne böyle be.

Prim verin üstüne bir de.

çok tatil seviyorsan git marmariste torun sev okan!!

Yine ruh hastası gibi toplanmışsınız yahu maçlardan sonra zaten 1 gün izin verilir hep. Öbür maça hazırlanmak için 2 gün daha vakit olacak.

Ooooo bu haberi bekliyordum

Ztn topclari tatilde gorunce kayseriye kaybedecegimizi biliyordum

Futbolcular kendini sevsin diye yapiyor adam ya saka gibi

Cok aciz bir durum bir hoca icin

Rejenerasyon bakimindan izin normal diye algiliyorum. Lakin gecmiste olan durumlar tabi suan daha cok goze batmaya basliyor. Hava kaciramayan ve patlamaya hazır düdüklü tencere gibiyiz.

Geri
Üst Alt