Kayseri Mağlubiyetinden Sonra Futbolculara 1 Gün İzin!

Çocuk parkı mı lan burası, bize kolej havası falan yaramaz takım gol atamıyorsa sabah akşam calistiracaksin, yeni takımız takımın birbirine alışması için sabah akşam calistiracaksin lamı cimi yok, bu kadar gevşek olunmamalj

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet arkadaslar Bu senede Gsc olarak topluca bu izin meselesine kafayi yoruyoruz.Ayak tenisi mevzusu eskide kalmisti Bu izin muhabbeti iyi oldu.Ulan herseyede bu kadar kafa yormayim be.

Ya yeter be algınıza ve bu algıya şu forumda ayak oluyor ya kafayı yiyeceğim. Hangi dünyada maçın ertesi günü izin verilmez ne biçim futbol takip ediyorsunuz. Forum antudan gram farkı olmayan insanlar ile doldu.

Cumartesi oynadiklari an, Bundesligada genelde bir gün sonra sabah kücük bir rejenerasyon idmani yapiliyor(orman kosusu veya bisiklet sürme gibi birsey) ve pazartesi oyunculara izin veriliyor.

Bir gün izin normal yani.

wpme gelen bir görsel beni mahvetti
neydik ne olduk
WhatsApp Image 2022-10-15 at 23.27.21.webp

Arkadaşlar olur mu hiç. Milyonlar alıyorlar diye, rezil oynadılar diye, insanların ömrü boyunca kazanamayacağı parayı sadece bir kaç ayda kazanıyorlar diye, izin yapamiyacaklar mı? Aaaaa çok ayıp, onlar da insan unutmayalım.

Hayatında gram spor yapmamış adamlar yorum yapıyor ya ona yanıyorum , recovery diye bir kelime duydunuz mu sporda hiç ? Nasıl sağlanır haberiniz var mı ? Kötü oyun oynadılar diye kas yorulmadı mı sanıyorsunuz her boku bilmeyin arkadaş , kötü oyunu eleştirirsin taraftar olarakta antrenman metotlarına da karışmazsın . Yok az dinlensinlermiş de bilmem ne.

teselli seksi yapsinlar

Hayatında gram spor yapmamış adamlar yorum yapıyor ya ona yanıyorum , recovery diye bir kelime duydunuz mu sporda hiç ? Nasıl sağlanır haberiniz var mı ? Kötü oyun oynadılar diye kas yorulmadı mı sanıyorsunuz her boku bilmeyin arkadaş , kötü oyunu eleştirirsin taraftar olarakta antrenman metotlarına da karışmazsın . Yok az dinlensinlermiş de bilmem ne.
sahada recovery moduna alınmış bir ekip izlemiştik zaten

Geri
Üst Alt