Daha önce bahsetmiştim ama direkt başlık olunca tekrar etmek istedim. Yüksek potansiyel vaad ediyor, bu yaşta bir kaleci için şaşırtıcı derecede soğukkanlılığa sahip, oynadıkça özgüveni daha da gelişti, refleksleri çok iyi, özellikle ardışık pozisyonlardaki konsantrasyonu ayrıca dikkatimi çekti. Lung sakatlandıktan sonra kaleye geçen bizim İsmail Çipe' nin tırt olduğunu anlamaları uzun sürmedi haliyle, birde Covid' e yakalanınca kaleyi Doğan devraldı ve bir daha da bırakmadı...
Geçen sezon memleket takımının çoğu maçını izledim. Öyle zayıf takımda harikalar yarattığını söylemek pek doğru olmaz; skor ne olursa olsun kapalı savunmadan hemen hemen hiç vazgeçmeyen bir takımdan bahsediyoruz ve doğrusu ligde kalmayı da hak etmiyorlardı; mesela AG çok daha iyi takımdı. Biraz şans, çokça da diğer düşme adaylarının enayiliği sayesinde lige tutunabildiler...
Büyük takımı geçtim, normal futbol oynayan orta sıra takımlarında bile bocalayabilirdi ama ne olursa olsun, bulduğu şansı iyi değerlendirdiği muhakkak. Şu anda bile BJK taki Ersin ve Utku' dan daha önde görüyorum mesela. Ancak bize gelip 2. kaleci olmalı mıdır? Sorusuna evet diyemiyorum. En başta bizdeki kaleciye geri pas alışkanlığı kendisini çok zorlar; gördüğüm kadarıyla ayakları iyi bir kaleci değil zira (Gerçi Muslera da kötü bu bakımdan ama ona gösterilen tolerans Doğan' a gösterilmez, biliyoruz)...
En idealinin, gelişimini gözlemleyip, uygun bulunursa birkaç yıl sonra transfer edilmesi olacağı kanaatindeyim ama o zaman da çok geç olabilir tabii. Şu anda 4-5 vermek de, alıp yedek kulübesinde paslandırmak da doğru olmaz sanki. Bilemedim...
Biraz uzattım; kırpmaya da üşendim doğrusu, affola