Kayserispor, Doğan Alemdar İçin 4 Milyon Euro İstiyor

4 milyon erro mu? Erromu alırsınız!

Fatih Terim, Doğan Alemdar'ı çok beğeniyor ve kaleci listesinde var.

Kayserispor, Doğan için 5 Milyon Euro istiyor.

Galatasaray'ın durumu ilgi düzeyinde

Avrupa'dan da ciddi talipleri var. (@transferweb)

muslera yedekte oturamaz önce onun gitmesi gerekecek, dogan gibi kalecide yedek olarak gelmez, avrupa'da yedek olmak varken niye tr'de olsun

Keşke ön protokol falan yapsalar da şu kuçukuçulara para kazandırmasak

Bu sene en fazla belese/cok ucuza bir türk kalecisi aliriz. Muslera sezon boyu hata yaparsa, sezon sonu yollayip Irfan Cani aliriz diye düsünüyorum.

Bu cocuk iyi kaleci olur. Alalim direkt. Muslera niye yedek bekleyemiyor? Maasi ise mesele kenarda servet bekliyor her mac. Falcao'su Babel'i Feghouli'si.. Ayrica bu sezonki kadro yapilanmasina bakarsak kaleci yerli olmak zorunda gibi gorunuyor. 4 savunma oyuncusu + cicaldau + gedson (ya da alternatifi) + sag kanat + mohamed.

Kesinlikle almaliyiz. Okandan, Berkten Fatihten olmaz. Muslerada yabanci kontenjani sayesinde yer kapliyor.

gerek yok bizim antrenörlerin eline 15 yaşında buffon'u versen 10 senede anca yan topa hasbelkader çıkmayı öğrenir. hoca esas sıkıntının antrenörlerde olduğunu görene kadar koray avcı'yla devam edelim.

Bu cocuk iyi kaleci olur. Alalim direkt. Muslera niye yedek bekleyemiyor? Maasi ise mesele kenarda servet bekliyor her mac. Falcao'su Babel'i Feghouli'si.. Ayrica bu sezonki kadro yapilanmasina bakarsak kaleci yerli olmak zorunda gibi gorunuyor. 4 savunma oyuncusu + cicaldau + gedson (ya da alternatifi) + sag kanat + mohamed.
İyi kaleci olacağını nerden çıkardın?

Muslera oynayacaksa bu rakama futbolcu almak mantıksız, diyorsak ki bu çocuğu oynatacağız o zaman Musleraya verilen para saçmalık.

musleranın piesviden yediği komik golün benzerini sezonun son dksında ifbden yemişdi

Buyuk ekiplerle yaptiklari maclari izledim. Diger maclarini ozetlerden falan biliyorum. Bu yasta yaptigi kurtarislarla cok dikkat ceken 1 isim zaten. Dikkatinden kactigini zannetmiyorum.
İsmini duydum da cidden hiç maçı denk gelmedi bana, çoğu kişi İrfan'ın önünde gördüğü için merak ediyorum.

Alip kiraya vereceksek 2 yil olabilir. Yoksa Muslera'nin yedegi falan olmaz kimse kendini kandirmasin.

İsmini duydum da cidden hiç maçı denk gelmedi bana, çoğu kişi İrfan'ın önünde gördüğü için merak ediyorum.
Dun Azeri bir uyemiz bu konuda yorum yapti nobet konusunda. Onun tespitlerine gore aradaki fark soyle: biri kume dusme potasinda baski altinda kalecilik yapti, digeri daha orta siralarda yani daha rahat bir ortamda kalecilik yapti. Ona gore bunu dikkate alarak degerlendirmede bulunmak gerekiyormus dedi bana da mantikli geldi . Alici gozuyle ikisinide takip etmedim oyle.

18 yasinda bu kadar ozguvenli oynamasi bir kaleci icin gelecege dair büyük arti. Cok fazla hata yaptigini da hatirlamiyorum. Penalti falan da kurtardi. Irfancan'a gore baya genc oldugu icin olumlu yanlilik var Dogan'a karsi. En azindan bende oyle.

Geri
Üst Alt