Kayserispor Karşısında İlk 11’imiz Belli Oldu

Katılıyorum evet doğru. Peki profesyonel sporcunun totalde lig bitimi-başlangıcı arasında 45 günlük bir süre varken vücudunda ona etki edebilecek kadar yağ biriktirebilmesi normal mi ben ona parmak basmak istiyorum. Sporcu adamda 3 kilo fazla varsa bu yağ değildir bizim gibi götü yayıp evinde çalışmıyor en kötü sabah koşusu var zaten yediğini yakacak derecede de bir sportif yaşamı, spor hocası vardır elbet.
Yoksa bahsettiğim durum farklı benim. Kaç gündür her futbolcuya bir kilo muhabbeti gidiyor.
Sporcudan sporcuya fark var. Is ahlaki farki, genetik yapi farki, aile yapisi farki. Hepsini ayni kefeye koyamazsin.

Bu arada sorun sadece kilo degil. Vucudun aliskanliklari var. Yazin hic calisma yapmadiysan antrenman/mac temposuna girmen zaman alir. Bu da sadece mac oynayarak duzelmez. Antrenmanini da yapacaksin.

torreira tüm takımdan hazır oynayınca göreceksiniz
Hazır ama ne olursa olsun bir risk taşıyor daha da güçlensin yavaş yavaş süre almaya başlayacaktır zaten. Ha deyince ilk 11 oynaması net imkansız. Ben Trabzon maçıyla süre almaya başlayacağımı düşünüyordum bir kaç gün önce de bir konuya yazdım.
Normal bu durum.
İcardi de daha geleli kaç gün oldu herifin ekstra programı var toparlanmalı yüklenmek istenmiyor. Zaha bildiğimiz sakattı o da yeni yeni form tutmaya başlıyor.
Ben bu kadroda sorun göremiyorum işin özü Demirbay oynayabilirdi tek onda da tercihimiz oliviera olmuş ki anlamsız bir şekilde boka soktuk bu adamı ya çözemedim o durumu.

Burada hayali durumlardan dolayı millet aslında birbirine tepki veriyor :asd: biri kilo sorunu diyor diğeri sakatlık diyor. Bilinen 3 adamın(tor-zaha-icardi) haricindeki tüm muhabbet üyelerin ortaya attıkları fikirlerin eleştirileri :asd:

şimdi cl için 8 numara gelse grubun 5. maçında falan oynar
Hazir kendi takiminda kamp gormus bir oyuncu gelirse bence hemen oynar hazir olmayan oyuncuyu oynatmak demek hem risk hemde seyircinin onune atmak demek

Bugun zaha 11 de baslasa tel tel dokulse skora bagli taraftarimiz zaha bumu diyecek 8 numarayi hazir almamiz lazim

Yemin ederim istisnasız her maç yenilelim puan kaybedelim de küfredeyim diye pusuda bekleyen adamlar sıralı liste gibi başlığa damlayıp birbirilerinin mesajlarını beğeniyorlar. Geçen senenin aynısı.

Yenilirsek g.tünüze kına yakmayı unutmayın.

BEklediğim 11 di.Solda kazımcan olur diyordum onun dışında beklenen takım sahada.Toreira sakattı yedek başlaması normaldi Berkan son maçta çok güzel oynamışken.Mertens oliviera barış Alper Kerem bakambu başlaması normaldi.İlerleyen dakikalarda icardi Angeliño toreira Kerem demirbay oyuna girebilir.Kazanırız bu maçı ama öldü bitti denilen Kayseri’de herkes oynuyor maşallah.Carole thiam cardoso hepsi var

Kazım’ın da Emre Taşdemir’den farkı yok 3 maç oynasa 4’ü oynayamıyor.

Zaniolo’nun sakatlığı olduğuna inanmıyorum.

Adam gitmek istiyor takım arıyor işte.

Yemin ederim istisnasız her maç yenilelim puan kaybedelim de küfredeyim diye pusuda bekleyen adamlar sıralı liste gibi başlığa damlayıp birbirilerinin mesajlarını beğeniyorlar. Geçen senenin aynısı.

Yenilirsek g.tünüze kına yakmayı unutmayın.
Değişmezler renktaş değişmezler

Yapacak bir şey yok

Geri
Üst Alt