Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sporcudan sporcuya fark var. Is ahlaki farki, genetik yapi farki, aile yapisi farki. Hepsini ayni kefeye koyamazsin.Katılıyorum evet doğru. Peki profesyonel sporcunun totalde lig bitimi-başlangıcı arasında 45 günlük bir süre varken vücudunda ona etki edebilecek kadar yağ biriktirebilmesi normal mi ben ona parmak basmak istiyorum. Sporcu adamda 3 kilo fazla varsa bu yağ değildir bizim gibi götü yayıp evinde çalışmıyor en kötü sabah koşusu var zaten yediğini yakacak derecede de bir sportif yaşamı, spor hocası vardır elbet.
Yoksa bahsettiğim durum farklı benim. Kaç gündür her futbolcuya bir kilo muhabbeti gidiyor.
Haklisin sanirim. Eskiden maasi yedek olarak batiyordu ancak yeni maas skalasinda normal geliyorDubois kadroda devam et gitme diye belli maçlarda oynatacak herhalde.
Ozaman sorun yok bu kadar maliyetli bir oyuncunun her mac oynamasi lazim netAngelinho için son Avrupa maçından önce açıklanası vardı ondan önceki maçta darbeler almış, bu yüzden sakatlık riski var denmiş ve yavaş yavaş hazırlayacağız demişti.
Hazır ama ne olursa olsun bir risk taşıyor daha da güçlensin yavaş yavaş süre almaya başlayacaktır zaten. Ha deyince ilk 11 oynaması net imkansız. Ben Trabzon maçıyla süre almaya başlayacağımı düşünüyordum bir kaç gün önce de bir konuya yazdım.torreira tüm takımdan hazır oynayınca göreceksiniz
Birsürü oyuncu alıyoruz hepsi mükemmel oynayacak diye birşey yok malesef. Dubois Kazimcan Angelino kim iyiyse o oynar.Ozaman sorun yok bu kadar maliyetli bir oyuncunun her mac oynamasi lazim net
Hazir kendi takiminda kamp gormus bir oyuncu gelirse bence hemen oynar hazir olmayan oyuncuyu oynatmak demek hem risk hemde seyircinin onune atmak demekşimdi cl için 8 numara gelse grubun 5. maçında falan oynar
İyi o zaman hep bu 11 oynasın lig sonuna kadarNeye şaşırdınız bu kadar Ljubljana maçı 11'i bir tek Dubois hariç. Ki o maçta da iyiydik zaten, yangın çıkaracak bir durum yok bana göre.
SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Değişmezler renktaş değişmezlerYemin ederim istisnasız her maç yenilelim puan kaybedelim de küfredeyim diye pusuda bekleyen adamlar sıralı liste gibi başlığa damlayıp birbirilerinin mesajlarını beğeniyorlar. Geçen senenin aynısı.
Yenilirsek g.tünüze kına yakmayı unutmayın.