Kayserispor Karşısında İlk 11’imiz Belli Oldu

Yedekte 5 tane as adam var. Şu sezon başlangıçlarını bi türlü adam akıllı yapamıyoruz.

Çıkan kadroya bir şey demem de işler kötü giderken ve birkaç futbolcu bariz dökülürken yine kenardan işin nereye varacağını beklerse güvenim sarsılır artık...

Rahat bir maç beklediğimi söylemiştim, değişen pek bir şey yok. Kazımcan yerine Dubois olması sorun değil, daha iyi hatta...

daha iyi olan nedir

Arkadaşlar şu forumun ortalama futbol bilgisi genel taraftarın çok üzerindedir de ligin daha ilk haftası, Torreira ciddi sakatlık ve ve son maç öncesi hastalık geçirmişken, Icardi takıma daha 4-5 gün önce katılmışken (adamın göt göbek bile biraz büyümüş), Zaha antrenmansız hatta sanırım küçük de olsa bir sakatlık ile gelmişken ki fiziksel durumunu da bilmiyoruz, Angelino'nun hazır olmadığı Zalgiris maçında ortadayken kadroya itiraz neden? Dubois'i de iyice kenara itemeyiz, takımın parçasısın mesajını arada vermek lazım. Karşımızda transfer yapamamış, tam hazır olmayan bir takım varken, hocanın maçın başında özellikle sağlık ve fizik kondisyon olarak handikapları bulunan adamları riske etmemesini anlamalıyız bence. Skoru alamazsa dk 60-65 gibi alır zaten gerekli topçuları. 60 maç yapacağız bu sene belki. Sakin.

20 gunde 10 kilo verdiysen onun %90'i sivi kaybidir. 20 gunde 10 kiloya yakin yag yakmak saglikli bir sekilde imkansiz.
Katılıyorum evet doğru. Peki profesyonel sporcunun totalde lig bitimi-başlangıcı arasında 45 günlük bir süre varken vücudunda ona etki edebilecek kadar yağ biriktirebilmesi normal mi ben ona parmak basmak istiyorum. Sporcu adamda 3 kilo fazla varsa bu yağ değildir bizim gibi götü yayıp evinde çalışmıyor en kötü sabah koşusu var zaten yediğini yakacak derecede de bir sportif yaşamı, spor hocası vardır elbet.
Yoksa bahsettiğim durum farklı benim. Kaç gündür her futbolcuya bir kilo muhabbeti gidiyor.

Yedekte 5 tane as adam var. Şu sezon başlangıçlarını bi türlü adam akıllı yapamıyoruz.

Ya tamam da isimler çok iyi de geçen sene bir uyumu var takımın şampiyon da olmuşlar
Birbirimi tanıyan adamları bu tarz maçlarda sahaya sürmek mantıklı olanı bence

Üstelik hazır da değil transferler icardi dahil

Sahada isimler kazandırmıyor maçları en azından etrafındakilerle belli bir alışkanlığı olana kadar

Konsol oyunu değil bu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Agalar icardi ve zaha bende oynasın istiyorum ama idman yapmadılar şimdi bir adele falan atarsa hiç hoş şeyler olmaz bu zamanlar çok önemli ilk hafta daha şampiyon hocamıza şampiyon takımımıza güvenelim

Bok attıysak rahat galibiyet geliyor oh be forumda öğrendik bu işi sonunda. Bu çizgide ilerlediğimiz sürece ş.ligi finali uzakta değil.

Kazanan kadro bozulmaz.

Yeni transferleri oynatacagim diye formsuz oyunculari taraftara yem edip maçı zora sokmaya gerek var mi?

Bende oynamasını istiyorum ki izleyelim ama herşey bizim istediğimiz gibi olmuyor.

Kadro gayet güzel ve beklediğim gibi, daha ligin ilk maçı adamların hazır olduığuna emin olmadan oynatmak bütün sezona mal olabilir, aceleniz ne? onlarca maç var sezon boyunca, oynarlar.

Tek soru işareti kazımcan'ın olmaması, umarım sakat değildir, sakatlanırsa çok üzülürüm, top klas bir sağ bek olacak o çocuk

Geri
Üst Alt