- 17 Ağustos 2009
- 41.774
- 30.168
- 3.448
Bu sezon her maçta 1'er 2'şer farklı oyuncular göreceksiniz alıştırın kendinizi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 gunde 10 kilo verdiysen onun %90'i sivi kaybidir. 20 gunde 10 kiloya yakin yag yakmak saglikli bir sekilde imkansiz.20 günde ben bile 10 kilo verebiliyorum bu adam 2-3 kilo fazlasını veremiyor mu her sabah idmana çıkıyorken.
Kilodan değil defansif zaafiyet yaşamaktan dolayı oynamıyor Torreira ne zaman tam hazır olur adam yemeye başlar o zaman as olarak beke geçer.
Mevcut durumda defansif düşünüp bu şekilde oynamak daha mantıklı duboisin bek bilgisi be oyunu hepsinden iyi.
Tamam alistiririz okan hocaBu sezon her maçta 1'er 2'şer farklı oyuncular göreceksiniz alıştırın kendinizi.
yav gecen senede yanlıştı zar zor gol attık gomis olmasa okan buruk kovulmuştu
Tarihimizde geldiği gibi ilk 11 başlayan bı transferimiz var mı acabaOha 10 güne lig biter.
Emmanuel Culio ?Tarihimizde geldiği gibi ilk 11 başlayan bı transferimiz var mı acaba
Fazlalık dediğin ne ? Yağ değil mi kardeşim bu adam altı üstü 45 gün kadar tatil yapıp saldı diyelim bu seviyede profesyonel bir kişi kampın ortasına gelip 20 gündür takımla çalışıp maça da çıkabiliyorsa o 2-3 kiloyu bu süreçte verir. Bir hafta sıkı diyet ve antrenman yapsa zaten verir.sen 10 kilo verirsin topçu öyle sen gibi vermez öyle bir kilo verme şekli yok yani spor camiasında.
angelinonun hem fizik hazır değil hem hafif sakatlığı var aksi durumda 11 oynamamayınca arıza çıkaran biri , maalesef duboisi oynatamaz hoca.
ayrıca dediğin normal şartlarda mantıklı ona bir şey demiyorum.
Capone. Hafta içi gelip hafta sonu muhteşem oynamıştı hatta.Tarihimizde geldiği gibi ilk 11 başlayan bı transferimiz var mı acaba
Hoca hagi miydi ?Emmanuel Culio ?
Fatih hocamdan beklenmeyen hareketlerCapone. Hafta içi gelip hafta sonu muhteşem oynamıştı hatta.