Kayserispor Karşısında İlk 11’imiz Belli Oldu

bakambu yerine rashica koyunca fenerbahçe’yi kadıköyde 3-0 yendiğimiz maçın kadrosu oluyor. düşünün işte bizim kadro seviyesi nerelere geldi :)

20 günde ben bile 10 kilo verebiliyorum bu adam 2-3 kilo fazlasını veremiyor mu her sabah idmana çıkıyorken.
Kilodan değil defansif zaafiyet yaşamaktan dolayı oynamıyor Torreira ne zaman tam hazır olur adam yemeye başlar o zaman as olarak beke geçer.
Mevcut durumda defansif düşünüp bu şekilde oynamak daha mantıklı duboisin bek bilgisi be oyunu hepsinden iyi.
20 gunde 10 kilo verdiysen onun %90'i sivi kaybidir. 20 gunde 10 kiloya yakin yag yakmak saglikli bir sekilde imkansiz.

Çıkan kadroya bir şey demem de işler kötü giderken ve birkaç futbolcu bariz dökülürken yine kenardan işin nereye varacağını beklerse güvenim sarsılır artık...

Rahat bir maç beklediğimi söylemiştim, değişen pek bir şey yok. Kazımcan yerine Dubois olması sorun değil, daha iyi hatta...

sen 10 kilo verirsin topçu öyle sen gibi vermez öyle bir kilo verme şekli yok yani spor camiasında.
angelinonun hem fizik hazır değil hem hafif sakatlığı var aksi durumda 11 oynamamayınca arıza çıkaran biri , maalesef duboisi oynatamaz hoca.

ayrıca dediğin normal şartlarda mantıklı ona bir şey demiyorum.
Fazlalık dediğin ne ? Yağ değil mi kardeşim bu adam altı üstü 45 gün kadar tatil yapıp saldı diyelim bu seviyede profesyonel bir kişi kampın ortasına gelip 20 gündür takımla çalışıp maça da çıkabiliyorsa o 2-3 kiloyu bu süreçte verir. Bir hafta sıkı diyet ve antrenman yapsa zaten verir.
Bu olayın seni beni yok ki. Arda Turan’ın bize gelmek için 15 kilo vermesi gibi bir olayı yok ki.
Sportif beslenme ve antrenman ile otomatik kilo vermeye başlıyorsun zaten. Vücut değişime uğruyor istesen de istemesen de o kütle gider.
Bence kilosal bir sorunu yok ilk oynadığı maçta ilk yarı bir sakatlık yaşamıştı ya onun etkisi var hala eğer yoksa tamamen sistemsel bir tercih.

Onun bölgesinden açık verip durduk yere 2-0 geriye düşmek istemiyoruz icardi-zaha -Torreira gibi ayaklarımız yokken hemde sezonun başında Abdülkerim tam ısınamamışken risk almadık.

Kayseri 'nin kadro dağıldı, transfer tahtaları kapalı! Üzerine stoperleri sakat, maçı dengede goturduğumuz surece sorun yok,ikinci yarı kulübe farkıyla bile fark açılır.Guncel form durumuna göre yine doğru kadro çıkarmış Okan Hoca, hakkını verelim.Angelino oynayacksa sistemde değişiklik lazım orta sahayi sıkı tutup,bezer durum Zaniolo için de geçerli.

Hazır olmadan oynatıp sakatlayacağımıza az oynasınlar sakatlanmasınlar maçın durumuna göre oyuna gireceklerdir

Telaşa mahal yok takımın her oyuncusuna güvenin

Angelino sakat diye geçen maç kazım oynamadı mı

Bu maçta angelinoyu nası isteyebiliyonuz ya

Doğru kadro bence

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt