Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.711
- 20.920
- 2.233
Gedson fark yaratmazsa bu maci zor kazaniriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görüşüne saygı duyuyorum ama katılmıyorum fenere giden Garry örneği daha soğumamışken Onye orada kesinlikle yapamazdı, Belçika okBecikada iyiydi, burada iyiydi. Kucuk liglerde iyiydi. Fenere gitse yine suruyle pozisyona girer ama gecen haftaki gibi her topu buna atip sonra icraat beklemek olmaz. Bu adami sadece pozisyona sokmaliyiz
Onyekuru nun kesilmesini diziliş üzerinden okumak gerek çift sanrafora kerem ve onye ile olacak iş değil elek ederler bizi.. PES veya FİFA da falan anca maç yapar alırsınız öyle.
Bir görelim şu çift santraforu sakin
İyi görmüyorum.Hocamızın halet-i ruhiyesi hakkında yorumların nedir abim
neden maçı yenilmiş gibi negatiflik pompalıyorsunuz herkes hoca olmuş bir oynansın hele maç
oyuncu kazanmak yerine belhanda gibi hepsini sezon devam ederken mi kovalım abi akbabaya bile ihtiyacı var şu takımınAsıl sıkıntı bu zaten yanlış kadroyla gelecek sonuçtan ilerisi için bir hayır gelmiyor.. akbabanin hala kadroya alınması izah edilecek bir durum değil..kadro istikrari nerede geçen hafta takımın en iyisi babel nerede yarın futbolcuna hangi adaletten bahsedeceksin..
gökten adam mı indirelim kim oynasınBöyle kadro maç kazansa ne olur ya
Garry bizde ne oynadiysa ona yakin oynadi. Zaten giderken dususteydi. Fenerde oynadiginda da etkiliydi. Ha yine cok gol kacirdi ama hepsinden iyiydi. Zaten cok sakatlik da yasadiGörüşüne saygı duyuyorum ama katılmıyorum fenere giden Garry örneği daha soğumamışken Onye orada kesinlikle yapamazdı, Belçika ok