Kayserispor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Hocanın kayış iyice kopmuş herhalde.

Onyekuru nun kesilmesini diziliş üzerinden okumak gerek çift sanrafora kerem ve onye ile olacak iş değil elek ederler bizi.. PES veya FİFA da falan anca maç yapar alırsınız öyle.
Bir görelim şu çift santraforu sakin

Hocanin gorevi birakma zamani gelmis. olmuyor be hocam. Artik cildirtacak kararlar veriyorsun. Akbaba nedir ya? Kerem neden oynamaz. Neden hak edenlere forma vermiyorsun sinyor Terim?

Becikada iyiydi, burada iyiydi. Kucuk liglerde iyiydi. Fenere gitse yine suruyle pozisyona girer ama gecen haftaki gibi her topu buna atip sonra icraat beklemek olmaz. Bu adami sadece pozisyona sokmaliyiz
Görüşüne saygı duyuyorum ama katılmıyorum fenere giden Garry örneği daha soğumamışken Onye orada kesinlikle yapamazdı, Belçika ok

Onyekuru nun kesilmesini diziliş üzerinden okumak gerek çift sanrafora kerem ve onye ile olacak iş değil elek ederler bizi.. PES veya FİFA da falan anca maç yapar alırsınız öyle.
Bir görelim şu çift santraforu sakin

mustafa oynamasa kesik yedi
falcao oynamasa 2 gol attı, cezalandırıldı
onyekuru olsa gol kaçırıyor neden oynuyor
kerem oynasa onyekuru'dan bu kadar kolay mı vazgeçilir
arda oynasa 1 buçuk dakikalık nefesi var
feghouli oynasa işte forma adaleti

üst üste 2 maç kazansak bir daha konuşulmayacak söylemler. sen düşersen bu camiada vuranın çok olur.

Akbaba ceza sahası dışından en az 1 gol atacak yazılanlar bu sonucu gösteriyor

30 hafta geçti. kadro bulamadı hala. 2 senedir düzenli kadromuz bile yok. Kadro dışı bıraktığı elemanı bile 11e alıyor saçma şekilde ama kerem aktürkoğlu çok top eziyor diye maç gittikten sonra alınıyor. fatih hocayı anlamıyorum. Belli ki oyuncular da anlamıyor

Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı 28 maçta sadece başakşehir maçında duran toptan gol buldu (1)

s-5ce7f4c8abb0ab0d7e6844eb41100f62b36634ef.gif

Hocamızın halet-i ruhiyesi hakkında yorumların nedir abim
İyi görmüyorum.

Umarım toparlar ve o bildiğimiz Fatih hocayı tekrardan görürüz. Gerçek Fatih Terim ortaya çıkarsa o Ankaragücü maçı ile verdik dediğim şampiyonluğu buradan dahi alabilir, maçı buradan dahi çevirebilir lakin hoca eski bildiğimiz tanıdığımız Fatih Terim değil. Olsaydı ne Ankaragücü maçını kaybederdik ne de Sivas maçında puan bırakır ve psikolojik üstünlüğü rakiplere verirdik.

kaybedersek zerre üzülmem, belhandayi elestiri yapti diye kov, sonrada cimbomun cocugunu ilk 11e monte et, oldu olacak sözlesmeyide uzatin, taslar yerine otursun!!!

Emre Akbaba ne Yahu..
Antrenmanlar da havada mı uçuyormuş..

Hocam inanılmaz formsuz

neden maçı yenilmiş gibi negatiflik pompalıyorsunuz herkes hoca olmuş bir oynansın hele maç

Asıl sıkıntı bu zaten yanlış kadroyla gelecek sonuçtan ilerisi için bir hayır gelmiyor.. akbabanin hala kadroya alınması izah edilecek bir durum değil..kadro istikrari nerede geçen hafta takımın en iyisi babel nerede yarın futbolcuna hangi adaletten bahsedeceksin..

Asıl sıkıntı bu zaten yanlış kadroyla gelecek sonuçtan ilerisi için bir hayır gelmiyor.. akbabanin hala kadroya alınması izah edilecek bir durum değil..kadro istikrari nerede geçen hafta takımın en iyisi babel nerede yarın futbolcuna hangi adaletten bahsedeceksin..
oyuncu kazanmak yerine belhanda gibi hepsini sezon devam ederken mi kovalım abi akbabaya bile ihtiyacı var şu takımın

Görüşüne saygı duyuyorum ama katılmıyorum fenere giden Garry örneği daha soğumamışken Onye orada kesinlikle yapamazdı, Belçika ok
Garry bizde ne oynadiysa ona yakin oynadi. Zaten giderken dususteydi. Fenerde oynadiginda da etkiliydi. Ha yine cok gol kacirdi ama hepsinden iyiydi. Zaten cok sakatlik da yasadi

Geri
Üst Alt