Behzat Bilge
Parçalı Üye
- 23 Temmuz 2021
- 3.476
- 2.357
- 228
Kayseri forması giymiş evde mesaleyle oturuyo yenilelim diyeHocan gitti artık ağlamayı bırak ve Galatasaray'a destek ol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kayseri forması giymiş evde mesaleyle oturuyo yenilelim diyeHocan gitti artık ağlamayı bırak ve Galatasaray'a destek ol
Cabalamiyor demedim ki tazminat yok demene cevap verdim sadece.kovulmak isteyen adam bu kadar cabalamaz antrenmanlarda yardımcılarda kasmaz
adam burda ciddi is cıkaramazsa bidaha takım calıstıramaz büyük risk
Sizin gibi taraftara yazik umrunuzda degil takim Ft gitti ya yeter sizd bokum gibi kadro cikarmisCica’yı kesmiş kral 10 numara iş
temennilerimizi olacak gibi yazmayalım torrent hocam bizimle devam edecektirCabalamiyor demedim ki tazminat yok demene cevap verdim sadece.
2-3 mac daha kazanamazsa kesin gonderirler 7-8 macta 3 m euro girmis olur bize de
Hocam varken ne kadar ağlıyorsanız o kadar ağlıyor ve Galatasaraya destek oluyorum şimdi kudur.Hocan gitti artık ağlamayı bırak ve Galatasaray'a destek ol
Ne anlatıyorsun yine yav. Bokun gibi kadronun mimarının pek umrunda değildi GS elini öpeni yanına aldı simdi bok gibi kadroyla başbaşayızSizin gibi taraftara yazik umrunuzda degil takim Ft gitti ya yeter sizd bokum gibi kadro cikarmis
Kanka kavga edelim ya böyle cevap verdiğinde valla tadı olmuyooorHocam varken ne kadar ağlıyorsanız o kadar ağlıyor ve Galatasaraya destek oluyorum şimdi kudur.
Torrentten bi bok olmayacagi asikar da temenni degil realite bu 2-3 mac daha kazanamazsan kume dusme hattinda olursun o baskiyla %100 gonderip bulenti falan getirirlertemennilerimizi olacak gibi yazmayalım torrent hocam bizimle devam edecektir
Öyle değilse bilge hanım ?Kayseri forması giymiş evde mesaleyle oturuyo yenilelim diye
Seni tanıyorum Emrah sıkıntı yok kavga etmem seninle değmeyecek insan değilsin gözümde değmeyecekler ile kavga ediyorum sıkıntı yokKanka kavga edelim ya böyle cevap verdiğinde valla tadı olmuyooor
Cinsiyetçilik yapma laÖyle değilse bilge hanım ?
Han değil de Kral diyebilirsinÖyle değilse bilge hanım ?