Emrah Duvar
Taçsız Kral
Bi sen kaldın napayım ben de sataşacak adam bulamıyorum YunusSeni tanıyorum Emrah sıkıntı yok kavga etmem seninle değmeyecek insan değilsin gözümde değmeyecekler ile kavga ediyorum sıkıntı yok

Bi sen kaldın napayım ben de sataşacak adam bulamıyorum YunusSeni tanıyorum Emrah sıkıntı yok kavga etmem seninle değmeyecek insan değilsin gözümde değmeyecekler ile kavga ediyorum sıkıntı yok

Hanım demeyi tercih ederim size bilge hanım.Han değil de Kral diyebilirsin
Bilge Kral gibi
Emin misin?????Seni tanıyorum Emrah sıkıntı yok kavga etmem seninle değmeyecek insan değilsin gözümde değmeyecekler ile kavga ediyorum sıkıntı yok
Okan Göreve!!! acunla falan takılacağına gel camiamızın lideri ol hocam.
Sataş sıkıntı yok ama kavga çıkmaz benden =)Bi sen kaldın napayım ben de sataşacak adam bulamıyorum Yunus![]()
Yunusum diye şaka yapmak geldi içimden Berke =);Emin misin?????
Sataşmam o zamanSataş sıkıntı yok ama kavga çıkmaz benden =)
sohbet ederim.Sen yine mi çıkardın ağzındakini?Emin misin?????
Yunusum diye şaka yapmak geldi içimden Berke =);
Belli olmaz ya bakalım maça çıksınlar bir , antreman perfonmanslarını bilmiyoruz. Belki verim alabiliriz kafasında bir plan vardır mutlaka.Sataşmam o zamansohbet ederim.
Hak veriyorum ama pırasa gibi bir 11
Bu olmadi kusma emojisi olması lazımdı biliyorum berbattı =)
DUBLEN teker markası gibi Yunus Can TEKERLEK olabilirdiHanım demeyi tercih ederim size bilge hanım.
İm’i de saymayalım parator olarak degerlendirelim
Olmadi , başka kapıda ağla Bilge hnm.DUBLEN teker markası gibi Yunus Can TEKERLEK olabilirdi
Kankam hakkında böyle yorumların üzüyorDUBLEN teker markası gibi Yunus Can TEKERLEK olabilirdi
Evet bazı falsoları var ama yerliler arasında en iyi isim o gibi geliyor bana yabancı olarak iyi biri gelmez gibi keşke sene sonu roger schmidt i bağlayabilsek.Okan olmaz hocam ya
Bile bile göstere göstere şampiyonluğu kulübü satmış bir adam olmaz