Kayserispor Maçı Kamp Kadromuz Belli Oldu!

Hocanın Ömer Bayram’dan vazgeçemesini de anlamak lazım, takımdan PVA’dan başka solbeke benzeyen tek oyuncu o. Keşke de 5-6 maç bile oynasa Emre Taşdemir’i göndermeseydik
Katılmıyorum. Özellikle Ömer Bayram'ın herhangi bir mevkinin oyuncusu olma ihtimalini değerlendirmiş olmana da inanamıyorum.

Taraftarların protesto ederek kalbini kırdığı evlatlarını onure etmek için Babel, Ömer, Feghouli'yi 11 başlatmaz inşallah.

Taraftarların protesto ederek kalbini kırdığı evlatlarını onure etmek için Babel, Ömer, Feghouli'yi 11 başlatmaz inşallah.

Yüreği varsa aynen bunu yapar ama dışarda değil Arena’da… yiyorsa oynatsın

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Hoca net Kayserisporu rakip olarak görmüyor. Alanyasporu net daha üstün görmüş. Bakalım kumar tutacak mı

Ya rotasyon demek maç kadrosuna almamak demek mi?sanki çok geniş bir kadromuz var da bu şekilde dinlendiriyor. Yedekler ile çıkarsın maça, maç olumlu gidiyorsa değişiklik yapmazsın mesela. Ama işler kötü gidiyorsa as futbolcuları almak zorunda kalabilirsin. Yani 30 dakika oynatsan belki maçı kurtarırsın ve kimse de yorulmuş olmaz

M2102K1G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca yeter dalga geçme bizimle. Sen egonu tatmin edecen diye olan bize oluyor

Son maçlarda Berkan ve Cicaldau takımın yarısı....
Dinlendirsen bile "acil durumda camı kırınız" hamlesi için oturtursun yedekte.

halil ne oynadı da dinlendiriliyor anlamadım.

82 45 90 şeklinde 3 maç oynamış. kendi kulübünde de oynayan bir oyuncu değildi.

bu sezon bütün maçlarda görev alan ve toplam 12 maç oynamış kerem aktürkoğlu yorulmuyor ilginç.

Mükemmel bir orta sahaya sahip olduğumuz için Berkan ile Cicaldau'nun dinlendirilmesi süper olmuş Dinlendir ama hiç değilse kadroda olsun ihtiyaç Halinde alırsın. Bu kadar Rotasyon yapabiliyordun Alanya maçında neredeydin.

Muslera
Alpaslan Luyindama Nelsson Aanholt
Assuncao
Feghouli Morutan Emre Kerem
Muhammed

En iyi ilk 11 bu gibi.

Umarım böyle çıkarız.

Pazar günü maç sonu yazmıştım o lanet olası inadı tutar şimdi biz de hapı yutarız diye.

Yeter yav bezdim hoca bezdim. Koskocaman Fatih Terimsin uğraştığın şeylere bak. Az kaldı beni de git torun sev deme kıvamına doğru getiriyorsun yavaş yavaş.

Geri
Üst Alt