Kazanmalı, Affetmeliyiz !

Melih Peker

Analiz Süren
Şef Gümüş Kıvrım
IMG_1083.webp

•quod erat demonstrandum•

Marcao adamdır adam. Direk Avrupa maçlarında oynatsınlar, hazırlık maçları ile maç kondisyonu kazandırsınlar.

Kazanip, degerlerini yükseltip 1 sene icinde satmaliyiz. Satici takim olmayi istiyorsak bu ikili iyi bir baslangic olur.

Bu iki adami bir şekilde kazanmaliyiz. Yönetim onemli bir sinav verecek. Iki buyuk kriz, iki büyük potansiyel. Endisem FT'nin olayi kisisellestirmesi, kisiligi cok musait buna. Yonetim el atmali. Hem bu sezon hem de gelecegimiz icin cok onemli iki oyuncu.

Bu iki adami bir şekilde kazanmaliyiz. Yönetim onemli bir sinav verecek. Iki buyuk kriz, iki büyük potansiyel. Endisem FT'nin olayi kisisellestirmesi, kisiligi cok musait buna. Yonetim el atmali. Hem bu sezon hem de gelecegimiz icin cok onemli iki oyuncu.

Ben tersini düşünüyorum Fatih terim kişisel bir mevzu olmadığı sürece oyuncu kazanmak İçin abartı challange yapan bir teknik adam ama eskisi kadar dengeli ve adetli değil bu konuda.

Örneğin akbaba ve Ömer’e inatla şans vermeye devam ediyor .Ömer’den berim alıyoruz akbaba malesef çok kötü

Marcao be Muhammed’in hocaya karşı bir tutumu olduğunu sanmıyorum , ikisini de kazanacaktır

Ben tersini düşünüyorum Fatih terim kişisel bir mevzu olmadığı sürece oyuncu kazanmak İçin abartı challange yapan bir teknik adam ama eskisi kadar dengeli ve adetli değil bu konuda.

Örneğin akbaba ve Ömer’e inatla şans vermeye devam ediyor .Ömer’den berim alıyoruz akbaba malesef çok kötü

Marcao be Muhammed’in hocaya karşı bir tutumu olduğunu sanmıyorum , ikisini de kazanacaktır

Marcao ile ilgili soyledigine katilmakla beraber Mohamed olayinin onemli bir farki var. Oyuncunun direkt Terim'i hedef almasi. Terim'le çalışmak istemedigi, antrenmanlardan memnun olmadigi vs yazıldı cizildi.

Marcao ile ilgili soyledigine katilmakla beraber Mohamed olayinin onemli bir farki var. Oyuncunun direkt Terim'i hedef almasi. Terim'le çalışmak istemedigi, antrenmanlardan memnun olmadigi vs yazıldı cizildi.

Yazılan çizilenlere çok inanmamak gerek bence

Hocanın bu konudaki vereceği ilk demeç belirleyici olacaktır bekleyip görelim

her zamanki gibi fırtınalı dönemlerden geçiyoruz ama bu iki isme de sahip çıkacağız. takımımıza faydalı olacak gelecek vaadeden yeteneklerimiz bunlar. kolayca kestirip atmak yanlış. kerem aktürkoğlu da sosyal medya hesaplarından marcao'yu affettiğini, özrünü kabul ettiğini açıklamalı artık bence

Kesinlikle karşıyım

Her gecenin sabahı,bazı olaylarında affı olmaz

Marcao bizi kaç kere yaktı yaptığı hatalarla ama bunlar sinirler geçince tölere edilir,edildi

Ama kereme yaptığı olay kabul edilemez,ftden güç almasa yüz bulmasa kimse kimseye o hareketi yapmaz,disiplin zafiyeti var takımda,disiplini disiplinle sağlayamıyosan disiplinsizliğe ceza vererek sağlayabilirsin en azından,bu adam takıma dönse oyuncu grubunu ne başarı için motive edebilirsin,ne bişey için yasak koyabilirsin nede bunu yapacak yüzün olur,marcao ölecekki takımdaşlık,disiplin,ilkeler,kurallar,saygı yaşayabilsin

Mostafayada destek verdim dün geceye kadar ama çocuk gibi ben ftyle çalışmam,oraya gitmem gibi şeyler doğruysa ağzına fırıncı küreğiyle vurulmalı ve bonservisi hemen alınıp rte ses tonuyla "sen kimsin ya" diyerek 5 sene şapa oturtmalıyız,yok öyle ben gidiyorum salın diyip 2 kuruşa gitmek,cagnede yazın yaptı bunu iyi alıştılar,işte bişeye müsamaha gösterince boku çıkıyo suistimal edliliyo

Fergusonla ilgili bişey ya okudum ya duydum ya izledim,manuda nistelrooy takımı hafif eleştirince reale şutluyo,roy keaneyide bu tarz bişeyden gönderiyo ve ilkeleri öne sürüp hiç kimse kulüpten önemli değil diyerek en önemli oyuncuları bile gözünün yaşına bakmadan gönderiyo

Hata gibi gözüksede bazı şeyler o kadar doğru oluyoki,serdar ve erende ft nasıl doğruyu yaptıysa bundada yapmalı

Bu tarz kaliteli adamları yatırma lüksümüz olamaz bencede.

Geri
Üst Alt