- 21 Ocak 2010
- 72.819
- 51.244
- 5.003
•quod erat demonstrandum•
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu iki adami bir şekilde kazanmaliyiz. Yönetim onemli bir sinav verecek. Iki buyuk kriz, iki büyük potansiyel. Endisem FT'nin olayi kisisellestirmesi, kisiligi cok musait buna. Yonetim el atmali. Hem bu sezon hem de gelecegimiz icin cok onemli iki oyuncu.
Marcao ile ilgili soyledigine katilmakla beraber Mohamed olayinin onemli bir farki var. Oyuncunun direkt Terim'i hedef almasi. Terim'le çalışmak istemedigi, antrenmanlardan memnun olmadigi vs yazıldı cizildi.Ben tersini düşünüyorum Fatih terim kişisel bir mevzu olmadığı sürece oyuncu kazanmak İçin abartı challange yapan bir teknik adam ama eskisi kadar dengeli ve adetli değil bu konuda.
Örneğin akbaba ve Ömer’e inatla şans vermeye devam ediyor .Ömer’den berim alıyoruz akbaba malesef çok kötü
Marcao be Muhammed’in hocaya karşı bir tutumu olduğunu sanmıyorum , ikisini de kazanacaktır
•quod erat demonstrandum•
Marcao ile ilgili soyledigine katilmakla beraber Mohamed olayinin onemli bir farki var. Oyuncunun direkt Terim'i hedef almasi. Terim'le çalışmak istemedigi, antrenmanlardan memnun olmadigi vs yazıldı cizildi.