Kazım Kazım Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!

Ne güzel +1905. Abraham sana bir soru: Kazım maçın birinde 60. dakikada oyundan alındı ve sinirlenip formasını Hagi'nin önüne attı. Yapmadığı iş değil sonuçta. Ne düşünürsün?

Kazım transferi çok iyi oldu saha içi faktörlerde en iyi Türk sağ açığını aldık.Volkan Şen diyorsunuz ama 8 milyon € vermek saçmalık olurdu ve o para altında ezilirdi.

Kazım Galatasaray`a yakışıyormu yaaa ayıppp yönetim ayıp. Yeni stada Bomba transferlerle gidiyoruz. Adnan Sezgine yakışır transferlerle...

Namazında niyazında, ağzına alkol almayıp sarhoş olmamış,trafik kazası geçirmemiş, evlenmeden sevgilisinin eline dokunmayan, sevgilli edinmeyen ne çok taraftarımız varmış da haberimiz yokmuş. Herkesin karakteri maşallah Rahip derecesinde. :)

Klavye bol konuşun bakalım. Ne de olsa yarın birgün olurda iyi oynarsa tükürdüğünüzü yalamamak adına tebrik bile edemeyeceksiniz. :) Kötü oynaması için utanmasınız dua edeceksiniz.

O değilde sizler sevgililerinize nasıl güvenebiliyorsunuz yahu? Yani sizle değilde sizden önce yaptıkları bu kadar önemliyse? Destek olun sevin dicem de. Kahve muhabbeti, delikanlılık, genişlik muhabbetine dönecek muhabbet.

en güzel yazi!

tebrikler dostum :)

tutar yada tutmaz orasi baska ama adama özel hayatindan dolayi bu kadar yüklenmek ayip.

arda haric, bizim takimda kazimdan yetenekli sadece bir adam gösterin bakiim!

ben o yasta degil simdi bile kazimin aldigi parayi alsam kazimin yaptiklari benim yanimda cocuk masali kalirdi vallahi!

Kazım transferi çok iyi oldu saha içi faktörlerde en iyi Türk sağ açığını aldık.Volkan Şen diyorsunuz ama 8 milyon € vermek saçmalık olurdu ve o para altında ezilirdi.

Sağ açık diyorsun da ben bir gün de bu adamın çizgiye inip orta yaptığını görmedim. Fenerliler de çizgiye inmeyen kanat oyuncusu diyorlardı adama. Kanat adamı değil, forvet diyelim.

Bence gercekten yerinde ve cok dogru bir transfer .

1- Bonservis bedeli ödenmedi

2- 24 yaşında

3- Türkiye'de yerli statüsünde hücum oyuncuları arasında en saglam ve dayanaklı oyuncu

4- 4-3-3 taktiginde ileri 3'lüde oynayabilcek bir oyuncu

5- Gerek sırtı dönük top saklaması , gerek ikili mücadelelerde diri oluşu. Aynı zamanda kaleye etkili sutları ver dar ve genis alanda topla olan fundemantal

yetenegi son derece iyi.

6-Avrupa pasaportu taşıması ve 2-3 sene icinde tekrar avrupaya iyi bir bonservisle pazarlanma potansiyeli olan bir oyuncu.

7-Bana göre ezelli rakibimizin hücum oyuncuları acısından hem yaş , hem yetenek acısından böyle etkili bir silahını bünyemize katmamız .

8-Modern futbolun genel özelliklerini üst düzeyde sergileyen bir isim olması.

9-Fenerbahce maclarında psikolojik baskının kırılmasında pozitif etki yapacak bir isim.

10-Basarıya aç ve hırslı savaşcı bir oyuncu .

ve böyle mükemmel bi adamı fenerbahçe ezeli rakibine gönderdi . kontratını feshetti. ne büyük adamsın sen adnan sezgin ne müthiş bir transfer. umarız hayırlı oılur demek var bir de böyle kendine güldürmek var güldürmeyin kendinize.

kazım'ı beğenmeyenler para vermeden alabilecekleri bir isim söylesinler, kazım kalitesinde ve yerli olsun bu isim lütfen!

arkadaşlar, yavaş yavaş sınırı zorlmaya başladınız... koydunuz resimlere ve laflarınıza dikkat edin karşılıklı tartışmaya girmeyin rica ediyorum.

Ne güzel +1905. Abraham sana bir soru: Kazım maçın birinde 60. dakikada oyundan alındı ve sinirlenip formasını Hagi'nin önüne attı. Yapmadığı iş değil sonuçta. Ne düşünürsün?

Stepjan Tomas ta Fenerbahçe de iken dediğin hareketi çok sık yapardı. Hatta bu yüzden gönderildi fenerden fakat bizde hiç böyle bişey yaptıgını hatırlamıyorum

Yazıklar olsun (bu yönetim anlayışına); Kazım'ı aldığı için!

Çünkü,

1-Kazım, EZELİ rakipten alınmayacak futbolcuların en başında gelir!!!

2-Ezeli rakip FB'nin disiplinsizlikler nedeniyle kadro dışı bıraktığı bir futbolcudur!

3-Performansı beklenilenin çok altındadır!

4-Kazım'ın alındığı futbol takımının bu yılki klasmandaki yeri de hiç iç açıcı değildir!

5-FB'den rövanş alındı gayesiyle alındıysa, bu daha komik!

6-Kazım gibi ortalama bir futbolcu için, niye FB ile böyle spekülatif bir mevzuya girilmiş olsun ki!

7-FB'ye faydalı olmamış bir futbolcunun, GS'ya " faydalı olabilir" düşüncesiyle alınmış olması da komiktir ve mantık dışıdır; çünkü, dibe vurmuş bir takımın yöneticilerinin ve tek. direktörünün vizyonlarının ne kadar dar ve sığ olduğunun göstergesi anlamına gelir.

SONUÇ:BAŞKA BİR FUTBOLCU MU KALMADI TÜRKİYE'DE VE DÜNYADA TRANSFER EDİLECEK; sorarım size??

Fotomaçta bi renktasın yorumu :bid::bid::bid::bid:

top kazım' a gelir, kazım topu faul yapmadan tutarsa olanlar :

- kazım alır ayağına bekler, bekler, bekler

- 3 kişi başına toplanır

- kazım bekler bekler bekler

- başında bekleyen birini çalımlar, yaklaşık 2 metre ileri gider daha sonra

- 2 metre ileri gitmişti ya, hemen onu telafi eder, 3 metre geriye döner

- tüm portekiz oyuncular sahayı parsellemiştir, oyuncularımıza en ufak boş olan alan kalmamıştır

- kazım bıkmadan bekler bekler bekler

- ya geriye oynar, yada yanındakine pas atar ki rakip futbolcular sahayı parsellediği için bu kadar sürede pası alan doğal olarak kaybeder.

iyi oynamış denen kazım' ın maçta yaptığı tek olumlu hareket budur, en ufak fazla bişi yapmamıştır, peki bu futbolcumuz nasıl iyi oynadı diyebiliyor bazı kişiler çünkü futbolcu gözüyle bakılmıyor kendilerine, beklentiler sıfır, kendi etrafında dönme dolap gibi dönmesi, takımın hızını yavaşlatması ( çok kötü oynayan tuncay bile dikine oynamaya çalıştı, oyunu hızlandırıp rakip defansın toparlanmasını beklemedi) göze batmamıştır, kendi kendini çalımlaması bile iyi futbolcu görünmesine yetmiştir.

colin kazım-richards - ekşi sözlük

Über yetenekli (!)

Kazım'ı beğenmeyenler olsada, ben transferine çok sevindim. senin yazdıklarına cevaben Neden mi?

1- yerli bi oyuncu yabancı ve rotasyonda faydası olur

2-ingiliz pasaportu var ilerde satmak istediğinde kendini gösterirse alıcısıda olur değeride olur(kaptanımız Ardaya verilen para ortada enfazla 15 milyon nedeni Türk olması, Kazım kendini göstersin futbol olarak olmasada mali değeri Arda yı katlar.)

3- senin elinde Kazımdan kaliteli yerli oyuncumu var(bence Arda hariç yok)

4-İlk yarı sağ kanatta oynayan oyuncularla kıyaslayalım Serdarımı Aydınımı Kazımı mı tercih edersin (ben açık ara Kazım diyorum.)

5- forvette oynayan oyuncularda pinoyumu mehmet battalımı kewelımı Kazımımı tercih edersin (ben yine kazım diyorum.)

6-özel hayatının ne olduğunu ne önemi var sen doktor seçerken öğretmen seçerken bakkal seçerken özel haytınımı soruyorsun. adam işini iyi yapsın iş bitince isterse eşşeklerle yatsın banane

7-geçen sene Galatasaray_fb maçında benim en korktuğum oyuncuydu hatırla serveti ve diğer defansı nasıl dağııtı. (adamda yok yok, sürat şut güç....)

daaaa ne istiyon bir futbolcudan, bir transferden??????

Peki madem ben de madde madde cevap vereyim.

1- Yerli bir, oyuncu rotasyonda faydalı olur diyorsun. Gaşatasaray şu an ligde lider değil. Onu geç ilk üçte falan da değil. Galatasaray olarak şu an yapacağımız HER TRANSFERİN DİREK İLK 11'E GİRECEK kapasitede olması lazım. Rotasyon cart curt için oyuncu alacak durumda değiliz.

2- Galatasaray Gençlerbirliği değil. İleride satmak için oyuncu almaz. Faydalanmak, yarar görmek için alır. Eğer satılmak için alınırsa sonu Keita gibi olur. (Zaten Kazım öyle bir performans da sergileyemez ya, hani sergilerse)

3- Benim elimde Arda hariç Kazım'dan iyi yerli olmaması Kazım transferini meşru kılmaz. Zaten kendin söylüyorsun takımda kaliteli yerli mi var? Bu mantıkla gidiceksek süper ligin hangi yerlisini alsak, bank asyanın yerlilerinden yarısını alsak yine bizim takımdaki yerlilerden daha iyi olacak. Kötüyle kıyaslayınca iyi olmuyor yani sonuçta Kazım da kötü.

4- 3 le aynı bunun cevabı. Serdara Aydına falan bakarak Kazım transferine seviniyorsan bu sene 10. bitirirsek seneye maksimum 8. bitiririz. Serdar kim? Aydın kim? Bunlar mı kıstasın??

5- Pino forvet mi? Kazım da forvet değil zaten. Hele Galatasarayın forveti olacak seviyede hiç değil. Bir devşirme forvete daha ihtiyacımız yok. Forvete ihtiyacın varsa forvet alırsın. Sanki forvet hattımız tamam da, aksilik olursa diye mi Kazım'ı alıyoruz. Mehmet Batdal kıyaslamanın cevabını da zaten 3 ve 4 te verdim. Batdal da bu takımın topçusu olamaz, Kazım da.

6- Özel hayatına ben de karışmam banane. Ben ona bakmıyorum zaten. Sahadaki performansı düşünerek Galatasaray futbolcusu değil diyorum.

7- Tamam mücadele ediyo hızlı güçlü vesaire ama ne yaptı sonuç olarak noldu? Gol mü attı, top kapıp asist mi yaptı. Futbolcu zaten koşsun mücadele etsin güzel bişey ama bana senede oynadığı bir maçı örnek veriyorsun güzel oynadı diye. Bu adam en iyi maçında tek yaptığı koşmak mücadele etmekse, gol atamıyorsa attıramıyorsa ne anladım ben bu adamın topçuluğundan. Kötü oynadığı zaman ne yapacak peki? Sahada mı yürüyecek. Onu ben de yaparım. Kazımdan daha güzel yürürüm sahada.

220106835.jpg

220107067.jpg

Bu toplumda hep linç psikolojisi var insanlar yeniden başlamak istediklerinde hep geçmişleri önüne servis ediliyor.Yetenekli bir adam ve evleniyor müsaade ederseniz başarılı da olacak.

Bence gercekten yerinde ve cok dogru bir transfer .

1- Bonservis bedeli ödenmedi

2- 24 yaşında

3- Türkiye'de yerli statüsünde hücum oyuncuları arasında en saglam ve dayanaklı oyuncu

4- 4-3-3 taktiginde ileri 3'lüde oynayabilcek bir oyuncu

5- Gerek sırtı dönük top saklaması , gerek ikili mücadelelerde diri oluşu. Aynı zamanda kaleye etkili sutları ver dar ve genis alanda topla olan fundemantal

yetenegi son derece iyi.

6-Avrupa pasaportu taşıması ve 2-3 sene icinde tekrar avrupaya iyi bir bonservisle pazarlanma potansiyeli olan bir oyuncu.

7-Bana göre ezelli rakibimizin hücum oyuncuları acısından hem yaş , hem yetenek acısından böyle etkili bir silahını bünyemize katmamız .

8-Modern futbolun genel özelliklerini üst düzeyde sergileyen bir isim olması.

9-Fenerbahce maclarında psikolojik baskının kırılmasında pozitif etki yapacak bir isim.

10-Basarıya aç ve hırslı savaşcı bir oyuncu .

:D

O senin gördüğün...

1-Her an takımı eksik bırakabilir..

2-Maç dışı olaylarla çok gündeme gelebilir..

3-Takım arkadaşlarıyla arasında uyumsuzluk olabilir..

4-Taraftarla arasını sıcak tutması neredeyse imkansız..

5-Son derece relax ve vurdumduymaz bir oyuncu..

6-İnanılmaz derecede egoist..

Daha sayayım mı?

Sana bir soru 60.dakikada Fenerbahçe'ye 1 gol atıp formasını öperse ne düşünürsün? Yapmadığı iş değil sonuçta.

Beleşe diye nerede turşusu çıkmış veya takımından kovulmuş adam varsa alalım zaten.

Yaptiklari transferden kendileri de utanmislar ki Berk ve Anil'in altinda vermisler haberi. Tesekkürler yönetim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt