Kazım Kazım Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!

Görkem Akıtürk Nickli Üyeden Alıntı

Bence gercekten yerinde ve cok dogru bir transfer .

1- Bonservis bedeli ödenmedi

2- 24 yaşında

3- Türkiye'de yerli statüsünde hücum oyuncuları arasında en saglam ve dayanaklı oyuncu

4- 4-3-3 taktiginde ileri 3'lüde oynayabilcek bir oyuncu

5- Gerek sırtı dönük top saklaması , gerek ikili mücadelelerde diri oluşu. Aynı zamanda kaleye etkili sutları ver dar ve genis alanda topla olan fundemantal

yetenegi son derece iyi.

6-Avrupa pasaportu taşıması ve 2-3 sene icinde tekrar avrupaya iyi bir bonservisle pazarlanma potansiyeli olan bir oyuncu.

7-Bana göre ezelli rakibimizin hücum oyuncuları acısından hem yaş , hem yetenek acısından böyle etkili bir silahını bünyemize katmamız .

8-Modern futbolun genel özelliklerini üst düzeyde sergileyen bir isim olması.

9-Fenerbahce maclarında psikolojik baskının kırılmasında pozitif etki yapacak bir isim.

10-Basarıya aç ve hırslı savaşcı bir oyuncu .

Messi'yi aldık haberimiz yok herhalde... Öyle bir anlatmış ki.

İçinde bulunduğumuz rezil durumdan çıkış için sarıldığımız adamın,ezeli rakibinde saha içi ve sahadışı olaylar yüzünden kovulan biri olması en acıklısı.,vizyon,duruş hatta gurur bir kenara bırakılıp bu adamın alınması sorun olan.kazım ismi değil önemli olan.karakter,teknik,taktik hededö hödödö değil mevzu.

Ne yeteneği var Kazım'ın ? Yetenekli diyenleri bir türlü anlamıyorum. Sürat yok, top kontrolü zayıf, çalım atma yeteneği sınırlı; bileklerine fazla hakim değil. Ayrıca altyapısı zayıf, takım oyununa yatkın bir adam değil Kazım. Freestyle hareketler yaparak devamlı tribünlere oynar. Fizik gücü ve şut yeteneği haricinde elle tutulur bir özelliği yok.

disiplinsiz kazım hemen kampa katılmış!

Oynadığı ilk maç seyirci ıslıklamasa bari bu adamı beklenir bizim seyirciden sonra kötü oynayınca kötü oynadı derler. Fb nin emreyi caner i zamanında tanjuyu saffeti sahiplendiği sahiplenemez bizim taraftar

Pino'dan iyi olduğuna herkesle bahse girerim.

Baros çok mu karakterli bence ADAM değil M'bia ya yaptığı hareket dün gibi gözümün önünde.Ama sahada ter akıtıyor ki seviyoruz.

Ne yeteneği var Kazım'ın ? Yetenekli diyenleri bir türlü anlamıyorum. Sürat yok, top kontrolü zayıf, çalım atma yeteneği sınırlı; bileklerine fazla hakim değil. Ayrıca altyapısı zayıf, takım oyununa yatkın bir adam değil Kazım. Freestyle hareketler yaparak devamlı tribünlere oynar. Fizik gücü ve şut yeteneği haricinde elle tutulur bir özelliği yok.

o sizin iy dediginiz sut yeteneği yüzünden biz almayaya elendik 2008 de

Kazım transferine sevinenler, bundan sonra "Adnan Sezgin nerede beleş adam var onu alıp geliyor, vizyonsuz falan filan" demesin bir zahmet.

Dostlar, yetenekli olabilir, bir şey demem, katkı da sağlayabilir, ama bu adamın Galatasaray'a alınması camiaya büyük bir hakarettir. Herşeyden önce bir tutarsızlık var, Misimovic'i disiplinsiz diye kadro dışı bırakanlar, bugün disiplinsizin en önde gidenini kurtarıcı diye alıyorlar. Necati de alındığı takdirde işler daha da kötü olacak. Necati'yi alan adam ertesi gün emre belözoğlu'nun da kapısına dayanır, Caner'i falan da sözleşmesi bitince geri almaya kalkışır. Hala anlamıyor bazıları. Necati Ateş zamanında başkanının arkasından küfür eden, fener forması giyen, taraftarla yumruklaşan, 10 numarayıı vermemek için Haldun Üstünel ile kavga eden adamdır.

Sorunun cevabını vereyim de sen de benim sorumun cevabını ver lütfen.

Ben sevinmem. Hatta onun yerine başkası, mesela Arda, Pino, Kewell ve hatta Sabri veya herhangi başka bir futbolcumuz o golü atamadığı için üzülürüm.

Senin cevabını bekliyorum.

Sevinmiyorsan senin için kişiler önemlidir. Benim içinse arma. Hiç farketmez kim atarsa atsın hangi maçta atarsın tepkim sevincim aynı olur.

Sorunun cevabına gelince. O armayı yere atacak adam bu kulüpte barınamaz. Barınmasını da istemem. Hatta basında Galatasaray aleyhine konuşan futbolcularımız olursa bir gün, 1 dakika tutmazlar kulüpte. Guiza gibi Santos' gibilerin otlağı değil Galatasaray. Hiç olmadı. O yüzden dert etmeyin. Gereken yapılır öyle bir durumda.

Siz de sevinin aynı şekilde Galatasaray gol atıyor zira Kazım ya da başkası değil.

Tımarhanelik yorumlar var şuan forumda.

220106835.jpg

Yakışmış :ask:

Kazım transferi doğru bir transfer değildir.

Futbol olarak Kazım'ın başarılı olmaz ihtimali çok düşüktür, eğer başarılı olusa eğri gemi doğru sefer olur. Ancak yine de Kazım'ın başarılı olması transferin yanlış bir transfer olduğu gerçeğini değiştirmez. Boğaz köprüsünden ben ölmem diye düşünüp atlar ve gerçekten ölmezseniz bu hareketinizin doğru olduğunu göstermez.

Futbolu bir kenara bırakırsak beni çok daha fazla rahatsız eden ve bence herkesi asıl rahatsız etmesi gereken nokta Fenerbahçe'nin attığı adamı bizim havada kapmış olmamızdır.

Kazım'ın kelepçesi, bilmem nesi umurumda değil.

barça da eto yu hemde üstüne 40m euro vererek kapı önüne koyup ibrahimoviçi aldı, ama sonunda olan belli ibra patladı, eto şamp ligini aldı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt