Kazım Kazım Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!

Ya şu an kazım ne kadar verimli olur/olmaz şimdi bunların konuşulması yersiz olur.Fenerbahçe'ye katkı sağlamadı diye bizde de o şekil oynayacak diye bir şey yok.Yalnız ben de tek şüphe uyandıran konu disiplin konusu.Ne de olsa disiplin konusun da yönetimimiz çok titiz davranıyor :o

Neyse Umarım hayırlı olur bizim için kazım. .)

Kazım transferi doğru bir transfer değildir.

Futbol olarak Kazım'ın başarılı olmaz ihtimali çok düşüktür, eğer başarılı olusa eğri gemi doğru sefer olur. Ancak yine de Kazım'ın başarılı olması transferin yanlış bir transfer olduğu gerçeğini değiştirmez. Boğaz köprüsünden ben ölmem diye düşünüp atlar ve gerçekten ölmezseniz bu hareketinizin doğru olduğunu göstermez.

Futbolu bir kenara bırakırsak beni çok daha fazla rahatsız eden ve bence herkesi asıl rahatsız etmesi gereken nokta Fenerbahçe'nin attığı adamı bizim havada kapmış olmamızdır.

Kazım'ın kelepçesi, bilmem nesi umurumda değil.

Sana bir soru 60.dakikada Fenerbahçe'ye 1 gol atıp formasını öperse ne düşünürsün? Yapmadığı iş değil sonuçta.

Sorunun cevabını vereyim de sen de benim sorumun cevabını ver lütfen.

Ben sevinmem. Hatta onun yerine başkası, mesela Arda, Pino, Kewell ve hatta Sabri veya herhangi başka bir futbolcumuz o golü atamadığı için üzülürüm.

Senin cevabını bekliyorum.

Sağ açık diyorsun da ben bir gün de bu adamın çizgiye inip orta yaptığını görmedim. Fenerliler de çizgiye inmeyen kanat oyuncusu diyorlardı adama. Kanat adamı değil, forvet diyelim.

Yetenek yok adamda. Forvette de fizik gücüyle oynuyor.

Sorunun cevabını vereyim de sen de benim sorumun cevabını ver lütfen.

Ben sevinmem. Hatta onun yerine başkası, mesela Arda, Pino, Kewell ve hatta Sabri veya herhangi başka bir futbolcumuz o golü atamadığı için üzülürüm.

Senin cevabını bekliyorum.

Samimi değil.

namazında niyazında, ağzına alkol almayıp sarhoş olmamış,trafik kazası geçirmemiş, evlenmeden sevgilisinin eline dokunmayan, sevgilli edinmeyen ne çok taraftarımız varmış da haberimiz yokmuş. Herkesin karakteri maşallah rahip derecesinde. :)

klavye bol konuşun bakalım. Ne de olsa yarın birgün olurda iyi oynarsa tükürdüğünüzü yalamamak adına tebrik bile edemeyeceksiniz. :) kötü oynaması için utanmasınız dua edeceksiniz.

O değilde sizler sevgililerinize nasıl güvenebiliyorsunuz yahu? Yani sizle değilde sizden önce yaptıkları bu kadar önemliyse? Destek olun sevin dicem de. Kahve muhabbeti, delikanlılık, genişlik muhabbetine dönecek muhabbet.

bravo...

kazım'ı beğenmeyenler para vermeden alabilecekleri bir isim söylesinler, kazım kalitesinde ve yerli olsun bu isim lütfen!

Bu "Kazım Kalitesi" nedir? Bunu biri açıklayabilir mi bana? "Kazım Kalitesi" ne işe yaramıştır bugüne kadar nelere muktedir olmuştur? Kazım kalitesiymiş yemişim öyle kaliteyi etkisiz eleman hatta çoğu zaman yavaşlatıcı yük. İstediği kadar kalitesi olsun.

Sindirim sorunu yaşatır bir süre. Onun dışında fena transfer sayılmaz.

İDDAA'NIN YENİ OYUNU;

Kazım ne zaman kadrodışı kalır ?

İlk 6 ay ; 1.15

İlk 1 sene : 1.50

İlk 2 sene : 2.50

Kalmaz : 123112321312328137128317298371283718391.2222121

Sürekli sakız çiğnediği ve güldüğü için iddaa oranı çok düşük tutmuş.

------------

Şaka bir yana, beğendiğim bir oyuncu. Kanata iyi alternatif oldu. ABD maçında Arda'ya attığı pası açıp izleyin, bu sene bol bol görürüz umarım..

Pino ile iyi bir ikili olabilirler.

Serdar Özkan bile bu kadar kötülenmedi, hayırlı olsun diyip bekleyelim. Birşey beklediğimden değil.

yetenek yok diyeni de gördük fikirlere saygılıyım ama bu kadarı abes

Mevki itibari ile Pino'dan daha iyi.

Aydın, Serdar ve Kewell'dan daha fazla yarar sağliyacağı kesin ama Galatasaraylık duruşu adına doğrumu yapıldı tabiki hayır, ama Galatasaraylık duruşu Servetin geldiği sene'den itibaren bozuldu. Madem tartışılcak, Serdar, Gökhan, Servet gibi isimleride işin içine katalım...

Sevgiler Saygılar...

220106835.jpg

220107067.jpg

Galatasaray formasıyla acayip değişik gözüktü gözüme :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt