Kazım Kazım Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!

googleye kazım galatasaray yazdım fatih tekke fotoları çıktı :D geliyomu acep ? :D

Bu arada umarım Kazım 4 transfere dahil değildir. Bu takıma 1 kaleci 2 stoper (devre arası 1 i sezon sonu 1 i ) 2 bek 2 orta saha 2 forvet şart işimiz zor valla

Konunun kitlenmeye ihtiyacı var. Sindirim sorunu yarattı Kazım :o

Benim için kişilerden ziyade kulübün değerleri önemli. Arma da o değerlerden biridir. Zaten bu yüzden sevinmem. Benim Kazım ile bir alıp veremediğim yok. Yeteneklidir değildir tartışırım. Bazı yönleriyle yeteneklidir, bazı yönleri zayıftır. Benim derdim yönetim ile. Kazım'ı bu kulübe getiren zihniyet kulübün değerleriyle oynadığı için, kulübü bu şekilde yönetmeye devam ettikleri sürece de sevinmem. Belki biraz sevinirim. Ama biraz. :o

Ya işte samimi bulmuyorum bu düşünceyi kusura bakma Alkan. C.Ronaldo gelse şu takıma ayıptır söylemesi istanbulda geceleri kalmadığı otel odası bırakmaz. Ağzınızı açmaz büyük yönetim naraları atar gol attığında Ronaldo Ronaldo diye inletirsiniz stadı.:) Gelsin bi izleyelim.Belki canını dişine takacak?

Fatih Terim'in yararlandığı bir çocuk.E nasıl oluyorda futbolcuların kişiliklerine en fazla özeni gösteren hoca, Kazım'ı iyi oynatabiliyor? Ya da Kazım Fatih Hoca'yla neden iyi anlaşıyor? Türkü dinleyen adam Rapçi'ye derdini anlatabiliyor demekki. :)

Hagi de ısrarla istemişse Kazım'ı Tugay'ı da katalım ve üstüne adamın evlendiğini çocuğu olacağını katalım. Tekrar çıkışa geçebilir Kazım. Serdar gibi Arda'nın kankası modunda da gelmedi. Ayrıca Volkan Şen'in 8-10 milyon euro ettiği yerde ciddi ciddi bu adam alınmamalıydı diyebiliyor musunuz? Ya da kimdir öneriniz sağ açığa.

Yaşı 23 kendisini tekrar parlatmak için 4 senesi var. Bunun 3.5'unu bizde olumlu geçirirse Servet'te olduğu gibi yüksek paralara satma şansımız da olur. Zaten yönetim en kötü oyuncusunu bile en azından takasta kullanacak yeteneğe sahip. Yani Kazım yarın bir gün bizden giderse sanmıyorum ki karşılıklı fesihle gitsin. Bu anlamda bile başarılıdır. Bak beğenmediğiniz Serdar Özkan'ı belki takasta kullanıp Bursa'dan bir oyuncu alırız.

Neyse bakalım zaman ne gösterecek. Umarım siz yanılırsınız da hem Galatasaray'ımız hem kendisi kazanır.

Sezon başında da demiştim, luganoyla kazımı alsak fena olmaz diye. Hazır fenerle arası biraz bozulmuşken alacaktık luganoyuda sezon başında.

Kanat oyuncusu olarak Kazım Pino'dan daha iyi bir oyuncudur. Sag kanatta eksikti takım, Kewell veya Serdarla olucak is degildi. Bir transfere ihtiyacımız vardı ve normal bir adam aldık. Yerin dibine sokacaksanız karakteriyle sokun, futboluyla degil.

Bu mu savasan, basariya aç adam ?

news_manset_resim_or_kazinnn.jpg

kazım yüzünden birbirimize giriyoruz renkdaşlar bende umutsuzum ama abartmayalım bela okumayalım zaman bırakalım bende umutsuzum ve istemedigim transfer oldu ama yinede önyargı yapmayalım napalım takım yerli oyuncu kalitesi cok kotu gercekte adam olursa kral olur ama serdara gokhana benzer yatar disiplinsiz olur takımda huzuru bozarsa hem kendini bitirir hemde adnanları yollar beraber giderler ya tutacak yada kendisiyle beraber cok kişi gidecek

anlatmaya çalıştığım fener beğenmedi istemedi diye bizde de kötü olacak hali yok, bu saatten sonra desteklemekten başka yapacak bişey de yok..

engin baytar kazımdan daha beterdi, volkan şen ve sercan (bursada yaşıyorum bu arada) çok mu hanım evladı sanıyosunuz? volkan şen sevgilisini görmeye 4 kere abd ye izinsiz gitti, sercan maç bitsin hemen istanbula helin'e.. işin özeti ne b.k yerlerse yesinler adam gibi top oynasınlar da.. ha bu arada arkadaşım sen beğenmeyebilirsiz saygı duyarım ama 1-2 alınabilecek isim söyle kendine görede ne bekliyodun ne oldu görsek..

örnek verdiğin eto ve zlatan takası uç adamlar yani eto zaten barçadan kovulmadı transfer oldu çıkarlarla burada sen fenerin en sevimsiz en beceriksiz vasıfsız en olaylı adamını al getir , sercanı ve volkanı biliyorum onlarla kıyaslanamaz bile. 1-2 alınabilecek isim söylerim çok kolay dünyada kazımdan başka adam mı yok ya sırf tepkiden dolayı almam ben bu adamı yönetici olsam insan bi düünür ya ama yok sanki bilerek sabote ediyorlar birileri GS lıların damarına damarına basıyor

Bu mu savasan, basariya aç adam ?

news_manset_resim_or_kazinnn.jpg

Tipiyle mi değerlendiriyorsunuz adamı? Messiyi de koy küçücük saçları dağınık bir adam. Allah allah ya ne kadar gereksiz yorumlar var şu forumda.

Mesele Kazım'ın attığı imza değil. Mesele yönetimin anlayışı ve zihniyetinde. Bu camia değerleri olan ve bu değerlere sahip çıkan bir camia. Küçüçük çocukları belirli yaştan itibaren alıp, eğitim hayatlarını dahi bu değerlere göre düzenleyen ve ülkeye kazandıran bir camia.

Bazılarının anlamadığı şudur ki, Galatasaray değerleri her geçen sene un ufak ediliyor. Kazım geldiğinde dilerse 20 tane gol atsın Galatasaray'ın topçusu olacak adam değildir. Tıpkı Serdar Özkan'ın olmayacağı gibi. Tıpkı Teknik Direktörlerinin babası vefat ettiğinde enseye şaplak saha ortasında takılanların olamayacağı gibi.

Böyle adamlarla yakalayacağınız başarı sizi hiç bir yere taşımaz. Bir yıldız daha takar, rakiplerinize hava atarsınız. Sırf bunun için bu camianın değerlerini, duruşunu ve geçmişini hiç etmeye vicdanınız el veriyorsa, alkışlayın gitsin. Hatta Adnanlar önünde statta 1905 dakika saygı duruşu yapın. Yeni Makyevelist Galatasaray kuşağı Türkiye'ye armağan olsun!

Kazım geldiğine göre acaba sol beke de kankası Andre Santos u mu alır Adnanlar ?:allaalla6vr: Hazır kulübüyle arası açılmışken

Özel hayatı umurumda değil ama Kazım işinde disiplinsiz bir adam, işini ciddiye alarak yaptığı şüpheli bir adam, sahada da disiplinsiz. Oyun zekası falan da yok. Çok yetenekli olduğu bir gerçek ama o yetmez. Birkaç sayfa evvel MTK maçının görüntülerini koymuşlar mesela. Adam maç boyu yetenek anlamında döktürmüş görüldüğü kadarı ile, her topu aldığında göze hoş gelen hareketler yapmış ama o kadar hareketten bir tanesi maçın gollerinden birine bağlanmıyor, neden? Çünkü bu adam topu iyi ve akıllı kullanmayı bilmez. 10 kişiyi çalımlasa ne yazar ki topu iyi kullanamadıktan sonra. Kazım takım oyununa hiç ama hiç yatkın bir adam değil. Kanat oyuncusu olarak yeteri kadar skorer değil, pasları desen öyle pek bir yeteneği yok. Sürekli top kaybedecek ve hepimize saç baş yolduran bir oyuncu olacaktır. 4-5 maçta bir iyi oynar, gol falan atar ama o kadar. Elimizdeki Serdar Özkan ve Aydın'dan iyi olması iyi transfer olduğunu da göstermez. Göreceği gereksiz kartlar falan da cabası.

Gscimbom'daki konuda Kazım'ın kelepçe olayından sonra neler yazıldığını hatırlıyorum. Bugün burda o karaktersiz herifi savunanların o günkü hakaretlerinin bir anda övgüye dönmesi de ilginç. Biraz samimi olun ki inandırıcılığınız artsın.

168519_489438566842_340109246842_6375015_3339156_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt