Kazım Kazım Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!

Kazım Türk futboluna Fatih Terim'in armağanıdır.Onun sayesinde bi anda Milli Takım'ın değişmez futbolcusu oldu.Sonra hop Galatasaray ve Fenerbahçe'ye kakalanmaya çalışıldı.Fener bastı parayı aldı sonra fransaya gnderdi geri aldı kurtuldu sıra bizde. bi de kazımı çok büyük yetenek olarak lanse edenler var kaç senedir izliyorum ben bu adamı bi iki tane hareket yaptı adam geçti bir çok sefer top kaybetti hangi yetenek ? 356 kere denediği hareketi 1 2 sefer tutturdu yetenekli oldu balonun şişirilmiş balonun tekidir. menajeri kim bilmiyorum kimler para kazandı bilmiyorum ama iyi para kaldırdılar bu balondan ...

bunu ben boldlamadım kim yaptı ayıptır sorması???

Bu herifi transfer etmek armaya saygısızlıktır.

Ya işte samimi bulmuyorum bu düşünceyi kusura bakma Alkan. C.Ronaldo gelse şu takıma ayıptır söylemesi istanbulda geceleri kalmadığı otel odası bırakmaz. Ağzınızı açmaz büyük yönetim naraları atar gol attığında Ronaldo Ronaldo diye inletirsiniz stadı.:) Gelsin bi izleyelim.Belki canını dişine takacak?

Fatih Terim'in yararlandığı bir çocuk.E nasıl oluyorda futbolcuların kişiliklerine en fazla özeni gösteren hoca, Kazım'ı iyi oynatabiliyor? Ya da Kazım Fatih Hoca'yla neden iyi anlaşıyor? Türkü dinleyen adam Rapçi'ye derdini anlatabiliyor demekki. :)

Hagi de ısrarla istemişse Kazım'ı Tugay'ı da katalım ve üstüne adamın evlendiğini çocuğu olacağını katalım. Tekrar çıkışa geçebilir Kazım. Serdar gibi Arda'nın kankası modunda da gelmedi. Ayrıca Volkan Şen'in 8-10 milyon euro ettiği yerde ciddi ciddi bu adam alınmamalıydı diyebiliyor musunuz? Ya da kimdir öneriniz sağ açığa.

Yaşı 23 kendisini tekrar parlatmak için 4 senesi var. Bunun 3.5'unu bizde olumlu geçirirse Servet'te olduğu gibi yüksek paralara satma şansımız da olur. Zaten yönetim en kötü oyuncusunu bile en azından takasta kullanacak yeteneğe sahip. Yani Kazım yarın bir gün bizden giderse sanmıyorum ki karşılıklı fesihle gitsin. Bu anlamda bile başarılıdır. Bak beğenmediğiniz Serdar Özkan'ı belki takasta kullanıp Bursa'dan bir oyuncu alırız.

Neyse bakalım zaman ne gösterecek. Umarım siz yanılırsınız da hem Galatasaray'ımız hem kendisi kazanır.

Dostum. Bak beni hala anlamıyorsun. Kendimi açıklamak zorunda hissediyorum. Samimi bul veya bulma, benim için önemli değil. Ama şunu anlamaya çalış. Kazım istediğini yapabilir, istediği gece kulübünde, istediği insanla sevişebilir, istediği ilişkileri yaşayıp, istediği gibi alem yapabilir. Oynadığı futbolu da karıltırmıyorum, faydalı olur, olmaz, onu bilemem, zaman gösterir. Benim sorguladığım şey, Misimovic'i disiplinsiz diye kadro dışı bırakan zihniyet, nasıl oluyor da Kazım gibi bir herifi transfer edebiliyor? Bu, senelerdir yaşatılan başarısızlıkların ve üzüntülerin üstüne artık bardağı taşıran son damladır. İşler öyle bir hal aldı ki, başkan ve yöneticiler Galatasaray kulübünü yönettiklerini unuttular. Burası Fenerbahçe değili, Beşiktaş değil. Burası daha ciddi, daha köklü, daha büyük değerlere sahip bir camia. Burada bunun gibi tutarsızlıklar yapamazsın. Burada bir yanda disiplinsiz diye 8 milyon Euro'ya aldığın ve gerçekten de çok iyi bir futbolcu olduğuna kuşku bulunmayan adamı harcayıp, kulübün parasını çarçur edip, öte yandan sırf beleş diye disiplinsizlikleriyle tanınan bir adamı alıp getiremezsin kurtarıcı diye. Bu Galatasaraylılığa sığmaz. Benim anlatmaya çalıştığım bu.

Yazıktır lan. Artık toplama işlemi devam ediyor. Daha ne kadar bitirebilirsiniz Galatasaray'ı, çe*ktirin gidin lan artık. Taraftarların çoğunun nefret ettiği, şahsiyeti kaymış biri daha; yönetim anlayışınıza bu sığar aynı nefret sizin içinde geçerli uzun zamandır. Serdar Özkan'a Galatasaray formasını giydirdiniz Misimoviç'i Keita'yı disiplin sorunu ayağına gönderdiniz şimdi bu nefret abidesi disiplinliyi* Galatasaray forması altında görmeme vesile olacaksınız, yeni stada çıkmasını sağlayacaksınız; inşallah o günü bir şekilde göremezsiniz adı geçen yavşak, Mustafa Sarp ve birçoğu ile. Görürseniz ve devam ederseniz Galatasaray'ı daha da düşüreciğinize, rezil edeceğinize olan inancım tam.

Veee şok Hagi kazım kazımı aynı anda 3.kez kadro dışı bırkıyor. kazım bundan sora u13 le antremanlara çıkcacak.

Misimoviç disiplinsiz olayları tamamen hayal ürünü,işin gerçek yüzü taksitleri ödemek zor geldi,böyle bir kılıf uydurdular..

İşin aslı bu.

Tebrikler Renktaş . Kısa ve net bir açıklama . Boşta adamlar dururken bonservis ödemekte neymiş . Hemen adama kulp tak kadro dışı bırak.Ben Misimoviçin yerinde olsam hiç bir yere gitmen , inat olsun diye paramı alırdım tıkır tıkır . Böyle yönetime , ancak böyle yapılır.

Senin özel hayatına, banyoda yaptıklarına ya da evde yalnız kaldığında bilgisayar başında izlediğin şeylere karışan var mı burada? Karışan olursa nasıl bir tepki verirsin?

Sizin gibi taraftarlar olduğu sürece bu takımdan biişi olmaz.Bu haberler çıktığında sallıyodunuz ama fener'e , kazıma.?

kazmreyiz.jpg

Dostum. Bak beni hala anlamıyorsun. Kendimi açıklamak zorunda hissediyorum. Samimi bul veya bulma, benim için önemli değil. Ama şunu anlamaya çalış. Kazım istediğini yapabilir, istediği gece kulübünde, istediği insanla sevişebilir, istediği ilişkileri yaşayıp, istediği gibi alem yapabilir. Oynadığı futbolu da karıltırmıyorum, faydalı olur, olmaz, onu bilemem, zaman gösterir. Benim sorguladığım şey, Misimovic'i disiplinsiz diye kadro dışı bırakan zihniyet, nasıl oluyor da Kazım gibi bir herifi transfer edebiliyor? Bu, senelerdir yaşatılan başarısızlıkların ve üzüntülerin üstüne artık bardağı taşıran son damladır. İşler öyle bir hal aldı ki, başkan ve yöneticiler Galatasaray kulübünü yönettiklerini unuttular. Burası Fenerbahçe değili, Beşiktaş değil. Burası daha ciddi, daha köklü, daha büyük değerlere sahip bir camia. Burada bunun gibi tutarsızlıklar yapamazsın. Burada bir yanda disiplinsiz diye 8 milyon Euro'ya aldığın ve gerçekten de çok iyi bir futbolcu olduğuna kuşku bulunmayan adamı harcayıp, kulübün parasını çarçur edip, öte yandan sırf beleş diye disiplinsizlikleriyle tanınan bir adamı alıp getiremezsin kurtarıcı diye. Bu Galatasaraylılığa sığmaz. Benim anlatmaya çalıştığım bu.

artık galatasaray eski galatasaray değil malesef tepeden tırnağa kadar gözümüzün içine baka baka yalan söyleniyor biz de yutuyoruz. olay bundan ibaret jo-keita-misi-lincoln disiplinsiz diye mi gönderildi ? kendi ayağına sıktı yönetimbelki de yeni stadın koltuklarını test etmek için yaptılar ne kadar dayanacak diye. sabır taşı olsa çatlar ya bu nedir ya?

Kazım'a inanmak istiyorum.

Arkadaslar belki alakasiz olabilir, sacmalik diyebilirsiniz ama FM 2008 veya 2009'dan hatirliyorum Kazim in favori kulüplerinde Arsenal ve Galatasaray vardi. Bir röpörtajinda daha demec vermis zaten Galatasaraya sempati duyduguna dair.

hagidende yöneteimdende bise olmaz.misimovic i sen küstür gönder.bu adamı al.tamam iyi futbolcu yetenek var ama ahlak yok nasıl baş edecekler bu adamla.misimovici harcamasalardı bari.bi yerden adam alıyolar bi yerden veriyolar. ne iş anlamadım.

Kazım Türk futboluna Fatih Terim'in armağanıdır.Onun sayesinde bi anda Milli Takım'ın değişmez futbolcusu oldu.Sonra hop Galatasaray ve Fenerbahçe'ye kakalanmaya çalışıldı.Fener bastı parayı aldı sonra fransaya gnderdi geri aldı kurtuldu sıra bizde. bi de kazımı çok büyük yetenek olarak lanse edenler var kaç senedir izliyorum ben bu adamı bi iki tane hareket yaptı adam geçti bir çok sefer top kaybetti hangi yetenek ? 356 kere denediği hareketi 1 2 sefer tutturdu yetenekli oldu balonun şişirilmiş balonun tekidir. menajeri kim bilmiyorum kimler para kazandı bilmiyorum ama iyi para kaldırdılar bu balondan ...

bunu ben boldlamadım kim yaptı ayıptır sorması???

bir kez daha sorayım...

scout gs ne oldu hala haberi vermedi.hala formica biglia duruyo onlar gelirse takım toparlanır gibi olur.ama stoper ve kaleci şarttttt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt