Kazım Kazım Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!

Mesele Kazım'ın attığı imza değil. Mesele yönetimin anlayışı ve zihniyetinde. Bu camia değerleri olan ve bu değerlere sahip çıkan bir camia. Küçüçük çocukları belirli yaştan itibaren alıp, eğitim hayatlarını dahi bu değerlere göre düzenleyen ve ülkeye kazandıran bir camia.

Bazılarının anlamadığı şudur ki, Galatasaray değerleri her geçen sene un ufak ediliyor. Kazım geldiğinde dilerse 20 tane gol atsın Galatasaray'ın topçusu olacak adam değildir. Tıpkı Serdar Özkan'ın olmayacağı gibi. Tıpkı Teknik Direktörlerinin babası vefat ettiğinde enseye şaplak saha ortasında takılanların olamayacağı gibi.

Böyle adamlarla yakalayacağınız başarı sizi hiç bir yere taşımaz. Bir yıldız daha takar, rakiplerinize hava atarsınız. Sırf bunun için bu camianın değerlerini, duruşunu ve geçmişini hiç etmeye vicdanınız el veriyorsa, alkışlayın gitsin. Hatta Adnanlar önünde statta 1905 dakika saygı duruşu yapın. Yeni Makyevelist Galatasaray kuşağı Türkiye'ye armağan olsun!

bravo ama işte anlatamazsın burada bunları. kazım gibi başarıya aç adam deniliyor neyin başarısı neyin açı hangi dünyadasınız siz ? ben her maç yenilirim ama anılla ardayla sabriyle emra çolakla aydınla barışla mustafa sarpla yenilirim bana hiç koymaz ... bugün de onlar için yenilelim derim ama kazımla kanacaksam yazıklar olsun bu hale getirenlr utansın

Misimoviç disiplinsiz olayları tamamen hayal ürünü,işin gerçek yüzü taksitleri ödemek zor geldi,böyle bir kılıf uydurdular..

İşin aslı bu.

ne diyeceklerdi parasını ödeyemedik onun için mi kadro dışı bıraktık:D adamın öyle bir şeyi olsa toplar bavulunu gider demek ki parasını alamıyor ki ayak sürüyor, keitada da aynı olay olmadı mı? ne için satıldı 3-4 senelik vadeyle alındı peşin paraya satıldı, misimovic de sezon başı taraftarın gazı alınsın diye transfer edilmişti, şimdi de göndermenin yolları aranıyor, sorunun disiplin olduğuna hiç inanmıyorum, bu kadar disiplin meraklısı olan yönetim, keita'yı, serdar özkan'ı, jo'yu kazım'ı v.b'lerini transfer etmez, olay tamamen ekonomik, taraftarın ve medyanın gazını almaya yöneliktir, alınan satılan oyuncular açısından durum bu bence...

Şu gstv'deki videoyu çeken yok mu?

Alınan adama bak şaka gibi ya.Kaç yıllık imzalanmış?

Arkadaşlar Kazım iyi oynar kötü oynar orası bilinmez ama karaktersiz diye eleştirceksek bi duralım. Takımımız da Hakan Balta Servet Ayhan gibi karaktersizler oynuyor. Riijkard'ı nasıl sabote ettiklerini gördük. Hakan Balta'nın Uefa da son dakikada yedirdiği golü gördük. Ankaragücü maçında aynı golün kopyasını 3 kere yedik ve Riijkard gitti. Bence bunlar Kazım'ın yaptıklarından daha da karaktersiz hareketler.

Ne yeteneği var Kazım'ın ? Yetenekli diyenleri bir türlü anlamıyorum. Sürat yok, top kontrolü zayıf, çalım atma yeteneği sınırlı; bileklerine fazla hakim değil. Ayrıca altyapısı zayıf, takım oyununa yatkın bir adam değil Kazım. Freestyle hareketler yaparak devamlı tribünlere oynar. Fizik gücü ve şut yeteneği haricinde elle tutulur bir özelliği yok.

Boldladığım yerlerdeki özelliğe sahip olmayan bir oyuncu nasıl freestyle hareketler yapabilir? Süratli değil demişsiniz, sizin Kazım'ı hiç izlemediğiniz çok açık.

Kazım febeye gelmeden önce GS çok uğraşmıştı onu transfer edebilmek için, hatırlayanlar bilir. Özel hayatına, geçmişine takılıp; daha hiç GS forması giymemiş birine GS'li duruşunu bozuyor demek ne kadar mantıklı.

Volkan'a milyonlarca euro istenen bir ortamda, GS daha kalitelisini çok daha düşük bir maliyetle kadroya dahil etmiştir.

Şu gstv'deki videoyu çeken yok mu?

Resim var.

168519_489438566842_340109246842_6375015_3339156_n.jpg

Video'da gelir birazdan.

Gs Tv'ye bakan var mı neler dedi Kazım ?

Aydin kadroda oldugu surece kazim kraldir kral kral

esk - gs maçı var. bende neler dediğini bekliyorum.

Güney Özbek;1976325[B' Alıntı:
]Boldladığım yerlerdeki özelliğe sahip olmayan bir oyuncu nasıl freestyle hareketler yapabilir? Süratli değil demişsiniz, sizin Kazım'ı hiç izlemediğiniz çok açık.

[/B]

Kazım febeye gelmeden önce GS çok uğraşmıştı onu transfer edebilmek için, hatırlayanlar bilir. Özel hayatına, geçmişine takılıp; daha hiç GS forması giymemiş birine GS'li duruşunu bozuyor demek ne kadar mantıklı.

Volkan'a milyonlarca euro istenen bir ortamda, GS daha kalitelisini çok daha düşük bir maliyetle kadroya dahil etmiştir.

Ben hiç yok demiyorum, sınırlı diyorum. Kazım'ı defalarca izledim, fazla süratli olduğunu düşünmüyorum; ortalama bir sürati var.

Ne iyi ne de kotu bir laf soyleyecem. Kazim artik Galatasaray'imizin oyuncusu. Galatasaray'imi destekliyorum ve o guzel Galatasaray'in formasini giyen futbolculari desteklerim. Hayirli olur insallah. Insallah hepimizi yaniltirsin ve kendine ceki duzen verirsin.

yani Tr ye gelse Messi savunmaya yardım etmiyor diye kulp takan olur herkesi memnun etmek mümkün değil .

Dediğin doğru. Ama bunu yapanlar zaten futboldan anlamıyor demektir. Öyle diyenleri takmamak lazım. Elano'ya da öyle saçma sapan şeyler dediniz (sen dedin mi bilmiyorum) adam gitti. Gitmese bize yararı dokunacaktı eminim. Misimovic biraz alışabilseydi , gönderilmezdi. Neymiş , disiplinsizmiş. Bunların hepsi yönetimin saçmalıkları.

Sezgin ve Polat burada yazılanları görseler , bir daha asla bonservisi olan adam almazlar. Ulan bu bile yetiyormus , ne gerek var para harcamaya derler!

şimdi kazımı oynatmak için fatih hoca lazım.

örnek verdiğin eto ve zlatan takası uç adamlar yani eto zaten barçadan kovulmadı transfer oldu çıkarlarla burada sen fenerin en sevimsiz en beceriksiz vasıfsız en olaylı adamını al getir , sercanı ve volkanı biliyorum onlarla kıyaslanamaz bile. 1-2 alınabilecek isim söylerim çok kolay dünyada kazımdan başka adam mı yok ya sırf tepkiden dolayı almam ben bu adamı yönetici olsam insan bi düünür ya ama yok sanki bilerek sabote ediyorlar birileri GS lıların damarına damarına basıyor

ya bakma ,insanlar dolu tarafı görmek istiyor, ya tutarsa hesabı...dün sorsan gelsinmi kazım diye düşünürdüm, ama şimdi gelene de hayırlı olsun demek lazım ilk defa ezeli rakiplerden oyuncu almıyoruz son da olmayacaktır, bu kadar da takıntı yapmanın alemi yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt