Kazım Kazım Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!

B_beecb3a47a3875274bfc9fd853f1a7f7.jpg

B_9bd1de3fa1aa877d6ad403f1e67b972d.jpg

B_a80fa29ebc7a131546e8baaedeebe139.jpg

B_23a5c7cb261ec0b25ba7de0912915e87.jpg

B_9582f6ff39621e2638607ab52a6cda12.jpg

Olmayacaksanız burada feryat figana da gerek yok o zaman. Gider sizin kriterlerinize uyan takımları izlersiniz.

Armaya önem verenleri koyun olarak niteleme cüreti gösteren siz, beğenmediğiniz bir oyuncu gelince "dönek" olma cesaretini göstermekten imtina etmemişsiniz.

Daha karşısındaki insana saygı gösteremeyen, Galatasaraylı duruşundan bahseder olmuş.

boş laf salatası, demagoji... misimovic e disiplinsiz diyip bu adamı alıp gözüne gözüne sokuyolarsa ve sen buna ses çıkarmayıp iyi oyuncu yeaa diye kendini avutuyosan koyunsun ses çıkaramıyosun önüne ne koyularsa onu yiyorsun demektir.

Hagi savaşan futbolcu istemişti. Adnan Sezgin sevişen anlamış sanırım...:asd::asd::asd:

M SARP ı maçdan önce kelepçeleyip maça çıkmasını engellesin dahada bişey istemem

kazımın röportajı yayınlanmadımı daha?

şuana kadar hiç yorum yapmadım ama herzaman bizim yerli sıkıntımız olduğunu söylüyorum ilaç olcağına inanıyorum fenerbahçeden gelmiş yok ordan gelmiş yok burdan gelmiş önemli değil adam gibi futbolunu oynarsa iş yapacığına inanıyorum.bu takımda sarplar ayhanlar barışlar oynuyo unutmayalım.

galatasarayın alacağının bile bile fenerbahçe kulubü ve kompleksli başkanı aziz y. tarafından sözleşmesi fesh edilen kazım feshinin açıklanmasından 5 dk bile geçmeden GS a transfer oldu haberi geldi.

olay bundan ibaret şimdi biri çıksın hayır böyle olmadı desin

Ali Samiyene Veda Ederken

Kazıma Merhaba Dedik...

Yaprak dökümünün finali gibiyiz şu an , Bir yandan Samiyene veda hazırlığı , Bir yandan Telekom Arena ya geçiş mutluluğu , Bir yanda Hürriyet,Necati , Kazım bombaları Allah sonumuzu hayretsin .

boş laf salatası, demagoji... misimovic e disiplinsiz diyip bu adamı alıp gözüne gözüne sokuyolarsa ve sen buna ses çıkarmayıp iyi oyuncu yeaa diye kendini avutuyosan koyunsun ses çıkaramıyosun önüne ne koyularsa onu yiyorsun demektir.

Daha hala burada mısın sen? Az önce transferi beğenmeyip ben orada yokum demiştin! İnsanlara koyun diye hitap ediyorsun ama sen de bi o yana bi bu yana kıvırıp duruyorsun. Galatasaraylı olmak için önce adam olacaksın. Adam olmak için de önce insanlara saygı göstereceksin.

Öyle forma, kombine almakla taraftar olunmuyor. Öyle taraftar olduğunu sananlarda 2 forma 1 kombineyle kulübü yönetmeye kalkıyor aynen senin gibi.

Tamam Kazımı sevmiyoruz.Ama ortada bir gerçek var.Kazım turk statusunde, yaşı genç, hem sag acık hem forvet oynayabilen,guclu,hızlı yetenekli bir oyuncudur.Yapması gereken kendini işine vermek..yapabilirmi bence yapamaz.Ama kazım gibi bir oyuncuyu hemde turk statusunde bu yaşta mumkun degil 5m eurodan aşaya alamazsınız.Bence iyi transfer.En azından bi şans vermek lazımdır diye dusunuyorum.

Yaptığı açıklamalar ümit verici..İnşallah hepimizi yanıltır..

fenerin elinden zorla aldığımız bir yıldız daha...

Valla ben yediremiyorum dostum ciddi ciddi belki herkesi yanıltıcak ama

Keita'nın suçu neydi Lincoln niye kurban edildi diye soruyorum kendime

Elano'yu da ekle. Misimovici de ekle. Yönetim kötü bunu baştan beri diyorum.

Hayirli olsun ,tac giyen bas akillanirmis ,sari kirmizi formada bunu akillandirir diye umalim.Gol filan atinca su garip danslarini yapmasin ,onun disinda gul gibi anlasiriz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt