Kazım Kazım Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!

Galatasaray’ın yeni transferi Kazım Kazım, takımımızın Antalya kampına katıldı.

Milli oyuncu, kampa katılmasının ardından Galatasaray Televizyonu’na özel açıklamalar yaptı.

İlk duygularını “Şu anda bu bir rüya gibi çünkü çok önemli bir kulübe geldiğimin farkındayım. Beni buraya çok büyük beklentilerle getirdiler. Beklentilere elimden geldiği kadarıyla en iyi şekilde cevap vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın” sözleriyle ifade eden Kazım Kazım, dahs sonra şunları söyledi:

“Şu anda en büyük isteğim ve hayalim Galatasaray formasını, tabii önce antrenman formasını bir an önce üzerime geçirmek, takımla birlikte çalışmaya ve oynamaya başlamak. Çünkü bana güvenenler vardı ve bu güvenlerini boşa çıkarmayacağımı herkes görecek, bunu kanıtlamak istiyorum."

"Şu anda tek konsantre olduğum bu takımın başarısı ve Colin Kazım’ın Galatasaray formasıyla ne yapacağı, bunu da herkes görecek zaten. Şu anda benim için sizin de belirttiğiniz gibi, yeni bir sayfa açıldı. Hem benim hem de ailem için yeni ve güzel bir sayfa açıldı. Galatasaray gibi büyük bir camiaya geldim. Aynı zamanda Galatasaray için de yeni bir sayfa açılıyor biliyorsunuz. Yeni ve çok güzel bir stada geçiliyor. O yüzden hem benim hem de takımım açısından güzel bir sayfa olacaktır."

"Kesinlikle Colin Kazım’ın kim olduğunu, nasıl bir futbol oynadığını en iyi şekilde göstereceğim. Galatasaray şu anda içinde bulunduğu durumu hak etmiyor. Benim de yardımımla mutlaka daha iyi yerlere gelecektir. Böyle güzel bir formayı giydiğim için çok mutluyum. Tek istediğim şey bir an önce takımda oynamaya başlamak, bir an önce antrenmanlara katılmak. Tek isteğim hem ailemin bana gösterdiği özeni, hem taraftarların hem de yönetimin bana olan güvenlerini boşa çıkarmadan Colin Kazım’ın neler yapabileceğini kanıtlamak.”

Ulan Guiza gelse , inşallah golleriyle katkı sağlar gibi hayali temenni içine gireceksiniz.Yönetim bu kadar mı vizyon küçültebilir taraftara ? Nerdeyse sevinenler üzülenlerden , sinirlenenlerden çok.Artıkçı olmayı , çapulcu gibi 2 eskiye 1 leğen almayı koskaca Galatasaray kulübüne mal edenleri alkışlayacak duruma gelmişsiniz.Yok genç oyuncu , yok scout ekibi , yok bilmem ne.Ben anlamam arkadaş sen sigorta reklamı yaparken benden destek bekliyorsan , Gs Tv bedava diyerek yalan söylüyorsan ben o b*ktan kanalı hiç izlemeden aylık 6 TL veriyorsam sen bu takıma benim gibi taraftarların parasıyla bu adamları getiremezsin , getiriyorsanda ben bunun altında art niyet ararım.

Evet ya bu hareketler kasıtlı , sürekli zaten Fenerbahçe'nin bizden önde olduğunu , onlarla yarışamayacağımızı , rakibimizin sadece Fenerbahçe olduğunu söyleyerek kamuoyunun önünde Fener büyüklüğünü Gs kulüp başkanı olarak kabul ediyorsan ben buna realistlik demem hainlik derim.Takımın içinde değil başında hain vardır.

Cansun'un , Süren'in,Yalman'ın ağzından duymadıklarımızı duyar olduk sayelerinde.Arkadaş ben her türlü desteği vereceğim başkan çıkacak biz gerideyiz , eziğiz , çulsusuz diyecek var mı böyle bir olay ?

Realist misin arkadaşım , öyleysen icraat göster bana.Yok şirket birleşmiş , yok stat yapılmış vs. Eeeeee bunlar sadece senin yapabileceğin olaylar değil ki !!!! İyi bir finans ve bürokrasi ekibiyle bu iş her türlü adamın çözebileceği bir iş.Yahu sen Tv'ye çıktın para topladın o kadar rezil hallere düştün hala 2012 sayıklıyorsun aklın sıra.

Taraftarın bilinç altına eziklik psikolojisini aşıla ,Fenerbahçe benden büyük bir takım her alanda diyerek insanlara bunu empoze et , sonra Galatasaray kültürü de.

Bu işte bir yanlışlıklık var arkadaş.Birileri artık durdursun bunları.Taraftar desen cırt , takım desen cırt ne hallere geldi Galatasaray.Özhan Canaydın'la başlayan bu kaos nerelere kadar geldi.

Vurun abalıya , abalı çulsuz abalı fakir ,abalı ezik!!!!

:005::005::005:

Ulan Guiza gelse , inşallah golleriyle katkı sağlar gibi hayali temenni içine gireceksiniz.Yönetim bu kadar mı vizyon küçültebilir taraftara ? Nerdeyse sevinenler üzülenlerden , sinirlenenlerden çok.Artıkçı olmayı , çapulcu gibi 2 eskiye 1 leğen almayı koskaca Galatasaray kulübüne mal edenleri alkışlayacak duruma gelmişsiniz.Yok genç oyuncu , yok scout ekibi , yok bilmem ne.Ben anlamam arkadaş sen sigorta reklamı yaparken benden destek bekliyorsan , Gs Tv bedava diyerek yalan söylüyorsan ben o b*ktan kanalı hiç izlemeden aylık 6 TL veriyorsam sen bu takıma benim gibi taraftarların parasıyla bu adamları getiremezsin , getiriyorsanda ben bunun altında art niyet ararım.

Evet ya bu hareketler kasıtlı , sürekli zaten Fenerbahçe'nin bizden önde olduğunu , onlarla yarışamayacağımızı , rakibimizin sadece Fenerbahçe olduğunu söyleyerek kamuoyunun önünde Fener büyüklüğünü Gs kulüp başkanı olarak kabul ediyorsan ben buna realistlik demem hainlik derim.Takımın içinde değil başında hain vardır.

Cansun'un , Süren'in,Yalman'ın ağzından duymadıklarımızı duyar olduk sayelerinde.Arkadaş ben her türlü desteği vereceğim başkan çıkacak biz gerideyiz , eziğiz , çulsusuz diyecek var mı böyle bir olay ?

Realist misin arkadaşım , öyleysen icraat göster bana.Yok şirket birleşmiş , yok stat yapılmış vs. Eeeeee bunlar sadece senin yapabileceğin olaylar değil ki !!!! İyi bir finans ve bürokrasi ekibiyle bu iş her türlü adamın çözebileceği bir iş.Yahu sen Tv'ye çıktın para topladın o kadar rezil hallere düştün hala 2012 sayıklıyorsun aklın sıra.

Taraftarın bilinç altına eziklik psikolojisini aşıla ,Fenerbahçe benden büyük bir takım her alanda diyerek insanlara bunu empoze et , sonra Galatasaray kültürü de.

Bu işte bir yanlışlıklık var arkadaş.Birileri artık durdursun bunları.Taraftar desen cırt , takım desen cırt ne hallere geldi Galatasaray.Özhan Canaydın'la başlayan bu kaos nerelere kadar geldi.

Tebrikler guzel yazi.

Farz edelim ki geldi :D

Yorumlari alalim, Guiza leblebi gibi gol atar. Arda soldan orta guizaaa ve gol =)

Galatasaray’ın yeni transferi Kazım Kazım, takımımızın Antalya kampına katıldı.

Milli oyuncu, kampa katılmasının ardından Galatasaray Televizyonu’na özel açıklamalar yaptı.

İlk duygularını “Şu anda bu bir rüya gibi çünkü çok önemli bir kulübe geldiğimin farkındayım. Beni buraya çok büyük beklentilerle getirdiler. Beklentilere elimden geldiği kadarıyla en iyi şekilde cevap vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın” sözleriyle ifade eden Kazım Kazım, dahs sonra şunları söyledi:

“Şu anda en büyük isteğim ve hayalim Galatasaray formasını, tabii önce antrenman formasını bir an önce üzerime geçirmek, takımla birlikte çalışmaya ve oynamaya başlamak. Çünkü bana güvenenler vardı ve bu güvenlerini boşa çıkarmayacağımı herkes görecek, bunu kanıtlamak istiyorum."

"Şu anda tek konsantre olduğum bu takımın başarısı ve Colin Kazım’ın Galatasaray formasıyla ne yapacağı, bunu da herkes görecek zaten. Şu anda benim için sizin de belirttiğiniz gibi, yeni bir sayfa açıldı. Hem benim hem de ailem için yeni ve güzel bir sayfa açıldı. Galatasaray gibi büyük bir camiaya geldim. Aynı zamanda Galatasaray için de yeni bir sayfa açılıyor biliyorsunuz. Yeni ve çok güzel bir stada geçiliyor. O yüzden hem benim hem de takımım açısından güzel bir sayfa olacaktır."

"Kesinlikle Colin Kazım’ın kim olduğunu, nasıl bir futbol oynadığını en iyi şekilde göstereceğim. Galatasaray şu anda içinde bulunduğu durumu hak etmiyor. Benim de yardımımla mutlaka daha iyi yerlere gelecektir. Böyle güzel bir formayı giydiğim için çok mutluyum. Tek istediğim şey bir an önce takımda oynamaya başlamak, bir an önce antrenmanlara katılmak. Tek isteğim hem ailemin bana gösterdiği özeni, hem taraftarların hem de yönetimin bana olan güvenlerini boşa çıkarmadan Colin Kazım’ın neler yapabileceğini kanıtlamak.”

Son bir kaç gündür kendi yazdıklarımda dahil olmak üzere bu forumda görüp de en çok hak verdiğim en tutarlı ve en gerçeğe dem vuran yazı budur.Eline sağlık.

Tebrikler guzel yazi.

Farz edelim ki geldi :D

Yorumlari alalim, Guiza leblebi gibi gol atar. Arda soldan orta guizaaa ve gol =)

HAHAHAHAHAHAHAHAH. İşten yeni geldim haberi gördüm yemin ederim sinirden başım deli gibi ağrıyordu , bunu gördüm disconnect verdim hehehehehhehehe. 112 ' yi arayın gülmekten ölmek üzereyim :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

sene başında yazmıştı keşke gelse diye.aydın,serdar,barış dan cok daha üstün bir oyuncu.ne faydası olur onu bilemem.anlamadığım tek şey,kazım bu takıma giriyorsa misimovic neden giremiyor disiplin açısından.misimovic konusunda bence hagi nin dışında gelişti olaylar.emir üst taraftan geldi.eğer hagi gercekten kendi insiyatifi ile kadro dışı bırakmışsa kazım a neden izin verdi.her iki durumda da hagi malesef başkalarının kuklası oluyor

Kazim hayirli olsun arkadaslar, 1 ay önce "asla" diyordum ama simdi bu transfere olunlu bakiyorum hatta.

Bir iki gün önce Hayri bir video koymustu forumda, Kazim bir spor programinda (ingiltere) konusurdu, iste o konusmasini dinledikten sonra keske bize gelse, bu adam artik hatalarin farkinda, adam olmak istiyor dedim, bügün transferi gerceklesti, sevindim valla. Yakinda evleniyor yanilmiyorsam, bir iki ay sonra baba oluyormus ayrica.

Bu transfer Haginin transferi, bu yüzden büyük ihtimal 11 icin yapilmis bir transfer, umarim sansini iyi degerlendirir ve adam olur.

InsAllah faydali olur.

Ve umarim taraftar tepkilerini Kazimi elestirerek, yuhalayarak vermezler, adamin hic bir sucu yok.

Bu transfer Haginin transferi, Sezginin transferi, Polatin transferi. Elestiri, tepki falan Kazima degil, onlara yapin lütfen.

Su kalan 6 ay icin konusuyorum, Serdara, Aydina verdiginiz sansi -zaten hic bir hedefimiz yokken- Kazima da verin.

Bu sansini degerlendirmezse, 6 ay sonra zaten yollanir..

Rahmetli Özhan Canaydın kötü bir başkanlık dönemi geçirmiş olabilir vakti zamanında fakat gerçek Galatasaray'lıydı.

Bu transferi de yaptırmazdı, emin olun.

:005: :tiphat:

iyi transfer. bizde kendine gelecektir.

her beleş oyuncuya atlanmaz ki. insaf yahu. yönetimdir, hata yapar ama bir hata 3 sezon tekrarlanmaz.

Kazım iyidir. Beleş diye Selçuk İnan'ı alsalar kaç kişi laf edecek. Aaron Lennon'ımız var da Kazım'a sallıyoruz.

Kazım Fener yerine başka bi takımda olsaydı şimdi bedavaya aldık diye bayram yapıyorduk

süper adam ya ! bence yıldız ! çok sevindim ! Teşekkürler yönetim !

uA'nın bildirimi, değindiği konular çok doğru

ne diyelim kazım hoşgeldin adam ol, akıllı ol.

Kazım bu şansı kullanır umarım !

Kazim hayirli olsun arkadaslar, 1 ay önce "asla" diyordum ama simdi bu transfere olunlu bakiyorum hatta.

Bir iki gün önce Hayri bir video koymustu forumda, Kazim bir spor programinda (ingiltere) konusurdu, iste o konusmasini dinledikten sonra keske bize gelse, bu adam artik hatalarin farkinda, adam olmak istiyor dedim, bügün transferi gerceklesti, sevindim valla. Yakinda evleniyor yanilmiyorsam, bir iki ay sonra baba oluyormus ayrica.

Bu transfer Haginin transferi, bu yüzden büyük ihtimal 11 icin yapilmis bir transfer, umarim sansini iyi degerlendirir ve adam olur.

InsAllah faydali olur.

Ve umarim taraftar tepkilerini Kazimi elestirerek, yuhalayarak vermezler, adamin hic bir sucu yok.

Bu transfer Haginin transferi, Sezginin transferi, Polatin transferi. Elestiri, tepki falan Kazima degil, onlara yapin lütfen.

Su kalan 6 ay icin konusuyorum, Serdara, Aydina verdiginiz sansi -zaten hic bir hedefimiz yokken- Kazima da verin.

Bu sansini degerlendirmezse, 6 ay sonra zaten yollanir..

Ramazan çadırı mı burası , aş evi mi , tinercilerin kaldığı tamamlanmamış inşaat alanı mı , rehabilite merkezi mi yoksa Evlilik programı mı ?

Bak zihniyete bak.Arkadaş bu zihniyeti görüpte çıldırmamak elde mi ya ? Ulan moderatörler küfürlü yazıyı editliyorsunuz da böyle bir yazıyı nasıl editlemiyorsunuz ? Ne farkı var arkadaş bu yazının küfürden .

Balotelli'yi alalım bence özünde çok iyi bir bebe , bir görseniz şeker gibi pamuk gibi maşallah.Ergenlik döneminde olduğu için asabi takıldı , burda parasını kazansın , yemeğini yesin , eğlensin , gezsin tozsun , sevişsin gönlünce yaşasın.Tutmazsa sene sonu göndeririz.

Jo'yu tekrar alalım arkadaşlar , bir tanısanız aklınız durur.Bu kadar mı mülayim olunur.Bir röportajını dinledim ağzından bir " Müslim" kelimesi çıktı bu kadar mı yakışır ki zaten yakında kendisi müslüman olacakmış.O zamana kadar yesin içsin partyler versin house garden beach mix'lesin gençtir yazık hangimiz genç olmadı ki.

İbrahim Ege'yi alalım bir de . Bakmayın tacizci olduğuna aslında bir ahlaka sahiptir ki görenler nazar boncuğu takmak için sıraya giriyor.Bakmayın tacizci olduğuna , nefistir bu herkes yapar . Hz.Adem ve Hz.Havva bile nefislerine yenildi biz aciz kullar mı yenilmeyeceğiz.Geçen bir sohbet ettik " ulan keşke cimbomda oynasa ne kadar yakışır " dedim.

Kafa yapısına bak arkadaş adamın.Zaten bu zihniyetle bu hallere düştük.

Baliç,Almaguer , De boer, Tamas ,Bratu , Petre ,Sarr , Duro , Müslüm , Erhan , Mehmet P,Lukunku,Cristian , Revivo ,Felipe,Pinto,Mpenza,Shepear , Horwarth ,Batista,Prates,İnamoto,Barusso daha sayıyım mı ?

İşte senin gibi zihniyetlerin yüzünden böyle eziğiz , çulsuzuz.

Örnekleyim mi bir tanesini bu transferlerden ; Barusso. Adam sakatlanmış topa vurmamış kocaman sezon , sezon sonu kovmuşlar bu adamı Cesena'ya masraf diye.Sen bu adamı 500 bin dolarla yarım sezonluk kiralıyorsun.500 de bu adama veriyorsun 1 milyon dolar.Kaç maç oynadı ? Bula bula bu kazmayı mı buldun bu adamı mı buldun diye sorarlar adama ? Zaten adamı oynatmadın , ya T.D suç ya da sende ?T.D istese bu adamı oynatırdı , eeeeeee T.D istemediyse Allah'ın andavallısı sen bu adamın istenmediğini bilip neden alıp getiriyorsun kulubü maddi zarara sokuyorsun ?

Hesapla bakalım böyle tonlarca adam geldi Gs'ye.Adnan bu b*ktan temizleyim Gs'yi derken bir yandanda kendisi aynı işi yapıyor.

Kafayı kaldırın artık kaldırın birazzz!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt