Ulan Guiza gelse , inşallah golleriyle katkı sağlar gibi hayali temenni içine gireceksiniz.Yönetim bu kadar mı vizyon küçültebilir taraftara ? Nerdeyse sevinenler üzülenlerden , sinirlenenlerden çok.Artıkçı olmayı , çapulcu gibi 2 eskiye 1 leğen almayı koskaca Galatasaray kulübüne mal edenleri alkışlayacak duruma gelmişsiniz.Yok genç oyuncu , yok scout ekibi , yok bilmem ne.Ben anlamam arkadaş sen sigorta reklamı yaparken benden destek bekliyorsan , Gs Tv bedava diyerek yalan söylüyorsan ben o b*ktan kanalı hiç izlemeden aylık 6 TL veriyorsam sen bu takıma benim gibi taraftarların parasıyla bu adamları getiremezsin , getiriyorsanda ben bunun altında art niyet ararım.
Evet ya bu hareketler kasıtlı , sürekli zaten Fenerbahçe'nin bizden önde olduğunu , onlarla yarışamayacağımızı , rakibimizin sadece Fenerbahçe olduğunu söyleyerek kamuoyunun önünde Fener büyüklüğünü Gs kulüp başkanı olarak kabul ediyorsan ben buna realistlik demem hainlik derim.Takımın içinde değil başında hain vardır.
Cansun'un , Süren'in,Yalman'ın ağzından duymadıklarımızı duyar olduk sayelerinde.Arkadaş ben her türlü desteği vereceğim başkan çıkacak biz gerideyiz , eziğiz , çulsusuz diyecek var mı böyle bir olay ?
Realist misin arkadaşım , öyleysen icraat göster bana.Yok şirket birleşmiş , yok stat yapılmış vs. Eeeeee bunlar sadece senin yapabileceğin olaylar değil ki !!!! İyi bir finans ve bürokrasi ekibiyle bu iş her türlü adamın çözebileceği bir iş.Yahu sen Tv'ye çıktın para topladın o kadar rezil hallere düştün hala 2012 sayıklıyorsun aklın sıra.
Taraftarın bilinç altına eziklik psikolojisini aşıla ,Fenerbahçe benden büyük bir takım her alanda diyerek insanlara bunu empoze et , sonra Galatasaray kültürü de.
Bu işte bir yanlışlıklık var arkadaş.Birileri artık durdursun bunları.Taraftar desen cırt , takım desen cırt ne hallere geldi Galatasaray.Özhan Canaydın'la başlayan bu kaos nerelere kadar geldi.
Vurun abalıya , abalı çulsuz abalı fakir ,abalı ezik!!!!