Kazım Kazım Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!

Her açıdan mantıksızca yapılmış bir transfer.Tamam Kazım'ın istediği zaman inanılmaz oynadığını kabul etmeyen yoktur.Ama biz bu yüzden Keita'yı eleştirdik.Hagi'nin bu transferi istemesi de çelişkili.Sonuçta Misimovic gibi çok önemli bir oyuncuya disiplinsiz damgasını vurup şans bile tanımamışken bu konuda Kazım'a şans vermesi çok anlamsız geliyor.

Yüzümüzü Kara Çıkarma Yağmura Çıkar :D Ben inandim sende inan dostum

Hadi bakalim hayirli olsun

Kazim Kazima armagan olsun bu index :D

hukazim.jpg

Disiplinsiz diye gönderdiğimiz oyuncuların yerine bunu almamız iyi oldu keza adam kelepçeleriyle ünlü,disiplinsizlik yapana takar kelepçeyi.

Nebiçim anlayıştır bu anlayamıyorum Keita'yı disiplinsiz diye yolluyorsun disiplinsizin önde giden bir oyuncuyu alıyorsun nasıl bir vizyon içinde bu yönetim çok merak ediyorum.

Doğrudur benim,görüldüğü üzere pino sağ kanatta barış özbek ten bile kötü oynuyor:happynew:,şimdi de ası olmayan sağ açığın yedeği kazım ı alıyoruz.

Tmm. Cevabı almış oldum.

@Alkan

daha önce anlattım bunları uzun uzun. Paramız yok, 2012 kriterleri, öyle aç hırslı çocukların piyasası bu ülkede 5-7 milyon euro dan başlıyor. Suyla alınmıyor bu oyuncular.Ayrıca devre arasındasın. Bütçen belli Real Madrid değilsin v.s. Listede bizle adı geçen oyuncular şu anda alabileceklerinin en iyisi. Kazım'da dahil. Hagi istemiş oyuncuyu ısrarla. Peki söyleyebilir misin nasıl oluyorda Hagi Misi'yi kazanmaya çalışmıyor da Kazım için ben bunu adam ederim diyebiliyor? Demek ki öyle çok açık değil olan biten Misi konusunda.

Az kadın programı kurtlar vadisi komplo teorileri falan izlersek "bunnar amariganın israelin oyunu mantığından" vazgeçeriz. Herşeyde yönetim suçlu, Hagi suçlu. Yeter yav. Misi lakayıt olamaz mı? Yönetim bunun üzerinden derhal ilişki kesmek istemiş olamaz mı? İkinci bir Lincoln vakası yaşamamak istemiş olamazlar mı? Transfer hatalarını görüp, düzeltmeye çalışıyor olamazlar mı? Serdar'ı gönderip Ozan İpek'i alırlarsa Pino'yu kimle yedekleyecekler? Ucuz bir alternatifi sağlam bir kontratla ileride az yara alabilecek şekilde almak istemek neden suç oluyor?

Umarım yararlı olur. Çıkar adam gibi topunu oynar koşar mücadele eder.Kendisinden beklenilenleri yapmaya çabalar. Görürsek bunları alkışlarız. İmtina edecek halim yok alkışlamaktan ya da sevinmekten.

Yaptığı açıklamalar ümit verici..İnşallah hepimizi yanıltır..

Ya biz çok duyduk bu açıklamaları. Aga ne demesini bekliyorsun ki zaten adamın. "Lan sizin yönetim tam angut, top mop oynamam ben siz de paramı alır yatarım, huzursuzluk çıkarırım, antemana katılmam, her haltı yerim hiç bir işime de karışamazsınız mı?" diyecek.

Serdar Özkan'da olanların aynı şimdi bunda da oluyor, yok iyi adam, kalitesi var, kendine çeki düzen verirse işe yarar. Sonra sahaya bir çıkıyor götünü kaldırmaya dermanı yok. Kazım da muhtemelen çalım atmaya çalışıp kaptırdığı saçma sapan toplarla nefret ettiğimiz futbolcular arasına tez zamanda katılacaktır.

Son olarak, Allah'ım ne olur bizi Adnan'ların şerrinden koru ve bizi tüm belalardan kurtar. (Amin)

Hayırlı uğurlu olsun..

Çok sevdiğim bir oyuncu değil ama atletik olmasını beğendiğim bir oyuncudur. Ne sevindim ne gereksiz diyorum sadece şaşırdım..

Eziklere böyle bir golü bizim yönetimin atacağı aklıma gelmezdi. Bedavaya yolluyorlar geçen yıl Toullusue takımının 2-2.5 Milyon Euro verdiği oyuncuyu ve bizimkiler aynı gün kampa dahil ediyor.. İyi transfer..

Tunay Torun, Cenk Tosun, Taner Yalçın, Formica, Biglia ve adı geçen birkaç gurbetçi oyuncunun da transferi gerçekleşirse ki bence gerçekleşecek iyi bir rotasyon olur bu ruhsuz takıma..

Kendisini günahım kadar sevmedim bugüne kadar seveceğimi de sanmıyorum ama artık bizim için ter dökücek öyle ya da böyle.

O üstündeki formaya layık olsun, adam gibi mücadele etsin bana yeter..

(Yönetimin transfer hamlelerini ailecek izliyoruz.)

Yazıklar olsun bu nasıl bir transfer hamlesidir. Revivolardan, Baliçlerden hiç mi ders almadınız? Ki onlar hem kazımdan iyi futbolculardı hem de daha adamlardı... Yazık..

Ulan Guiza gelse , inşallah golleriyle katkı sağlar gibi hayali temenni içine gireceksiniz.Yönetim bu kadar mı vizyon küçültebilir taraftara ? Nerdeyse sevinenler üzülenlerden , sinirlenenlerden çok.Artıkçı olmayı , çapulcu gibi 2 eskiye 1 leğen almayı koskaca Galatasaray kulübüne mal edenleri alkışlayacak duruma gelmişsiniz.Yok genç oyuncu , yok scout ekibi , yok bilmem ne.Ben anlamam arkadaş sen sigorta reklamı yaparken benden destek bekliyorsan , Gs Tv bedava diyerek yalan söylüyorsan ben o b*ktan kanalı hiç izlemeden aylık 6 TL veriyorsam sen bu takıma benim gibi taraftarların parasıyla bu adamları getiremezsin , getiriyorsanda ben bunun altında art niyet ararım.

Evet ya bu hareketler kasıtlı , sürekli zaten Fenerbahçe'nin bizden önde olduğunu , onlarla yarışamayacağımızı , rakibimizin sadece Fenerbahçe olduğunu söyleyerek kamuoyunun önünde Fener büyüklüğünü Gs kulüp başkanı olarak kabul ediyorsan ben buna realistlik demem hainlik derim.Takımın içinde değil başında hain vardır.

Cansun'un , Süren'in,Yalman'ın ağzından duymadıklarımızı duyar olduk sayelerinde.Arkadaş ben her türlü desteği vereceğim başkan çıkacak biz gerideyiz , eziğiz , çulsusuz diyecek var mı böyle bir olay ?

Realist misin arkadaşım , öyleysen icraat göster bana.Yok şirket birleşmiş , yok stat yapılmış vs. Eeeeee bunlar sadece senin yapabileceğin olaylar değil ki !!!! İyi bir finans ve bürokrasi ekibiyle bu iş her türlü adamın çözebileceği bir iş.Yahu sen Tv'ye çıktın para topladın o kadar rezil hallere düştün hala 2012 sayıklıyorsun aklın sıra.

Taraftarın bilinç altına eziklik psikolojisini aşıla ,Fenerbahçe benden büyük bir takım her alanda diyerek insanlara bunu empoze et , sonra Galatasaray kültürü de.

Bu işte bir yanlışlıklık var arkadaş.Birileri artık durdursun bunları.Taraftar desen cırt , takım desen cırt ne hallere geldi Galatasaray.Özhan Canaydın'la başlayan bu kaos nerelere kadar geldi.

Vurun abalıya , abalı çulsuz abalı fakir ,abalı ezik!!!!

Tmm. Cevabı almış oldum.

@Alkan

daha önce anlattım bunları uzun uzun. Paramız yok, 2012 kriterleri, öyle aç hırslı çocukların piyasası bu ülkede 5-7 milyon euro dan başlıyor. Suyla alınmıyor bu oyuncular.Ayrıca devre arasındasın. Bütçen belli Real Madrid değilsin v.s. Listede bizle adı geçen oyuncular şu anda alabileceklerinin en iyisi. Kazım'da dahil. Hagi istemiş oyuncuyu ısrarla. Peki söyleyebilir misin nasıl oluyorda Hagi Misi'yi kazanmaya çalışmıyor da Kazım için ben bunu adam ederim diyebiliyor? Demek ki öyle çok açık değil olan biten Misi konusunda.

Az kadın programı kurtlar vadisi komplo teorileri falan izlersek "bunnar amariganın israelin oyunu mantığından" vazgeçeriz. Herşeyde yönetim suçlu, Hagi suçlu. Yeter yav. Misi lakayıt olamaz mı? Yönetim bunun üzerinden derhal ilişki kesmek istemiş olamaz mı? İkinci bir Lincoln vakası yaşamamak istemiş olamazlar mı? Transfer hatalarını görüp, düzeltmeye çalışıyor olamazlar mı? Serdar'ı gönderip Ozan İpek'i alırlarsa Pino'yu kimle yedekleyecekler? Ucuz bir alternatifi sağlam bir kontratla ileride az yara alabilecek şekilde almak istemek neden suç oluyor?

Umarım yararlı olur. Çıkar adam gibi topunu oynar koşar mücadele eder.Kendisinden beklenilenleri yapmaya çabalar. Görürsek bunları alkışlarız. İmtina edecek halim yok alkışlamaktan ya da sevinmekten.

Hagi'nin de işine geliyor demek ki Misimovic'i kadro dışı bırakmak. Elini öpmediyse ayıp etmiştir. Kazım'ın neler yapacağını göreceğiz. Hagi ile Kazım'ın dansını göreceğiz.

O zaman araştıracaklar, kimi aldıklarını bilecekler. Uymuyorsa almayacaklar. Öyle saçma şey mi olur? Tombala değil bu, transfer yapıyorsun. Bir sürü para veriyorsun, ne çıkarsa bahtıma diyemezsin. Ne hakkı var bu adamların kulübün parasını sokağa atmaya? Sonra kulübün parası yok diye rakiplerinin illallah deyip kovduğu adamları alıyorlar. Elbette yönetim suçlu. Sırf Lincoln ve Elano'da uğranılan zarar neredeyse 20 milyon Euro. Diğerlerini saymıyorum. Ondan sonra 2012 kriterleri derler tabi. Sen yıllarca har vurup harman savur, ondan sonra 2012 kriterleri diyerek böyle abuk subuk, absürd transferler yap. Ona da yazık. Gökhan Zan ne verdi? Serdar Özkan ne verdi? Ali Turan ne verdi? Ucuz etin yahnisi yavan olur, Kazım'da iş olsa Fener bırakmazdı bu adamı, hele bize geleceğini bile bile hiç bırakmazdı. Demek ki umut yok adamda.

Neyse, artık yapacak birşey yok. Diğer transferleri görmek lazım.

vay anasini sayin seyirciler

entersan hamleler

Ulan Guiza gelse , inşallah golleriyle katkı sağlar gibi hayali temenni içine gireceksiniz.Yönetim bu kadar mı vizyon küçültebilir taraftara ? Nerdeyse sevinenler üzülenlerden , sinirlenenlerden çok.Artıkçı olmayı , çapulcu gibi 2 eskiye 1 leğen almayı koskaca Galatasaray kulübüne mal edenleri alkışlayacak duruma gelmişsiniz.Yok genç oyuncu , yok scout ekibi , yok bilmem ne.Ben anlamam arkadaş sen sigorta reklamı yaparken benden destek bekliyorsan , Gs Tv bedava diyerek yalan söylüyorsan ben o b*ktan kanalı hiç izlemeden aylık 6 TL veriyorsam sen bu takıma benim gibi taraftarların parasıyla bu adamları getiremezsin , getiriyorsanda ben bunun altında art niyet ararım.

Evet ya bu hareketler kasıtlı , sürekli zaten Fenerbahçe'nin bizden önde olduğunu , onlarla yarışamayacağımızı , rakibimizin sadece Fenerbahçe olduğunu söyleyerek kamuoyunun önünde Fener büyüklüğünü Gs kulüp başkanı olarak kabul ediyorsan ben buna realistlik demem hainlik derim.Takımın içinde değil başında hain vardır.

Cansun'un , Süren'in,Yalman'ın ağzından duymadıklarımızı duyar olduk sayelerinde.Arkadaş ben her türlü desteği vereceğim başkan çıkacak biz gerideyiz , eziğiz , çulsusuz diyecek var mı böyle bir olay ?

Realist misin arkadaşım , öyleysen icraat göster bana.Yok şirket birleşmiş , yok stat yapılmış vs. Eeeeee bunlar sadece senin yapabileceğin olaylar değil ki !!!! İyi bir finans ve bürokrasi ekibiyle bu iş her türlü adamın çözebileceği bir iş.Yahu sen Tv'ye çıktın para topladın o kadar rezil hallere düştün hala 2012 sayıklıyorsun aklın sıra.

Taraftarın bilinç altına eziklik psikolojisini aşıla ,Fenerbahçe benden büyük bir takım her alanda diyerek insanlara bunu empoze et , sonra Galatasaray kültürü de.

Bu işte bir yanlışlıklık var arkadaş.Birileri artık durdursun bunları.Taraftar desen cırt , takım desen cırt ne hallere geldi Galatasaray.Özhan Canaydın'la başlayan bu kaos nerelere kadar geldi.

iyi dedin reis

Abi okuduğum en güzel yorumlardan biri ve iznini alarak bunu konu olarak yayınlamak istiyorum ....

buda iyi haaaaaa

sacma sapan adamlar alinmadan once dedikodu iken yonetime sallariz

yok daha kesin birsey yok ne salliyorsunuz derler

adami aliriz sallariz

bu seferde kutsal formayi giymis bize destek olmak duser derler

yok artik

bu terbiyesiz yonetim keitayi kakaya artislik yapti diye yolladi (en azindan baskan oyle bir yalan salladi)

kalkip bu adami almalari konusuunda yorumumu ben gecen gun yaptim

tam bu yonetime ve degerlerine yeteneklerine yakisan bir hareket olur

kazim kesin bizde dedim

allah yaniltmadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt