Kazım Kazım Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!

Serdar Özkan transferi açıklandığında da benzer beklentiler içine girmiştik fakat birşey beklemenin ne kadar yersiz olduğunu görmüştük.Bu sefer akıllandık diyelim ve Kazım'dan ben hiç bir şey beklemiyorum.Bu sefer hayal kırıklığı yok,şapkadan tavşan çıkarsa ne ala:)

Cevap: Kazım Galatasaray'da!

Tahriklere kapılmamanı, mesajlarının uzun soluklu olmasını tavsiye ederim. Yorumlara cevap yerine msj yazmaya bak. Foruma su saatte katlanma sebebisin, gozunu seveyim ceza yeme

:ays:

Yalnız burda tepki hiçbir zaman olmadı.Bir kitle oluşmuş , o kitlenin herhangi bir bireyine ufacıkta olsa temas edilse hiyerarşideki aslanlar seni yem olarak görüyor.Ben buraya seneler önce de üyeydim.Sevmediğim kitle gitti sandım geri geldim tekrar aynı nitelikte yeni kitle.Kewell işe yaramaz , istikrar yok dedim ban yedim.Steau maçından sonra yapılacak açıklamaları yaptım ban yedim.Futbol bilgim doğrultusunda bişeyler yazdım kendi çapımda google'cısın dediler ban yedim.Yine yerim fark etmez.Kaybeden ben olmam fakat burda insanların yapmacık değil realist bakmalarını isterim ben.

Cevap: Kazım Galatasaray'da!

Yalnız burda tepki hiçbir zaman olmadı.Bir kitle oluşmuş , o kitlenin herhangi bir bireyine ufacıkta olsa temas edilse hiyerarşideki aslanlar seni yem olarak görüyor.Ben buraya seneler önce de üyeydim.Sevmediğim kitle gitti sandım geri geldim tekrar aynı nitelikte yeni kitle.Kewell işe yaramaz , istikrar yok dedim ban yedim.Steau maçından sonra yapılacak açıklamaları yaptım ban yedim.Futbol bilgim doğrultusunda bişeyler yazdım kendi çapımda google'cısın dediler ban yedim.Yine yerim fark etmez.Kaybeden ben olmam fakat burda insanların yapmacık değil realist bakmalarını isterim ben.

Bunu tam adamına söylüyorsun:asd:

65322489088.jpg

paşama bak bee :D

fotomaç bunuda bildi :P biz demiştik derlerr:D

Bu adamın Galatasaraylı olduğu İmparator'un Millli Takıma almakta ısrar etmesinden belliydi...Kelepçecide olsa iyi adam bence , hoşgeldin diyelim :)

Emre son derece beybifeys cocuktur, karakterini filan şey edin bari :ays:

Arkadaslar, Kazim'in Gstv'ye verdigi roportaji izleyebilecegim bir link var mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt