Kazım Kazım Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kazım Galatasaray'da!

Murat Kaptan o Kewell işe yaramaz dediğin Aysel Aydın :D

Tam bir Kewellmania'dır :D

Neyse yazılarını takip ettimde sende olanı biteni Nihat Genç gibi akıcı ve güzel yorumlamışsın :D

: )))) Nihat Genç'i severim de takip ederim de.Realist adamlar lazım her yerde.Ama şimdi işe yaramayan işçiyi patron neden tükanda tutsun bir de o var değil mi ?

Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!

reyis ve sevgilisi

Bir kisinin Galatasaray'a transfer edilmesi, o kisinin Galatasaray'li olduguna ya da olacagina isaret etmez. Evelinden bu takimin taraftari olabilir ya da sonradan da... Bir futbolcu, bir teknik adam ya da diger maasli calisan tüm herkes icin gecerlidir bu kaide. Istisnalar yok mudur? Elbette ki vardir. Isimlerini anmaya gerek var midir? Elbette ki yoktur. Zira onlari bilen bilir.

Kazim, Galatasaray'li midir? Bilemem. Diyelim ki degil. Kazim, Galatasaray'li mi oldu? Bu soruya hem "Evet" hem de "Hayir" ya da en azindan "Henüz degil" cevabini vermek mümkündür. Bence en mantiklisi "Henüz degil". Genel kaninin olusmasi öyle bir anda olacak is degildir. Bir "Emre Belezoglu" ismini anmak bu hususta kanaat belirleyici olabilir. " Transfer edilen/edilecek olan bir futbolcunun Galatasaray'li olmasi ne kadar önemlidir?" sorusu göreceli oldugu icin susmayi tercih ediyorum.

Velhasil kelam; Kazim, bir futbolcu olarak, bellirli anlasma cercevesinde Galatasaray'imiza transfer olmus nice futbolcular gibi biridir. "Daha evelki Kazim" bizi her ne kadar ilgilendirsede, Galatasaray'a transferi gerceklesmis biri olarak kendisine "Hos geldin" der, asil ilgimizin "bundan sonra neler yapacagidir" diye ekler, bir Galatasaray taraftari olarak basarilar dilerim.

Bu kadar basit. + 1905

ah be Keita!!!! disiplinin yok diye gonderdiler seni simdi de Kazim Kazim geldi:D

neyse hayirlisi..

Cevap: Kazım Galatasaray'da!

: )))) Nihat Genç'i severim de takip ederim de.Realist adamlar lazım her yerde.Ama şimdi işe yaramayan işçiyi patron neden tükanda tutsun bir de o var değil mi ?

Türkiye'de o kadar büyük dengesizlikler var ki bu her alana futbolada yansıyor,herşeyimiz karman çorman,milyon € verirsin sakız çiğniyor diye kovarsın,halbuki soğukkanlı Ergün Penbe'yi kemik diye ne çok severdik sırf soğukkanlılığı için..İşte yabancı oyunculara karşı aşırı ilgi ve aşırı nefret fazla bizim topraklarda,hiçbir yerde hem fikir tek vücut olamıyoruz ki futbolda olalım,zor ya bazen gerçekten işi espriye vurası geliyor insanın ancak o zaman yırtıyorsun herşeyden,memlekette futbol konuşacak hal mi kalmış,olsa olsa eleştiri yapabiliriz,hiçbirşey izlemeden sezon bitiyor..

Eski tat yok gerçekten ben Gerets'in o 3 forvetle hurra hücumunu çok özledim gerçekten,kısıtlı adamlar ama bir hücum anlayışı vardı ve en çokta,santra yapar yapmaz ileri şişirdiğimiz ilk topla rakibe bastığımız ilk saniyelerde korner kazanıp heyecanımız daha maç başlamadan misli misli olduğu anlardı..

Bakalım Kazım gelmiş bence en sorunsuz dönemde geldi bizim açımızdan,zaten dibe vurmuşuz Kazım'ı bir kenara bırakalım oynarsa zaten kalacak,oynamazsa yol alacak bizim nokta transferler yapmamız gerek umarım yaparız..

Bir kisinin Galatasaray'a transfer edilmesi, o kisinin Galatasaray'li olduguna ya da olacagina isaret etmez. Evelinden bu takimin taraftari olabilir ya da sonradan da... Bir futbolcu, bir teknik adam ya da diger maasli calisan tüm herkes icin gecerlidir bu kaide. Istisnalar yok mudur? Elbette ki vardir. Isimlerini anmaya gerek var midir? Elbette ki yoktur. Zira onlari bilen bilir.

Kazim, Galatasaray'li midir? Bilemem. Diyelim ki degil. Kazim, Galatasaray'li mi oldu? Bu soruya hem "Evet" hem de "Hayir" ya da en azindan "Henüz degil" cevabini vermek mümkündür. Bence en mantiklisi "Henüz degil". Genel kaninin olusmasi öyle bir anda olacak is degildir. Bir "Emre Belezoglu" ismini anmak bu hususta kanaat belirleyici olabilir. " Transfer edilen/edilecek olan bir futbolcunun Galatasaray'li olmasi ne kadar önemlidir?" sorusu göreceli oldugu icin susmayi tercih ediyorum.

Velhasil kelam; Kazim, bir futbolcu olarak, bellirli anlasma cercevesinde Galatasaray'imiza transfer olmus nice futbolcular gibi biridir. "Daha evelki Kazim" bizi her ne kadar ilgilendirsede, Galatasaray'a transferi gerceklesmis biri olarak kendisine "Hos geldin" der, asil ilgimizin "bundan sonra neler yapacagidir" diye ekler, bir Galatasaray taraftari olarak basarilar dilerim.

:yenieek:

kesinlikle forvet oynamali

10 metre karede oynaan sag acik istemiyorum ben takimda

rezalet ya baska bisey degil

iyice sogutuyolar takimdan insani

Yazıklar olsun böyle yönetime. Kazım kazım da nedir Allah aşkına.

Ayıptır yazıktır şu adamları takıma topluyorsunuz sonra kova kova göndermeye yer arıyoruz. Bu taraftara yapılmaz ki bu

Kazım geldi, bütün taraftarlar tepkili. İnanılır gibi değil.

Bu takımda futbolcuya benzemeyen servet,sarp,barış,balta gibi adamlar futbolun göz zevkini berbat ederken kimsenin gıkı çıkmazdı. Bir kazım geldi, sanki takım küme düştü.

Adam daha 23 yaşında tabikii hatalar yapabilir ama resmen "istenmeyen adam" ilan edildi.

Kazım genç,yetenekli,kuvvetli,hızlı ve Türk. Ve büyük takıımda,büyük maçlar oynamış bir oyuncu.VE bedelsiz transfer edilmiş.

Sırf bedelsiz diye, sarp denilen futbolculukla alakası olmayan adamla kıyaslanıyor. Bu nasıl bir cehalettir?

Adam Fenerde iken GS formasını mı yırttı? Millete kötü söz mü sarf etti? Gidip ağaçlara mı işedi? Gece hayatı varsa var, millete bundan ne? Adam avrupadaki kültürle büyümüş. Bunu hal ve tavırlarından anlamak çok mu zor?

Adam "cool" bir yapıya sahip. Fotoğraf çektirirken bile rap yıldızları gibi poz veriyor. Eeee bundan bize ne?

Feneri çalıştırmayı hala İstanbulspor'u çalıştırmak zanneden kocaman, kazım'ı gözden çıkardıysa bundan da bize ne? Ben iyi futbolcuyu gider alırım arkadaş.

Oynar ,oynamaz. Zaten bir bonservisi yok. Ha 1 kişi eksik ha 1 kişi fazla ne değiştirir? Bu klüp ne kaybeder?

Peki iyi oynarsa ki (yüksek ihtimal) Kazım'ın GS'ye gelmesi ile ÇILDIRANLAR,adam gol attığında,iyi top oynadığında ÇILDIRIN marşını söylemeyecekler mi?yoksa "ben zaten iyi futbolcu olduğunu biliyordum" diyerek kendilerini mi kandıracaklar?

Etikten bahsedenler, Servet "beni istemesinler ben gideyim" ,"zaten şugün izin verseler bonservisime 4-5m verecek klüp hemen bulurum","bana güvenilen yerde başarılı olurum" diyince niye tepkilerini ortaya koymadılar.Niye yönetime mesaj yollamadılar? cevap="serveeeeeet","serveeeeeett". Ne kadar etik bir duruş dimi? Peki neden bloglarında,sitelerinde Galatasaraylılıktan,Galatasaraylı etiğinden bahsetmediler.

Bu olay kazım olayı değil. Bu sarı'nın yanında laciverti görünce öfke krizine giren, hisleri aklının önünde gidenlerin,kazım sırf fenerden bedelsiz geldi diye içlerine sindiremeyenlerin çıkardığı komedi tiyatrosu.

Bunun futbolla ,etikle alakası yok. Bu,İsviçre maçı sonrası futbolcu kovalayan zihniyetin ürettiği kültürün bir sonucu.

Bu ülkede futbolla alakasız ne kadar şey varsa futbolun içinde. 2m yanına pas atama,hayatında ilk defa top görmüş gibi topa bak, yeteneksizin önde gideni ol ama uslu ol,göze batma bu ülkede futbolcu olursun.Omuzlarda bile taşınırsın.

Futbol yazarları bunlara dikkat etmez,yazılarında yazmazlar. Onlar için önemli olan futbol magazini. Kim,kime,nerde ne demiş,ne yapmış?

Bu ülkedeki futbol yaşamı, ingiltere,italya,ispanyadaki futbol hayatı gibi olsa hergün futbolcu karalamaları, hergün medya gazı ile kadro dışı bırakmalar.Daha neler neler olur.

Düşünün, adamlar ingilteredeki futbolcu aşkları üzerine dizi yapmışlar. Ama sahada herkes profesyonel. Herkes işini yapıyor. Terry, bizim ülkede aynı olayı yaşasa futbol hayatı biterdi.

Kime ne başkalarının hayatından? Ben sahada olanlara bakarım. Nedir bu imaj derdi? R10 gelse kazım'a edilen laflar R10 için söylenecek mi? R10 da aynı kazım gibi gece hayatı olan bir oyuncu.Ona ne diyecekler?

O yüzden yetenek,güzel futbol,başarı hepsi faso,fiso. Önce futbol kültürünün değişmesi lazım. Yoksa kazım gibi nice oyuncular bu kadar kolay harcanır.

Bu takımda futbolcuya benzemeyen servet,sarp,barış,balta gibi adamlar futbolun göz zevkini berbat ederken kimsenin gıkı çıkmazdı. Bir kazım geldi, sanki takım küme düştü.

Adam daha 23 yaşında tabikii hatalar yapabilir ama resmen "istenmeyen adam" ilan edildi.

Kazım genç,yetenekli,kuvvetli,hızlı ve Türk. Ve büyük takıımda,büyük maçlar oynamış bir oyuncu.VE bedelsiz transfer edilmiş.

Sırf bedelsiz diye, sarp denilen futbolculukla alakası olmayan adamla kıyaslanıyor. Bu nasıl bir cehalettir?

Adam Fenerde iken GS formasını mı yırttı? Millete kötü söz mü sarf etti? Gidip ağaçlara mı işedi? Gece hayatı varsa var, millete bundan ne? Adam avrupadaki kültürle büyümüş. Bunu hal ve tavırlarından anlamak çok mu zor?

Adam "cool" bir yapıya sahip. Fotoğraf çektirirken bile rap yıldızları gibi poz veriyor. Eeee bundan bize ne?

Feneri çalıştırmayı hala İstanbulspor'u çalıştırmak zanneden kocaman, kazım'ı gözden çıkardıysa bundan da bize ne? Ben iyi futbolcuyu gider alırım arkadaş.

Oynar ,oynamaz. Zaten bir bonservisi yok. Ha 1 kişi eksik ha 1 kişi fazla ne değiştirir? Bu klüp ne kaybeder?

Peki iyi oynarsa ki (yüksek ihtimal) Kazım'ın GS'ye gelmesi ile ÇILDIRANLAR,adam gol attığında,iyi top oynadığında ÇILDIRIN marşını söylemeyecekler mi?yoksa "ben zaten iyi futbolcu olduğunu biliyordum" diyerek kendilerini mi kandıracaklar?

Etikten bahsedenler, Servet "beni istemesinler ben gideyim" ,"zaten şugün izin verseler bonservisime 4-5m verecek klüp hemen bulurum","bana güvenilen yerde başarılı olurum" diyince niye tepkilerini ortaya koymadılar.Niye yönetime mesaj yollamadılar? cevap="serveeeeeet","serveeeeeett". Ne kadar etik bir duruş dimi? Peki neden bloglarında,sitelerinde Galatasaraylılıktan,Galatasaraylı etiğinden bahsetmediler.

Bu olay kazım olayı değil. Bu sarı'nın yanında laciverti görünce öfke krizine giren, hisleri aklının önünde gidenlerin,kazım sırf fenerden bedelsiz geldi diye içlerine sindiremeyenlerin çıkardığı komedi tiyatrosu.

Bunun futbolla ,etikle alakası yok. Bu,İsviçre maçı sonrası futbolcu kovalayan zihniyetin ürettiği kültürün bir sonucu.

Bu ülkede futbolla alakasız ne kadar şey varsa futbolun içinde. 2m yanına pas atama,hayatında ilk defa top görmüş gibi topa bak, yeteneksizin önde gideni ol ama uslu ol,göze batma bu ülkede futbolcu olursun.Omuzlarda bile taşınırsın.

Futbol yazarları bunlara dikkat etmez,yazılarında yazmazlar. Onlar için önemli olan futbol magazini. Kim,kime,nerde ne demiş,ne yapmış?

Bu ülkedeki futbol yaşamı, ingiltere,italya,ispanyadaki futbol hayatı gibi olsa hergün futbolcu karalamaları, hergün medya gazı ile kadro dışı bırakmalar.Daha neler neler olur.

Düşünün, adamlar ingilteredeki futbolcu aşkları üzerine dizi yapmışlar. Ama sahada herkes profesyonel. Herkes işini yapıyor. Terry, bizim ülkede aynı olayı yaşasa futbol hayatı biterdi.

Kime ne başkalarının hayatından? Ben sahada olanlara bakarım. Nedir bu imaj derdi? R10 gelse kazım'a edilen laflar R10 için söylenecek mi? R10 da aynı kazım gibi gece hayatı olan bir oyuncu.Ona ne diyecekler?

O yüzden yetenek,güzel futbol,başarı hepsi faso,fiso. Önce futbol kültürünün değişmesi lazım. Yoksa kazım gibi nice oyuncular bu kadar kolay harcanır.

İyi o zaman tüm bedelsizleri toplayalım bunlar su yakıyor zaten degil mi ? Kazıma 1 milyon eurodan az verilir mi sence yıllık ? Bunu yaz bir kenara

Sonra gece hayatından bize ne diyorsun ne demek kardeşim bize ne. Arda bir açılışa gitti diye dünyayı birbirine kattı taraftar. Ee o zaman arda ve diğerlerinin suçu ne.

Adam avrupa kültürüyle büyümüşmüş. Barcelonadaki futbolcular neyle büyüdü ? Avrupada büyüdü diye içsin s.çsın dagıtsın normal mi ?

Evet bu adam gol attıgında ben sevinmeyeceğim hatta bunun oynadığı maçlarda direk ön yargıyla bakacağım takıma. Ve de en önemlisi bunu getirdi diye artık zerre kadar bu yönetime destek çıkmayacağım.

Forma almayacağım, gs bonusumu iptal ettireceğim. Ben tek başıma bunu yapacağım tepki olarak. Adam gibi transfer yapıp bunları getirdikleri için.

Tamam bizde küme düsürdü demiyoruz, ama böyle futbolcular durunca bide gidip kazim kazim alinirsa küme düsmemiz yakindir.

Gece hayati bizi ilgilendirmez, ama gece hayatiyla gündeme gelmesi bizi ilgilendirir. Zaten gece hayati bizi ilgilendirmiyorsa kötü söz sarfetmeside, agaçlara isemeside ilgilendirmez bizi.

Bonservisi olmayabilir ama adama iki ekmek verip evine yollayamazsin, yani bonservisi odenmese bile maasi var degil mi bu adamin? Bu düsüncelerin Gökhan Zan'dan sonra degismis olmasi gerekiyordu.

Baris'in attigi gole ne kadar seviniyorsam Kazim'in attiginada o kadar sevinirim.

Ben tepkiler gördüm, Servet'in röpörtajlarina bakarsan görürsünde.

Evet bu tepki sadece Kazim olayi degil belki, bu tepki yildiz beklerken kazim'in gelmesi. Bedelsiz gelmesiylede bi ilgisi yok bence.

Ama Kazim bi Terry degil, Türkiye bi Ingiltere degil. Adamlar ne zaman ne yapacagini biliyor, Bülent Uygun'un dedigi gibi "Futbolcular ne zaman Eyüp Sultan'a, ne zaman Nadide Sultan'a gidecegini bilmeli" bu adamdan da alinti yaptim ya neyse. Gece hayati davranislarini, sahada yaptiklarini etkiliyorsa beni ilgilendirir. Isteyen istedigini yapar, ama sen gidip polise yakalanip basina düsersen ve ben bi zamanlar bununla dalga geçmissem bu da beni ilgilendirir.

Neden cevap yazma geregi duydum bilmiyorum zaten, yapacak bisey olmadigindan olsa gerek. Son olarak PARÇALINA SAHIP ÇIK der kaçarim.

Bir de böyle bir mantık moda şimdilerde. Takımda servet sarp barış ayhan vesaire vesaire olduğu için yapılan her transfer çok mantıklı gösterilmeye çalışıyor. Böyle bir olay var mı yahu? Kim alınırsa alkışlayalım ozaman nasıl olsa bunlardan kötü olamazlar. Şaka gibi durup durup aynı şey söyleniyor bıktım artık. Transfer kötüyse kötüdür bitti. Bizim kriterlerimiz ayhan m. sarp falan filan değil bizim kriterlerimiz Galatasaray kriterleri. Bunlara göre savunabilen var mı Kazım transferini.

Bütün tartışmalar boşa;

*Duygusal bakarsak tabi ki Kazım'ın transferini Galatasaray taraftarı olarak doğru bulmuyoruz, başkasının istemediği bir futbolcuyu bizim havada kapmamızda bir yanlışlık var..

*Mantıklı düşünürsek , kesinlikle doğru bir hamle, Türk statüsünde, genç, özellikle forvet ve winger sıkıntısı çektiğimiz dönemde gerekli bir futbolcu. Gelecek senenin Galatasaray'ında ise iyi bir alternatif olabilir. Çok hızlı ve çabuk olduğunu düşünmüyorum, sağ kanatta da başarılı bulmuyorum kendisini ama forvet için iyi bir alternatif olacaktır. Güçlü bir fiziği (bizim takımdaki oyuncuların en büyük eksikliği) , ortalama üstü bir hızı ve sağlam şutları var.

*Son olarak Kazım benim gözümde Pino'dan kesinlikle alt seviye bir futbolcu (Pino Türkiye liginin üstünde bir kaliteye sahip kesinlikle), fakat Kazım Dia'dan da Stoch'dan da kalitelidir.

Hayirsiz olsun, sene sonu yolanir umarim.

Karismak bana dusmez ama Kazim'in Galatasaray'a gelmesine cok uzuldum.

Zaten Besiktaslilar olarak sevmedigimiz bir futbolcuydu. Birde Fener eskisi olmasi, disiplinsizligi, cikardigi olaylar, vesaire, Galatasaray'a yakismayan bir oyuncu.

Umarim tez zamanda geldigi gibi gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt