Kazım Kazım Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!

izleyip göreceğiz merak ediyorum ama serdar gibi boş bir futbolcuda değil

sırada guiza reyiz var :D

Daniel_Guiza_2.jpg

Renkdaşlar f5 de iken de beğenirdim ben disiplin sağlanırsa gerçekten iyi bir oyuncuçok güçlü bir fiziği war sağ açıkta ve forvette oynayabiliyor bizim sağ açıkta da forvettede problem war zaten

Öyle bi top oyna ki ben sana burdan saydırdığım herşeyi tek tek oturup yiyeyim. Nasılsa karşılaşacağız seninle diğer futbolcularla olduğu gibi. O zaman sana 80 no lu formayı imzalatayım. İnandır bizi buna

yanlız şaka bir yana forma güzel oldu

sezon sonu göndermek icin kapi kapi kulüp arariz

[video=youtube;9mT6OJkCKZY]https://www.youtube.com/watch?v=9mT6OJkCKZY[/video]

Sıkıntı yok millet.

Emine Kazım "Kazım 2 kişilik oyneaar."

artik yapacak bir sey yok renkdaslar bize desteklemek arkasinda olmak kaldir.galatasarayliliga yakisir sekilde destekmeliyiz.bu kutsal formayi giydigine gore kazim da bizden artik.

bakarsınız servet gibi ilk sezon iyi oynar

Bir kisinin Galatasaray'a transfer edilmesi, o kisinin Galatasaray'li olduguna ya da olacagina isaret etmez. Evelinden bu takimin taraftari olabilir ya da sonradan da... Bir futbolcu, bir teknik adam ya da diger maasli calisan tüm herkes icin gecerlidir bu kaide. Istisnalar yok mudur? Elbette ki vardir. Isimlerini anmaya gerek var midir? Elbette ki yoktur. Zira onlari bilen bilir.

Kazim, Galatasaray'li midir? Bilemem. Diyelim ki degil. Kazim, Galatasaray'li mi oldu? Bu soruya hem "Evet" hem de "Hayir" ya da en azindan "Henüz degil" cevabini vermek mümkündür. Bence en mantiklisi "Henüz degil". Genel kaninin olusmasi öyle bir anda olacak is degildir. Bir "Emre Belezoglu" ismini anmak bu hususta kanaat belirleyici olabilir. " Transfer edilen/edilecek olan bir futbolcunun Galatasaray'li olmasi ne kadar önemlidir?" sorusu göreceli oldugu icin susmayi tercih ediyorum.

Velhasil kelam; Kazim, bir futbolcu olarak, bellirli anlasma cercevesinde Galatasaray'imiza transfer olmus nice futbolcular gibi biridir. "Daha evelki Kazim" bizi her ne kadar ilgilendirsede, Galatasaray'a transferi gerceklesmis biri olarak kendisine "Hos geldin" der, asil ilgimizin "bundan sonra neler yapacagidir" diye ekler, bir Galatasaray taraftari olarak basarilar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt