Kazım Kazım Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!

Pino yıllık 600.000 Euro Kazım 1.250.000 Euro

Keita satıldığında , Keita'yı satan haindir , Galalatsaray düşmanıdır yazmıştım. Çünkü Yok yere ve yalan söylenerek satılmıştı en kaliteli futbolcumuz. Neymiş efendim disiplini bozuyormuş takımda. Sen bunları söyle Sonra tescilli disiplinsiz Kazım'ı al . Binlerce kez yazıklar olsun sana Adnan Polat , Kargalar bile senden daha inandırıcı ...

Hayirli olsun,Fenerden tek sempati duydugum bir futbolcuydu,güven duyulmasi lazim,Fatih Terimi hic utandirmadi mesela,yanliz Misimovicte affedilsin artik

Bu devirde İngiltere pasaportlu oyuncu transfer etmek kolay değil.

Diğer takımlara transfer dersi verdik.

4 transferimizden 1.si Kazımmış.

2.si ise büyük ihtimalle Necati olacak.

valla kombine alanlar geri iade etseler yeridir bu yönetime az bile

Telekom Arena'da Kazımı izleme zevkini bize yaşşatacağın için teşekkürler başkan.

Ordusporuma daha fazla destek vermeye başladım..Bence daha çok hakediyor..Süperligede çıkacaz..Avatarımla Protestoya başlıyorum..

Hayırlı olsun ama yok böyle bi anlayıs. Yahu kardeşim hiç mi ders almadınız zanlardan serdar özkanlardan sonra bu noluyo bı de vukuatlı adam necati diyince vizyondan bahsedenler bu adama nasıl bişiy demezler ben de onu anlamıyorum. Ne kadar kaliteli adam olursa olsun bu adam bi takımdan karaktersiz diye yollanıyorsa vardır bişiy deil mi ne kadar iyi oynarsa oynasın bi degeri yok bana göre. Unuttuk hep Galatasaray degerleri etiği gibi kelımelerı ...

Adnan Sezgin.:tiphat:

Bu yönetim olduğu sürece bu takımdan başarı beklemek aptallık olur.

Aslantepesine de Hagi denen td bile olamayan sorunlu kişiliğe de Adnan'lara da yeter artık ya, bırakıp gidin, eski tufekler, terim, benciller, çıkarcılar, kompleksliler, beceriksizler, camiadan sogudum artık.

Yönetim istifa

Yazık tek kelime yazık ellerim titriyor yazıcak cok ama çok şey var burda susmak en iyisi inşallah diyorum bütün takımı baştan çıkarır inşallah.

hagi istifaaaaaaaaaa hagi istifaaaaa seni durst biri sanmistim hagi sende yalanciymisin misiyi niye kadro disi birakiyon he disiplinli bir oyuncu aldin kendine bir birinizi kelepciyip keyfinise bakarsiniz ednanlar sizede diyecek laf bulamiyorum yaziklar olsun sizin gibi yonetime bas para etmezsiniz hagi istifa et

bizim baskanida kelepcele kazim

gereksiz tepki gösteriyorsunuz.ne bekliyordunuz ki ? türk oyuncu işte ya tutarsa diye alınmış.evdeki maçlarda etkili olabilir.aydınlar barışlar oynayacağana kazım kazım oynasın. yıllık verilen ücret kulübün kasasını sarsmaz + bizide ilgilendirmez.asıl transferler yaz döneminde yapılacaktır.bence bu transfer dönemi kaliteli veya enazından şuanki Türk oyuncularından daha iyi performans vericek oyuncular alınalarak geçirilsin.

hiç zannetmiyorum ama inşallah g.t olurum da iyi çıkar,her sene yönetim g.t oluyo, inşallah da bu sefer ben g.t olurum

Misimovic,Jo,Keita gibi isimleri disiplinsiz diye gönderen yönetim gidipte disiplinsiz Kazım'ı hangi mantıkla alıyor anlamıyorum. (Misimovic'i de gitti sayın. )

news_manset_resim_or_kazinnn.jpg

:tiphat::D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt