Kazım Kazım Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!

Bu belirsizlik içerisinde, Kazım Kazım transferiyle, yeni bir çalışmaya kafa atan transfer örneği; Tebrikler Adnan Sezgin!

Basiretsiz yönetim yeter artık vizyon buysa bu takımı bırakın artık yeter

Kazım'ı beğenmeyenler olsada, ben transferine çok sevindim. senin yazdıklarına cevaben Neden mi?

1- yerli bi oyuncu yabancı ve rotasyonda faydası olur

2-ingiliz pasaportu var ilerde satmak istediğinde kendini gösterirse alıcısıda olur değeride olur(kaptanımız Ardaya verilen para ortada enfazla 15 milyon nedeni Türk olması, Kazım kendini göstersin futbol olarak olmasada mali değeri Arda yı katlar.)

3- senin elinde Kazımdan kaliteli yerli oyuncumu var(bence Arda hariç yok)

4-İlk yarı sağ kanatta oynayan oyuncularla kıyaslayalım Serdarımı Aydınımı Kazımı mı tercih edersin (ben açık ara Kazım diyorum.)

5- forvette oynayan oyuncularda pinoyumu mehmet battalımı kewelımı Kazımımı tercih edersin (ben yine kazım diyorum.)

6-özel hayatının ne olduğunu ne önemi var sen doktor seçerken öğretmen seçerken bakkal seçerken özel haytınımı soruyorsun. adam işini iyi yapsın iş bitince isterse eşşeklerle yatsın banane

7-geçen sene Galatasaray_fb maçında benim en korktuğum oyuncuydu hatırla serveti ve diğer defansı nasıl dağııtı. (adamda yok yok, sürat şut güç....)

daaaa ne istiyon bir futbolcudan, bir transferden??????

Yediği haltlar attığı golllerden fazla buna ne diyeceksin?

Yönetim kaç yıldır bu tarz ucuza transfer kapamaya çalışıyor ama seçimler hep yanlış idi. Serdar Özkan, Zan, Sarp gibi. İlk defa potansiyeli olan bir adam aldık bu yolla. Her ne kadar sizin gözünüzde karaktersiz de olsa!

geçen yıl kıbrıstaki akrabalarından biriyle konuştuğumda bana ingilteredeyken cimbom taraftarı olduğunu söylemişti daha ozaman fenerde oynuyordu......

Kazım'ın futbolculuğu bir yana bildigin tipik Afro-İngiliz ruh hastası işte. Kafası fazla çalışmayan, sorunlu, dengesiz, Turk kulturuyle alakası olmayan, erdemden nasibini almamış, şımarık, seks-köpek dövüşü-alkol-uyuşturucu dongusundeki tipik siyahi hip hopçu. Stereotip ama gercek oyle bir goruntusu var.

Vay be.

Yediği halttan kasıt ne?

Adam seks partisine katılmış. Bundan bize ne? Onun özel hayatı. O kadar içine girilmesi medyanın ayıbıdır. Artık insanları yatak odalarında rahat bırakalım. Ayrıca şu Kazım Kazım'ı bu yüzden ayıplayan örümcek beyinlilerin elinde imkan olsa kimbilir neler yaparlar. Ağızlarında elma, üzerlerinde deri kıyafet kendilerini kızlara kırbaçlatanlardan, liseli kızlarla olmaya çalışanına kadar her türlüsü çıkar. Ama kime ne?

Bunun adı çok net kıskançlıktır. Kendi yapamadığını başkası yaptığı için ona bir şekilde zarar vermeye çalışmadır.

Ne olursa olsun kelepçe kırbaç farketmez aydın yılmaz ve serdar özkandan daha iyi bir sağ kanat oynar ayrıca forvettede febeyle oynanan maçta serveti madara ettiği düşünülürse oradada alternatif olabilir...Ama alınmasına tabiki karşıyım...

Bu adama destek olup medyaya yedirmemek zorundayız.Ben de kızgınım ama tepkimiz yönetime olsun.

Kazım olayında daha öncede yazmıştım yabancı bir stoper arayışı var ise, yerli açığa ihtiyaçımız vardı, bu şekilde kapatmış olabilirler. Stoperde yabancı gelmeyecek ise ne sağ kanat ne de stoper eksiği tam giderilmiş olur. Daha güçlü isimlere ihtiyaçımız vardı.

ne yapmış kazım herkes sallıyor da biri anlatsın kelepçe partisi verdiyse size ne? milletin şeyinin keyfi sizi ne ilgilendiriyor? senin kaptanın sinema kapatıyor, hani elimizdeki oyuncular çok disiplinli olsalar anlıyacağım da ben kazım'ın antremanlarda veya maçlarda bir yamuğunu görmedim, gören varsa bana hatırlatsın.

Taraftar olarak içime sinmedi bu transfer. Lakin bu saatten sonra yapılacak şey her şeyi bir yana bırakıp destek olmaktır.

bu transferi şiddetle kınıyorum...

biraz da hagiye laf soylemek lazim renkdaslar adam misimovici yolluyor disiplinsiz diye aldirdigi adama bak

Senin özel hayatına, banyoda yaptıklarına ya da evde yalnız kaldığında bilgisayar başında izlediğin şeylere karışan var mı burada? Karışan olursa nasıl bir tepki verirsin?

İlk 11 de oynamasa bile çok iyi alternatif olur . Ben serdar özkan ve aydın ın bu kadroda alternatif bile olamadıgını düşünüyorum o mevkide

Kazım'a forma altında başarı dilemekten başka demeniz gereken birşeyiniz yok artık. Kendisi kontratlı futbolcumuz. Hem saha içinde hem saha dışında bol bol gol atar inşallah. Adamın seks hayatıını kıskanmayı da bırakın.

geln adam ne ali turan, nede mustafa sarp.

en azindan milli takim futbolcusu.

adam kelepcelide iliskiye girer kelepcesizde girer o olay bunu yazma cürreti gösterenlerin ayipi veya kiskancligi.

ben seviniyorum gercekten. cok degil biraz ceki düzen verirse kendine bence büyük isler yapabilir.

ben chelseaye karsi tek basina aldigi bir maci bilirim mesela.

hosgeldin kazim kazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt