Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 16.242
- 10.649
- 1.423
Hep at hırsızı tipli adamlar geliyordu yakışıklı bir adam almışlar hayırlı olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bu sefer alirsam Nike'dan alacagim. GS Store'dan aldiklarim bana daha kalitesiz geliyor. Bilmiyorum algi ile mi alakali ama. Neyse, guzel forma, super uber degil guzel gayet ideal.Ben o siyah bölümün özellikle saha içinde futbolcular hareket halindeyken oldukça yırtıcı, saldırgan bir görüntü vereceğini düşünüyorum. Bence de formamız güzel ♥ İlk sızıntıdan beri beğeniyorum bu formayı, diğer arkadaşlar da zamanla alışır zatenŞu da bir gerçek, her futbolcuya, her fiziğe yakışmıyor. Bazıları slim yerine normal beden giyiyor, estetik olarak bence güzel durmuyor o görüntü. Ama evet, forma güzel bu sezon. 2000₺ civarı olmasaydı da alabilseydik eski gibi bu vapor formaları keşke
herifte cyborg tipi var. her an derisinin altından metal iskelet cıkabilir gibi.Hep at hırsızı tipli adamlar geliyordu yakışıklı bir adam almışlar hayırlı olsun.
Solbakken’e de benziyorherifte cyborg tipi var. her an derisinin altından metal iskelet cıkabilir gibi.
kap geldi mi?
ilk sayfada fotokopisi varkap geldi mi?