Kazımcan Karataş, Galatasaray'da!

Hayırlı olsun, başarılar:hat:

Kerem gibi sasirtsa keşke herkesi de güzel performans verse

forma ftubolcu üzerinde hoş duruyor kumaş kalitesi ve hafif contrast çakmışlar...

ama yanda eşek kadar bayrakta beyaz logo var - olması gereken....formada tersi...hiç hoş olmadı o

Hayirli olsun, hos geldin Kazimcan.

Ne izledim ne de analiz ettim. Ancak, geldigi yere aidiyet duygusu olan oyunculari severim. Umarim cok basarili olursun, geldigin klube bizden buyuk basarilar sonrasi kariyerini noktalamak adina geri donersin. Hosgeldin.

Tarantino filmlerinden çıkmış Alman gibi görünüyor. Başarılar, muhteşem bir sezon geçirir umarım 🧿

Forma da futbolcuların üzerinde ayrı bir güzel

Formamiz bence gayet guzel neden elestirildi bu kadar anlamiyorum. Tamam tarihte daha iyileri oldu ama kotu denilebilecek bir tasarimi da yok. O siyah ayrintisi da fena durmamis daha kibar yapilabilirdi elbette. Bence guzel forma. yoksa oyuncularda iyi durmasi degil mesele yani :)

Son düzenleme:
Galatasaray, Kazımcan Karataş için Altay'a 20 milyon TL bonservis bedeli ödeneceğini ve oyuncuyla 5 sezonluk sözleşme imzalandığını açıkladı.

Formamiz bence gayet guel neden elestirildi bu kadar anlamiyorum. Tamam tarihte daha iyileri oldu ama kotu denilebilecek bir tasarimi da yok. O siyah ayrintisi da fena durmamis daha kibar yapilabilirdi elbette. Bence guzel forma. yoksa oyuncularda iyi durmasi degil mesele yani :)
Ben o siyah bölümün özellikle saha içinde futbolcular hareket halindeyken oldukça yırtıcı, saldırgan bir görüntü vereceğini düşünüyorum. Bence de formamız güzel ♥ İlk sızıntıdan beri beğeniyorum bu formayı, diğer arkadaşlar da zamanla alışır zaten 😄 Şu da bir gerçek, her futbolcuya, her fiziğe yakışmıyor. Bazıları slim yerine normal beden giyiyor, estetik olarak bence güzel durmuyor o görüntü. Ama evet, forma güzel bu sezon. 2000₺ civarı olmasaydı da alabilseydik eski gibi bu vapor formaları keşke

Geri
Üst Alt